chaladia 08.03.02, 20:50 Dla Zdzichy, Eeli, Beaty, Precious, Kuleczki i wszystkich Pań z Forum serdeczne życzenia wesolego Dnia Kobiet, który tak naprawdę to powinien trwać cały rok składa Chaladia Bolandi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: 8 marca 08.03.02, 20:52 W imieniu kuleczki i zdzichy - które już leżą pod stołem stokrotne DZIĘKI Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: 8 marca 08.03.02, 21:44 Podłóż im w moim imieniu pod główki poduszeczki, żeby im dobrze było... Odpowiedz Link Zgłoś
tpi Re: 8 marca 08.03.02, 21:42 i ja się łaczę w uściskach, szkoda. że żadnej pani na forum nie ma - pewnie poszły balować? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: 8 marca 08.03.02, 22:00 tpi napisał(a): > i ja się łaczę w uściskach, szkoda. że żadnej pani na forum nie ma - pewnie > poszły balować? Jak to żadnej nie ma - ja jestem i pięknie dziękuję:-))) Obowiązki służbowe i nie tylko zatrzymały mnie z dala od forum... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: 8 marca 09.03.02, 13:08 Tak jest. Poszliśmy balować. Chyba wkrótce oślepniemy, bo okazało się, że potrafimy wyć nie gorzej niż Andrea Bocelli w duecie z tą drugą. W związku z tym mam dzis problemy z komunikacją wokalną. Przyłączam sie do życzeń dla Beaty - spóźnione, ale szczere. zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: 8 marca IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 09.03.02, 21:44 zdzicha napisał(a): > Tak jest. Poszliśmy balować. Chyba wkrótce oślepniemy, bo okazało się, że > potrafimy wyć nie gorzej niż Andrea Bocelli w duecie z tą drugą. W związku z > tym mam dzis problemy z komunikacją wokalną. > Przyłączam sie do życzeń dla Beaty - spóźnione, ale szczere. > > zdrv > zdzicha Slogii napisał, że pijecie ale żeby metylowy, nie wiedziałem, że z wami tak cienko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Zyczenia z poludnia 08.03.02, 21:57 Dal Pan z polnocy Ps Na poludniu cieplej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: 8 marca 08.03.02, 23:53 Nawet gdyś nie tuzem też mieć musisz muzę. Pióro bez jej skrzydeł ma wdzięk wideł. Próżno dźgasz nim papier - ono jeno drapie, aż łkasz od utrapień na kanapie. Nawet gdyś nie tuzem - też mieć musisz muzę. Wyobraźnia guzem bez jej tchnień. Za to, gdy cię natchnie pióro aż zapachnie i utworek machniesz pełen lśnień" Wszystkim muzom tego forum z najlepszymi życzeniami od Jeremiego P. i mnie osobiście PS Skaner mi sie zepsuł. bo załączyłbym do tego najświeższe zdjęcie ptaszka a la Polonaise Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: 8 marca 09.03.02, 00:24 Wszystkim tuzom tego forum, a zwłaszcza Jeremiemu P. i osobiście życzenia składającemu w imieniu muz serdecznie dziękuję:-))) Odpowiedz Link Zgłoś