Dodaj do ulubionych

Spotkanie Prezydenta W-wy z mieszkańcami Białołęki

IP: *.wp.mil.pl 15.04.02, 11:59
Witam,
Myślę, że to może kogoś zainteresować:
W dniu 15 kwietnia 2002 r. o godz. 19:00 w Szkole Podstawowej nr 257 przy ul.
Podróżniczej 11, odbędzie się spotkanie Prezydenta Warszawy - Wojciecha Kozaka
z mieszkańcami Gminy Warszawa - Białałołęka.
To cytat ze stron Gminy Białołęka. Swoją drogą - 'lokal' wybrali tak dostępny,
że nie liczę na dużą frekwencję :-).

Może Pan Prezydent opowie, jak i czy zmieni się życie mieszkańców Gminy
Warszawa Białołęka po jesiennych wyborach?

Pozdrawiam,
Janul
Obserwuj wątek
    • Gość: Janul Re: Spotkanie Prezydenta W-wy z mieszkańcami Białołęki IP: *.wp.mil.pl 15.04.02, 12:03
      Przepraszam, nie wiem dlaczego to ogłoszenie pojawiło się jeszcze raz -
      prawdopodobnie dlatego, że klikałem Wstecz i Dalej w przeglądarce :-(

wybaczcie,
      Janul
    • Gość: TV Re: Spotkanie Prezydenta W-wy z mieszkańcami Białołęki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 11:38
      Gość portalu: Janul napisał(a):

> Witam,
      > Myślę, że to może kogoś zainteresować:
      > W dniu 15 kwietnia 2002 r. o godz. 19:00 w Szkole Podstawowej nr 257 przy ul.
      > Podróżniczej 11, odbędzie się spotkanie Prezydenta Warszawy - Wojciecha Kozaka
      > z mieszkańcami Gminy Warszawa - Białałołęka.
      > To cytat ze stron Gminy Białołęka. Swoją drogą - 'lokal' wybrali tak dostępny,
      > że nie liczę na dużą frekwencję :-).
      >
      > Może Pan Prezydent opowie, jak i czy zmieni się życie mieszkańców Gminy
      > Warszawa Białołęka po jesiennych wyborach?
      >
      > Pozdrawiam,
      > Janul
      Może wiesz, czy Pan Prezydent zaszczycił Białołękę.

• Gość: Jola Re: Spotkanie Prezydenta W-wy z mieszkańcami Białołęki IP: 158.66.46.* 17.04.02, 09:32
        Czy zaszczycił i może jakieś ciekawe obietnice?
        A propos, dzisiejsza GW podaje takie ciekawostki o naszych sąsiadach z
        Białołęki wiceprzewodniczącym rady Targówka Panu Zdzisławie Łomowskim i
        strażniku miejskim (kierowniku) Panu Michale Pawłowskim, którzy swoje fekalia
        wylewają sąsiadom na posesje!
        W średniowieczy mieszczanie wylewali brudy do rynsztoka przez okno, może nasi
        włodarze i strażnicy jeszcze żyją w tej epoce?
        Pogratulować pomysłów na oszczędzanie!!!
        • Gość: zawad Re: Spotkanie Prezydenta W-wy z mieszkańcami Białołęki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 22:46
          Jolu nie czytałem dzisiejszej wyborczej ale pan łomowski jest moim sąsiadem w
          komunalnym 10 piętrowcu na Bródnie.Nie słyszałem by wylewał cokolwiek przez
          okno a już na pewno nie doleci na Białołękę.troszkę tu gazeta przesadziła.
          Pozdrawiam
          S.
          • sloggi Re: Spotkanie Prezydenta W-wy z mieszkańcami Białołęki 18.04.02, 08:46
            A ja byłem wczoraj na Lemieszu i z łączki koło domów wali jak z szambiarni.
            Może to na Nowej Zelandii wyleli, a do nas przeciekło ?
            Czas wezwać Greenpeace.
            • Gość: Janu Re: Spotkanie Prezydenta W-wy z mieszkańcami Białołęki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 12:20
              Czy któś wie czy był ten "kozak" czy olał mieszkańców?
              • Gość: zawad Re: Spotkanie Prezydenta W-wy z mieszkańcami Białołęki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 16:29
                Sloggi może i wali smród ,nie neguję.Tyle że łomowski tam na pewno nie
                mieszka.Ma dom w budowie to fakt, ale jakaś Pani w gazecie łże jak przysłowiowy
                pies mówiąć,że widzi go od 2 lat codziennie. Ja go widzę bo parkuje pod moim
                domem.
                Slawek
                • Gość: Jola Re: śmierdząca sprawa IP: 158.66.46.* 18.04.02, 17:37
                  Sławku, jeszcze nie jestem sąsiadką Panów Oszczędnych, nie stwierdziłam tego na
                  własne oczy (raczej powinnam napisać na własny nos), ale też nie ma powodu żeby
                  twierdzić, że wszyscy sąsiedzi kłamią. Poza tym, przecież Sloggi narażając
                  własne życie, zbadał temat!
                  Sloggi, miejscowa społeczność, w mojej skromnej osobie, jest Ci wdzięczna za
                  osobiste sprawdzenie doniesień.
                  Doskonale znam ten problem. Jeszcze do niedawna, Oszczędni, wylewali zawartość
                  szambiarek na pola przy ul. Lazurowej na Jelonkach, uprawiali na tym "zdrową
                  żywność" tzw. nowalijki.
                  PS. To, że mieszkam na Ochocie wcale nie znaczy, że nie mieszkam na Białołęce.
                  Prawda?
                  • Gość: zawad Re: śmierdząca sprawa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 19:08
                    Gość portalu: Jola napisał(a):

> Sławku, jeszcze nie jestem sąsiadką Panów Oszczędnych, nie stwierdziłam tego na
                    >
                    > własne oczy (raczej powinnam napisać na własny nos), ale też nie ma powodu żeby
                    >
                    > twierdzić, że wszyscy sąsiedzi kłamią. Poza tym, przecież Sloggi narażając
                    > własne życie, zbadał temat!
                    > Sloggi, miejscowa społeczność, w mojej skromnej osobie, jest Ci wdzięczna za
                    > osobiste sprawdzenie doniesień.
                    > Doskonale znam ten problem. Jeszcze do niedawna, Oszczędni, wylewali zawartość
                    >
                    > szambiarek na pola przy ul. Lazurowej na Jelonkach, uprawiali na tym "zdrową
                    > żywność" tzw. nowalijki.
                    > PS. To, że mieszkam na Ochocie wcale nie znaczy, że nie mieszkam na Białołęce.
                    > Prawda?

Jolu ale ja nie twierdzę że sloogi się myli.Tam może śmierdzieć.
                    Wiem tylko że Łomowski mieszka na Bródnie cału czas.
                    Buduje dom na Białołęce od 8 miesięcy, więc osoba która pisze że go tam widzi
                    jako sąsiada od 2 lat kłamnie.
                    I nie sądzę aby w okreie budowy wypuszczano fekalia.
                    Tyle wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka