celkra 08.11.04, 17:19 pokazują, że większość z nas chciałaby mieszkać na ulicy Park Leśny. Przyszła więc kolej na zbieranie podpisów... No właśnie, kto je będzie zbierał, gdzie i kiedy? Pozdrawiam serdecznie celkra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greg_2 Re: Wyniki naszej sondy 15.11.04, 16:31 z watku "lobbujmy o nazwe naszej ulicy" wynika ze jeden z kolegów napisał ze "osobiscie sporządzi pismo" w tej sprawie nie chciałbym nikogo poganiac bo samemu jest mi trudno znaleźć chwile wolna ale jest pytanie czy cos w tej sprawie sie ruszyło ??? Odpowiedz Link Zgłoś
agua Re: Wyniki naszej sondy 15.11.04, 16:56 Jakoś dziwnie cicho się zrobiło, podejrzewam że wszyscy jesteśmy zapracowani ale może jednak znajdzie się jakaś dobra dusza? Odpowiedz Link Zgłoś
intruder2 Re: Wyniki naszej sondy 15.11.04, 17:34 Tak to ja Intruder zobowiązałem sie do napisania i to zrobię, będzie na forum jutro rano ( we wtorek). Miło mi że nazywacie mnie swoim kolegą drodzy sąsiedzi i że każdy rozumie powód opóźnienia bo tak jak każdy "tyram" na wykończenie mieszkania. Mam dobra wiadomość - pod wnioskiem podpisze sie Agmet - takie mam zapewnienie Dyrektora Szyszkowskiego. Pozdrawiam Intruder Odpowiedz Link Zgłoś