agua 06.12.04, 12:09 Przed chwilą dostaliśmy telefon z Agmetu, czy nie chcemy zmienić zwykłego domofonu na videofon (dopłata 500zł). Trzeba się deklarować do jutra, ciekaw jestem Waszego zzdania na temat tego sprzętu. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greg_2 Re: Videofon - pilne! 06.12.04, 12:50 Wg mnie to gadzet dla mnie nie potrzebny szczegolnie za tą cene w koncu na osiedlu ma byc ochrona która powinna zadbać o to zeby podjerzane typki sie nie krecily po osiedlu (od ulotek itp) a znajomi i tak zawsze kontaktuja sie telefonicznie przed wizyta wiec nie musze ich widziec stojacych przed brama. Odpowiedz Link Zgłoś
suselka_a Re: Videofon - pilne! 06.12.04, 12:57 To nawet nie jest videofon przy bramie tylko na dole przy wejsciu na klatke. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelsierra Re: Videofon - pilne! 06.12.04, 17:02 My nieb ierzemy vieofonu - zbytek luksusu. Mysle ze trzeba by sie zastanawiac powoli nad jakims rozsadnym systemem weryfikacji wchodzacych i wychodzacych - co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
kamash12 Re: Videofon - pilne! 12.12.04, 11:41 Skąd ta awersja do videofonu?. ja osobiscie zgodzilem sie na doplate i mysle ze to calkiem fajna opcja. Przynajmniej bede wiedzial kiedy ksiadz chodzi po kolendzie ;) A tak na powaznie to 500zł to nie taka w koncu wygorowana kwota... Odpowiedz Link Zgłoś