Gość: Ela IP: *.home.cgocable.net 26.01.05, 19:18 Szukam dobrej fryzjerki na ZACISZU.Czy kogos mozecie polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inka83 Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:24 ja moge polecic pania klaudie i kasie z "oceanu urody" na ul.jorskiego.Naprawde sa super,profesjonalistki ktore na dodatek sa sympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Szukam dobrej fryzjerki 26.01.05, 19:48 Serdeczne dzieki.Siostra moja czesto odwiedza Zacisze a ja zawsze latem.Ostatnim razem poszlysmy do zakladu kosmetyczno-fryzjerskiego (na Zaciszu bo to najwygodniej)i bylysmy obie bardzo zawiedzione,a nasze portfele tez uchudly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:07 Też szukam, może być również Targówek. Czy w salonie Zygmunt na Korzona jest jakaś dobra fryzjerak? Będę wdzięczna za opinie, dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.aster.pl 27.01.05, 23:07 W Studio Estetyki "U Zygmunta" sa same dobre fryzjerki. Ja chodze tam od 4 lat do Kasi (niska, chuda blondynka). Ale polecam Agate lub Anie (sa bardziej nowoczesne w strzyzeniu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.home.cgocable.net 27.01.05, 23:19 Na jakiej ulicy znajduje sie to studo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:58 Super, dzięki. Przechodziłam tamtędy kilka razy i coś mi intuicja podpowiadała, że może być ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:00 Ski, studio jest na ul. Korzona, na rogu z Trocką. Wiki, nie wiesz przypadkiem czy jest tam kosmetyczka i jeśli tak, to czy dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.aster.pl 28.01.05, 22:55 Jest tam takze salon kosmetyczny (od jakiegos miesiaca przeniesiony z drugiej strony budynku, obok kwiaciarni). Polecam szefowa p. Beatke (bardzo mila i doswiadczona osoba). Jest tez p.Agnieszka (ale obecnie na urlopie macierzynskim). Pozdrawiam Wiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 11:07 Dzięki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bietka Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:47 Polecam Panią Violę z Metamorfozy przy Jórskiego. Niedrogo, miło i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś