Dodaj do ulubionych

Szukam dobrej fryzjerki

IP: *.home.cgocable.net 26.01.05, 19:18
Szukam dobrej fryzjerki na ZACISZU.Czy kogos mozecie polecic?
Obserwuj wątek
    • Gość: inka83 Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:24
      ja moge polecic pania klaudie i kasie z "oceanu urody" na ul.jorskiego.Naprawde
      sa super,profesjonalistki ktore na dodatek sa sympatyczne.
      • skiela1 Re: Szukam dobrej fryzjerki 26.01.05, 19:48
        Serdeczne dzieki.Siostra moja czesto odwiedza Zacisze a ja zawsze latem.Ostatnim
        razem poszlysmy do zakladu kosmetyczno-fryzjerskiego (na Zaciszu bo to
        najwygodniej)i bylysmy obie bardzo zawiedzione,a nasze portfele tez uchudly.
    • Gość: Krysia Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:07
      Też szukam, może być również Targówek. Czy w salonie Zygmunt na Korzona jest
      jakaś dobra fryzjerak? Będę wdzięczna za opinie, dzięki :)
      • Gość: wiki Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.aster.pl 27.01.05, 23:07
        W Studio Estetyki "U Zygmunta" sa same dobre fryzjerki. Ja chodze tam od 4 lat
        do Kasi (niska, chuda blondynka). Ale polecam Agate lub Anie (sa bardziej
        nowoczesne w strzyzeniu).
        • Gość: ski Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.home.cgocable.net 27.01.05, 23:19
          Na jakiej ulicy znajduje sie to studo?
        • Gość: Krysia Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:58
          Super, dzięki. Przechodziłam tamtędy kilka razy i coś mi intuicja podpowiadała,
          że może być ok :)
        • Gość: Krysia Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:00
          Ski, studio jest na ul. Korzona, na rogu z Trocką.
          Wiki, nie wiesz przypadkiem czy jest tam kosmetyczka i jeśli tak, to czy dobra?
          • sloggi Re: Szukam dobrej fryzjerki 28.01.05, 14:28
            Korzona 111
          • Gość: wiki Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.aster.pl 28.01.05, 22:55
            Jest tam takze salon kosmetyczny (od jakiegos miesiaca przeniesiony z drugiej
            strony budynku, obok kwiaciarni).
            Polecam szefowa p. Beatke (bardzo mila i doswiadczona osoba).
            Jest tez p.Agnieszka (ale obecnie na urlopie macierzynskim).
            Pozdrawiam
            Wiki
            • Gość: Krysia Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 11:07
              Dzięki :))
    • Gość: bietka Re: Szukam dobrej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:47
      Polecam Panią Violę z Metamorfozy przy Jórskiego. Niedrogo, miło i dobrze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka