Gość: Sylwia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:20 Sa przyjecia do zerowki w Szkole Podstawowej przy ul. Berensona, ja zapisalam tam synka ale narazie jest zamalo dzieci aby powstaly dwie, wtedy bylo by po 18 osob w grupie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magi Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:56 Ja tez zapisalam tam dziecko tylko, ze do I klasy. Slyszalam ,ze w 2006 roku szkola ma byc rozbudowana i obok ma byc boisko. Tam jest milo i przyjemnie, panie bardzo fajne,nawet jakas pani co uczyla wszkole obok na juranda poszla tu uczyc od tego wrzesnia. Wyglad szkoly jest nienajlepszy , ale to tylko to pozatym jest dobze. Dzieci maja zeszyty w 1 klasie a na Juranda nie maja, ciekawe jak sie ucza bez? Szkola na Juranda jest strasznie rozreklamowana a nikt nie wie co tam sie naprawde wyrabia, np slyszalam ze nauczycielka byla pobita itp. wiecej nie moge napisac. Tak ze to dobry wybur co do szkoly na Berensona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siima Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:03 Tak nawet na Berensona sa wieksze sale lekcyjnen ,nie takie klitki jak na Juranda ze spychowa. Szkola i zerowka na Berensona to dobry wybor,tam chodza moje dzieci do szkoly i jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 16:51 UWAZAM ZE TO DOBRY WYBUR, TO BEZPIECZNA SZKOLAI NIE LICZNA W DZIECI. MOJE TAM CHODZA I JEST DOBZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johana25 Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 20:02 ...a może ktoś zorganizuje jeszcze turniej tych dwóch szkół, na tym forum ;) ...albo wymyśli jakąś ankietkę ;) ...albo założy temat z prpozycjami tematów dotyczących tych szkół;) ...albo.......;) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Johana! Podkładasz się! :-))) 01.08.05, 20:14 Zaraz za kolejną zazdrośnicę będziesz robić :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
johana25 Re: Johana! Podkładasz się! :-))) 01.08.05, 20:30 beata_ napisała: > Zaraz za kolejną zazdrośnicę będziesz robić :-)))) > > > Lubię się podkładać. Fajne rzeczy wtedy wychodzą. A opinia innych na mój temat mnie nie interesuje. Mogę oprócz "zazdrośnicy" podpowiedzieć jeszcze wiele innych epitetów i postaram się, aby nie było w nich błędów ortograficznych. Trzymaj się beata i nie wywalaj tematu do kosza. Czuję, że jeszcze będzie ciekawie. (masz fajną sygnaturkę) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ :-))))) 01.08.05, 20:44 Mnie ten zgodny chór zaczyna nudzić... A tak w ogóle, lubię, kiedy ktoś rozumie, co do niego mówię - a tu NIC! Może mam zbyt wygórowane wymagania...? (ona gra, ta sygnaturka - tylko cierpliwość do tego potrzebna, bo długo się ładuje:-) cieszę się, że Ci się podoba) Odpowiedz Link Zgłoś
sierratequila Re: :-))))) 02.08.05, 22:42 jeśli ta szkoła to taki dobry WYBUR, co nie dziw się że wszyscy są co to tego zgodni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Mam... 02.08.05, 22:59 ... mocne postanowienie nie dziwić się już niczemu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 11:44 -sa wakacje! Odpowiedz Link Zgłoś
johana25 Re: Super zerowka na bialolece Berensona 16.08.05, 10:19 - jeszcze dwa tygodnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Kacha Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: 195.245.217.* 16.08.05, 11:41 Ja też zapisałam synka do zerówki, szkoda tylko, że temat zerówki nie był poruszany w kwietniu czy maju, gdy człowiek zastanawia sie czy wybrać przedszkole czy szkołe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=297&w=22704976 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 11:35 Kacha ,gdzie zapisalas synka do zerowki? Mozna jeszcze przepisac dziecko, nie jest jeszcze za puzno. W szkole dziecko sie przystosowuje do nauki na nastepny rok szkolny ,czyli do pierwszej klasy. Zalerzy mi aby dzieci przybylo ,to wtedy beda dwie zeroweczki po 18 osob, taki jest warunek z gminy. Zreszta z tego co sie dowiadywalam ,to juz sie troche dzieci dopisalo i chyba beda dwie po 18. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha magi.Sylwia IP: *.chello.pl 18.08.05, 16:24 Mam nadzieję że to ta sama osoba, bo smutna byłaby statystyka błędów orotgraficznych wśród rodziców sześciolatków *puźno, *wybur itd. ... Poszukaj/poszukajcie NAPRAWDĘ DOBREJ ZERÓWKI, bo od mamy dziecko się literek nie nauczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:05 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:16 -i co? koniec wakacji? Odpowiedz Link Zgłoś