Dodaj do ulubionych

Super zerowka na bialolece Berensona

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:20
Sa przyjecia do zerowki w Szkole Podstawowej przy ul. Berensona, ja zapisalam
tam synka ale narazie jest zamalo dzieci aby powstaly dwie, wtedy bylo by po
18 osob w grupie.
Obserwuj wątek
    • Gość: magi Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:56
      Ja tez zapisalam tam dziecko tylko, ze do I klasy. Slyszalam ,ze w 2006 roku
      szkola ma byc rozbudowana i obok ma byc boisko. Tam jest milo i przyjemnie,
      panie bardzo fajne,nawet jakas pani co uczyla wszkole obok na juranda poszla tu
      uczyc od tego wrzesnia. Wyglad szkoly jest nienajlepszy , ale to tylko to
      pozatym jest dobze. Dzieci maja zeszyty w 1 klasie a na Juranda nie maja,
      ciekawe jak sie ucza bez? Szkola na Juranda jest strasznie rozreklamowana a
      nikt nie wie co tam sie naprawde wyrabia, np slyszalam ze nauczycielka byla
      pobita itp. wiecej nie moge napisac. Tak ze to dobry wybur co do szkoly na
      Berensona.
      • Gość: siima Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:03
        Tak nawet na Berensona sa wieksze sale lekcyjnen ,nie takie klitki jak na
        Juranda ze spychowa. Szkola i zerowka na Berensona to dobry wybor,tam chodza
        moje dzieci do szkoly i jest dobrze.
        • Gość: Ola Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 16:51
          UWAZAM ZE TO DOBRY WYBUR, TO BEZPIECZNA SZKOLAI NIE LICZNA W DZIECI. MOJE TAM
          CHODZA I JEST DOBZE
          • Gość: johana25 Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 20:02
            ...a może ktoś zorganizuje jeszcze turniej tych dwóch szkół, na tym forum ;)
            ...albo wymyśli jakąś ankietkę ;)
            ...albo założy temat z prpozycjami tematów dotyczących tych szkół;)
            ...albo.......;)
            • beata_ Johana! Podkładasz się! :-))) 01.08.05, 20:14
              Zaraz za kolejną zazdrośnicę będziesz robić :-))))
              • johana25 Re: Johana! Podkładasz się! :-))) 01.08.05, 20:30
                beata_ napisała:

> Zaraz za kolejną zazdrośnicę będziesz robić :-))))
                >
                >
                >
                Lubię się podkładać. Fajne rzeczy wtedy wychodzą. A opinia innych na mój temat
                mnie nie interesuje. Mogę oprócz "zazdrośnicy" podpowiedzieć jeszcze wiele
                innych epitetów i postaram się, aby nie było w nich błędów ortograficznych.

Trzymaj się beata i nie wywalaj tematu do kosza.
                Czuję, że jeszcze będzie ciekawie.

(masz fajną sygnaturkę)
                • beata_ :-))))) 01.08.05, 20:44
                  Mnie ten zgodny chór zaczyna nudzić...
                  A tak w ogóle, lubię, kiedy ktoś rozumie, co do niego mówię - a tu NIC!
                  Może mam zbyt wygórowane wymagania...?

(ona gra, ta sygnaturka - tylko cierpliwość do tego potrzebna, bo długo się
                  ładuje:-) cieszę się, że Ci się podoba)
                  • sierratequila Re: :-))))) 02.08.05, 22:42
                    jeśli ta szkoła to taki dobry WYBUR, co nie dziw się że wszyscy są co to tego
                    zgodni :))
                    • beata_ Mam... 02.08.05, 22:59
                      ... mocne postanowienie nie dziwić się już niczemu :-))
    • Gość: max Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 11:44
      -sa wakacje!
      • johana25 Re: Super zerowka na bialolece Berensona 16.08.05, 10:19
        - jeszcze dwa tygodnie ;)))
    • Gość: Gość: Kacha Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: 195.245.217.* 16.08.05, 11:41
      Ja też zapisałam synka do zerówki, szkoda tylko, że temat zerówki nie był
      poruszany w kwietniu czy maju, gdy człowiek zastanawia sie czy wybrać
      przedszkole czy szkołe
    • Gość: :( Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:30
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=297&w=22704976
    • Gość: Sylwia Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 11:35
      Kacha ,gdzie zapisalas synka do zerowki? Mozna jeszcze przepisac dziecko, nie
      jest jeszcze za puzno. W szkole dziecko sie przystosowuje do nauki na nastepny
      rok szkolny ,czyli do pierwszej klasy. Zalerzy mi aby dzieci przybylo ,to wtedy
      beda dwie zeroweczki po 18 osob, taki jest warunek z gminy. Zreszta z tego co
      sie dowiadywalam ,to juz sie troche dzieci dopisalo i chyba beda dwie po 18.
    • Gość: ha magi.Sylwia IP: *.chello.pl 18.08.05, 16:24
      Mam nadzieję że to ta sama osoba, bo smutna byłaby statystyka błędów
      orotgraficznych wśród rodziców sześciolatków *puźno, *wybur itd. ...
      Poszukaj/poszukajcie NAPRAWDĘ DOBREJ ZERÓWKI, bo od mamy dziecko się literek
      nie nauczy...
    • Gość: max Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:05
      ?
    • Gość: max Re: Super zerowka na bialolece Berensona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:16
      -i co? koniec wakacji?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka