agua 11.08.05, 12:49 Witam - pytanie do osób-już-mieszkających: czy działa juz TV przez UPC? Jakie są opłaty? Czy załatwia się to z Agmetem czy bezpośrednio z UPC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bobm1 Re: TV 11.08.05, 14:01 witam, Ja mam z kolei inne pytanie do mieszkańców - czy jest na osiedlu coś takiego jak antena zbiorcza, nie chce korzystać z UPC czy innej kablówki ale chce mieć dostęp do normalnej jakości obrazu. Wydawąło mi sie że jakaś duża antena telewizyjna stoi na budynku 63B. --------- Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzaten Re: TV 12.08.05, 10:18 Witaj, Tak, działa antena zbiorcza. Obraz nie jest zawsze idealny ale działa ;-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_2 Re: UPC 22.08.05, 08:34 dzis rano rozmawialem z robotnikami ktorzy buszuja z kablami w garazu i klada okablowanie do UPC - pod koniec tego tygodnia maja planowo zakonczyc prace i z poczatkiem wrzesnia ma byc dostepna kablowka co do internetu to zdania sa podzielone jeden twierdził ze od razu bedzie dostępne chello drugi że tylko bedzie sygnal tv Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_00 Re: Telewizja 24.08.05, 15:53 Cześć! Czy ktoś z Was już może rozważał możliwości zamontowania własnej anteny satelitarnej. Nie wiem ile i jakie programy są w UPC ale oferty telewizji satelitarnych są moim zdaniem nieco bardziej obszerne... Odpowiedz Link Zgłoś
bobm1 Re: Telewizja 24.08.05, 19:00 Z tego co widziałem w I etape jest już jednen balkon z anteną satelitarną --------- Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
figa.walecki Re: Telewizja 12.09.05, 11:53 Oferty owszem są bardziej obszerne tyle, że indywidualne montowanie anten może spowodować dyskusję podobną do tej o rozpalaniu grilla na parterze lub o zostawianiu wózków na klatce schodowej. pzdr A. Odpowiedz Link Zgłoś