palker 16.09.05, 08:02 niebieskiego. Tak, jak wczoraj. Pytałem Cię w tym wątku, który skasowałaś, z kim adminujesz nasze forum, a Ty od razu z nożyczkami:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pra_gosia Lepiej by było 16.09.05, 14:04 "Lepiej by było, gdyby wszystkie arcydzieła sztuki przepadły, niż gdyby ptaki przestały się gnieździć na gałęziach". John Ruskin Modrak jest niebieskim ptakiem i nie wycina numerów :) PS. Do Palkera: a dlaczego nie dwieście czternasta? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Lepiej by było 16.09.05, 14:45 to bardzo intymno-arytmetyczne pytanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Modrak 17.09.05, 05:14 pra_gosia napisała: >> > Modrak jest niebieskim ptakiem i nie wycina numerów :) Jezeli modrak to bluebird w jednym , atmosfera moze sie zrobic bardzo nerwowa,ale mozna sie przyzwyczaic.Bluebird nie spiewa a drze sie i to najczesciej z samego rana,pozniej mu troche przechodzi ale siedzi na drzewie i obserwuje.Na szczescie pozna jesienia wyrusza na poludnie......... ....And when the autumn's chill came near, The bluebird whisperes in my ear, I have to travel south,I fear, The winter's ice and cold are near. Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Maggie, pokaż ptaszka... 16.09.05, 14:45 O ile dobrze pamietam to gratulowales pozycji:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Maggie, pokaż ptaszka... 16.09.05, 14:49 skiela1 napisała: > O ile dobrze pamietam to gratulowales pozycji:-))) pozycja ptaszka wazna rzecz, ale skąd u maggie znajomośc ornitologii :-) (chodzi oczywiscie o tzw. kolejność dziobania, wyznaczającą pozycję danego ptaka w stadzie) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Maggie, pokaż ptaszka... 16.09.05, 15:09 palker napisał: > > pozycja ptaszka wazna rzecz, ale skąd u maggie znajomośc ornitologii :-) > (chodzi oczywiscie o tzw. kolejność dziobania, wyznaczającą pozycję danego > ptaka w stadzie) No,zeby Ci skrzydelek nie podcieto:-)) Podpadasz Palker....chociaz raz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Maggie, pokaż ptaszka... 16.09.05, 22:27 skiela1 napisała: > No,zeby Ci skrzydelek nie podcieto:-)) > Podpadasz Palker....chociaz raz;-) Nie bój żaby ! :-) Da se rade, "stary wróbel" z niego i ani na plewy nie da się nabrać, ani skrzydełek podciąć... chyba... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Maggie, pokaż ptaszka... 17.09.05, 05:17 beata_ napisała: > Da se rade, "stary wróbel" Wrobel?....i stary na dodatek? Obrazi sie;P Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia O wróbelku 17.09.05, 13:17 Wróbelek jest mała ptaszyna, wróbelek istotka niewielka, on brzydką stonogę pochłania, lecz nikt nie popiera wróbelka. Więc wołam: Czyż nikt nie pamięta, że wróbelek jest druh nasz szczery?! Kochajcie wróbelka, dziewczęta, kochajcie, do jasnej cholery! PS. Ja tam kocham wróbelki - i te stare, i te młode ... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Maggie, pokaż ptaszka... 17.09.05, 18:09 skiela1 napisała: > beata_ napisała: > > > Da se rade, "stary wróbel" > Wrobel?....i stary na dodatek? > Obrazi sie;P Liczę na poczucie humoru onego... no i nie przypadkiem cudzysłów dałam w końcu, nie? Się nie obraaaaaazi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Maggie, pokaż ptaszka... 17.09.05, 19:48 beata_ napisała: > > nie? Się nie obraaaaaazi :-)) Wrobelki plochliwe sa, nie to co niebieskie ptaszki. Jak zobaczysz wrobla to mu powiedz,ze zdjecie jeza w pozycji jest poszukiwane na SO.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Aaaaa, to mi przykro... 18.09.05, 00:18 ...w kwestii widzenia i zdjęcia nie pomogę, choćbym chciała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Aaaaa, to mi przykro... 18.09.05, 01:01 Moze wkrotce przyfrunie......chyba az tak sie nie sploszyl:P Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Spekulować nie będę... 18.09.05, 02:10 .... to podobno niezdrowo... koleżanka mi mówiła... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Re: Maggie, pokaż ptaszka... 19.09.05, 12:43 to do mnie było czy jak??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Maggie, pokaż ptaszka... 19.09.05, 12:46 no, jak jesteś Nasza, to oczywiscie, że do Ciebie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Re: Maggie, pokaż ptaszka... 19.09.05, 12:49 aha:) Nie za bardzo wiem w jakiej kwestii ten ptaszek miałby się ukazać - nie mniej to nie ja o tym decyduję:) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 zainteresował mnie jeż 19.09.05, 12:54 o którym ktoś powyżej pisał Palkero.. ja też bym chciała zobaczyć jeża w pozycji....(matrymonialnej..) Odpowiedz Link Zgłoś
palker mógłbym 19.09.05, 13:45 zacząć opowieść od tego, ze wiosną, w Lasku Bródnowskim....:-) odpowiem Ci na SO:-) Odpowiedz Link Zgłoś