Dodaj do ulubionych

wesele - Choszczówka i okolice

04.11.05, 13:15
Mieszkam na Tarchominie stosunkowo niedługo więc nie znam jeszcze dobrze
okolic. Czy znacie jakieś miejsce w Choszczówce lub okolicach, w któym można
zrobić wesele? Fort Piontek to wiem ale czy coś jeszcze? Czy w Choszczówce
jest gdzieś kosciół?
Obserwuj wątek
    • Gość: cdsoftware Re: wesele - Choszczówka i okolice IP: *.totalizator.com.pl / *.devs.futuro.pl 04.11.05, 14:20
      Proma Trading bardzo trendy przynajmniej ze 2 lata temu miejsce.
      • doniaa Re: wesele - Choszczówka i okolice 04.11.05, 15:53
        Dziękuję. Na stronie wygląda interesująco, wybierzemy się osobiście.
      • sokoleoko75 [...] 04.12.05, 15:04
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • bellotti Re: wesele - Choszczówka i okolice 04.11.05, 16:21
      >Czy w Choszczówce
      > jest gdzieś kosciół?
      nie,jest w Płudach, na Klasyków, a śluby odbywają sie w kaplicy:
      parafia-nnmp.wpraga.opoka.org.pl/
      (kliknij w ''historię parafi'' - jest zdjęcie

• spokoman Re: wesele - Choszczówka i okolice 07.11.05, 21:07
        Przy ul. Zegarynki jest całkiem przyjemna sala weselna. Kiedys oglądaliśmy i
        podobała nam się.
        • doniaa Re: wesele - Choszczówka i okolice 08.11.05, 09:14
          tak, to proma trading. cdsoftware polecił (post na górze). jeszcze raz dziekuję
          cdsoftware :-) byliśmy tam w weekend i baaardzo nam się spodobało, czegoś
          takiego właśnie szukaliśmy i blisko... na dniach chyba podpiszemy umowę :-) bo
          niczego fajniejszego nie znaleźliśmy. mam tylko nadzieję że wszystko będzie ok.
          • Gość: cdsoftware Re: wesele - Choszczówka i okolice IP: *.chello.pl 08.11.05, 15:55
            Nie ma za co.
            Kiedyś jak szukaliśmy miejsca to niestey byli bardzo rozbestwieni i nie chcieli
            tak małego wesela zrobić w sobote bo im się nie opłacało - proponowali w piątek ;)
            Obsługa - jak jeździliśmy oglądać to tak jakoś rozmawiali bardzo zaciągając po
            wschodniemu, ale samo miejsce jest przyszykowane pod takie imprezy.
    • Gość: ggrafii Re: wesele - Choszczówka i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 11:47
      Na Modlińskiej masz "Gosciniec" tylko nie wiem na ile osób to wesele ... bo tam
      max 40-50 .
      Jeżeli wiecej osób to sprawdz Hotel Twins na Weteranów, a moze sie przydadzą:
      www.hotelarkadia.pl/;
      www.hotelpodlasem.oit.pl/;
      www.goscinny.pl/;
      www.hotelmistral.pl/;
      moze się przydadzą - to z czasów jak szukałem sal na wesele
      • Gość: aga07 Re: wesele - Choszczówka i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 13:59
        Na Białołęce jest nowe miejsce www.willapodstarymdebem.pl
        jest jeszcze na Choszczowce www.klubdziki.pl
        • Gość: aga07 Re: wesele - Choszczówka i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 14:01
          na ulKlasykow jest nie tylko kaplica.Jest tez obok na gorce piekny stary kościólek.Mozna sie dogadac i tam tez odbywaja sie śluby.Byłam tam na 3
          • Gość: aga07 Re: wesele - Choszczówka i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 14:20
            na Modlinskiej 345 jest Zajazd Czarda www.zajazdczarda.oit.pl tez na Modlinskiej niedaleko Samarytanina kolo salonu samochodowego sa wesela podobno fajnie tam jest.
    • marbros Re: wesele - Choszczówka i okolice 07.12.05, 17:44
      Doniaa, wysłałem Ci mejla nt. kościoła przy Klasyków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka