krzycha8 05.12.05, 11:48 Hej - oddam za darmo meble pokojowe + 2łóżka (tapczany)styl postkomunistyczny (dzielnica Bródno) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iga.g Re: Oddam meble - za pół darmo :) 05.12.05, 12:47 a ja chętnie odsprzedam BARDZO TANIO :) meble KENT prod.BRW w kolorze orzech stolik rtv ława komoda 2 szafki, 2 szuflady witryna oszklona wąska 1 drzw witryna 3 drz, 1 drzwi szkło, 2 drzwi pełne, 2 szafki, 2 szuflady witryna narożna komoda narożna img212.imageshack.us/my.php?image=fotokent179by.jpg ktoś chętny? :) też Bródno, okolice Carrefoura proszę pisać iga.g@gazeta.pl lub gg 4511418 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inter Re: Oddam meble - za pół darmo :) IP: *.chello.pl 05.12.05, 16:03 Bardzo tanio - to znaczy ile? Odpowiedz Link Zgłoś
memenka Re: Oddam meble - za darmo 06.12.05, 11:29 To jeszcze raz ja, niedawno dostałam mieszkanie na Targówku i mebelki by sie przydały, tym bardziej ze nie pracuje i wychowuje niepełnosprawne dziecko więc z kasą krucho czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
krzycha8 Re: Oddam meble - za darmo 07.12.05, 10:02 Hej Bardzo chętnie Memenka pomgę tylko niestety wiąże się to z transportem który musisz sama sobie zorganizować. Mebelki też nie są w stanie idealnym ja też kupiłam mieszkanie od poprzednich właścicieli i pozbywam się wszystkiego. Jeżeli Jesteś zdecydowana napisz - krzycha8@gazeta.pl podając Swoje namiary telefoniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Oddam meble - za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.14, 06:37 Witam czy te mebelki jeszcze sa do zabrania ? Odpowiedz Link Zgłoś