Dodaj do ulubionych

Bellisima koło Zoo

IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 10.12.05, 18:03
Czesc, bardzo prosze o opinie osoby, ktore w tym roku w wakacje byly na weselu
w Bellisimie koło Zoo. W przyszlym roku chcemy z narzeczonym zrobic tam wesele
ale dowiedzielismy sie imprezy organizowane na Rusalce przeszkadzaja w zabawie
i orkiestrze wewnątrz budynku. Czy to prawda???????????/
Obserwuj wątek
    • Gość: monomo Re: Bellisima koło Zoo IP: *.chello.pl 10.12.05, 20:36
      to ja będę pierwszym który złoży wam życzenia: Wszystkie najlepszego z okazji
      ślubu i gratuluje odwagi!!!
      A co teog miejsca to nie znam. nie wiem też co to jest Rusalka. Wiem natomiast
      że jest tam Beach Bols (to to samo?), czynny latem. Lepeij niech goście weselni
      nie chodza nocą po parku.
      • Gość: ja Re: Bellisima koło Zoo IP: *.aster.pl 07.01.06, 08:40
        kijowe miejsce i smierdzi
    • Gość: cdsoftware Re: Bellisima koło Zoo IP: *.chello.pl 10.12.05, 21:31
      Śmierdzi tam strasznie stęchlizną - kiedyś byliśmy tam z żoną ( wtedy jeszcze
      nie ) jak szukaliśmy lokalu na wesele i niepodobało nam się tam totalnie.
      • Gość: joko Re: Bellisima koło Zoo IP: *.spray.net.pl 10.12.05, 23:00
        Podzielam zdanie przedmówcy. My byliśmy na weselu u znajomych w tym roku.
        Miejsce mało ciekawe.Wystrój fatalny. Jedzenie mało apetyczne. Generalnie nie
        polecam. Coż ale jaka cena taka jakość.
        Znam fajne miejsca w Warszawie, a duże chcecie zrobić wesele?
        • Gość: singiel Re: Bellisima koło Zoo IP: 217.153.150.* 16.12.05, 12:25
          W ogole lepiej sie nie zenic, na pewno bedzie taniej i mniej komplikacji.
          • spokoman Re: Bellisima koło Zoo 16.12.05, 15:14
            Byłem tam raz na weselu. Szczerze? Brakowało jedzenia, obsługa powolna. Lokal
            taki sobie, robi trochę wrażenie lat 80-tych. Ale to było 3 lata temu, być może
            zaszły jakieś zmiany na lepsze.
            • Gość: ma_ruda Re: Bellisima koło Zoo IP: *.devs.futuro.pl 16.12.05, 15:48
              ja niestety popelnilam ta swoje przyjecie weselne - we wrzesniu tego roku:(
              bylo ok 50 osob a oni dali na to 1 (slownie jedna ) kelenerke:( jedzenie
              podobno spoko - ja z nerwow nic nie jadlam, zero muzyki - nie mowie o zespole
              bo tego nawet nie chciala ale jakies radio, czy cos?? trzeba sie bylo upominac
              i miec swoje plyty :( paranoja. za to zrobilismy furore na tej calej 'plazy' -
              zrobilismy sobie tam fajne zdjecia. ogolnie ten dzien wspominam bardzo milo,
              ale klajpy nie polecam ...
              • Gość: tulip Re: Bellisima koło Zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 19:20
                Jest aż tak tragicznie???
                Błagam, niech ktoś napisze coś pozytywnego, mamy tam wpłaconą zaliczkę na lipiec.
                Poza tym ostatnio był tam remont, a i byliśmy w Beach bolls i było spokojnie...
                A co do obsługi, to chyba można to wszystko wczesniej zawrzeć w umowie, czy coś,
                nie?
                • Gość: anka Re: Bellisima koło Zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 16:31
                  Ja tam bylam ponad rok temu i mi sie podobalo. Ogolnie mysle, ze najwazniejsi
                  sa goscie - to oni tworza atmosfere. Jak oni sie beda dobrze bawic, to nic nie
                  przeszkodzi. I tego Wam zycze.
                • Gość: Stella Re: Bellisima koło Zoo do Tulipa IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 29.12.05, 18:04
                  Tulip, my mamy wpłaconą zaliczkę na sierpień więc jesteśmy w tej samej
                  sytuacji!!!! Dlatego pytam o opinie. Którą zamówiliście salę? Dolną czy górną?
                  My wzięliśmy dolną. Dowiedziałam się, że w dolnej sali rok temu klima miała
                  zerowy poziom wydajności, więc niebawem wybieram się do Bellisimy, żeby o tym z
                  nimi porozmawiac. Takie pierdoły jak ilośc kelnerów obsługujących przyjęcie to
                  się załatwia od ręki ale najbardziej martwi mnie sprawa tych imprez na beach
                  bols, po prostu boję się, że nie będzie słychac orkiestry tylko techniawkę z
                  zewnątrz. Ale w końcu nigdzie nie jest powiedziane, że za rok w lato znowu
                  będzie coś takiego jak beach bols bo impreza miała - tak przynajmniej podawały
                  media - charakter jednosezonowy i nie wiadomo czy przedsięwzięcie będzie
                  kontynuowane.
                  Nie mniej jednak Tulip, ja cały czas jestem dobrej myśli bo samo miejsce i
                  lokalizacja są fantastyczne i zbytnio się nie przejmuję. Ale jednak warto poznac
                  spostrzeżenia innych i podpytac o różne sprawy.
                  Jak ktoś słusznie zauważył - klimat tworzą zaproszeni goście!
    • Gość: ....... Re: Bellisima koło Zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:56
      www.bellisima.com.pl/ może pomoże Wam ich strona.
      • Gość: Stella Re: Bellisima koło Zoo IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 29.12.05, 18:43
        Nie pomoże! Na stronie wszystko jest cacy, nie ma ani słowa o beach bols bo to
        nie bellisima jest organizatorem tej imprezy. Nie ma też nic o niewydajnej
        klimatyzacji w dolnej sali czy wpływie beach bols na jakośc imprez wewnątrz
        budynku. Ale ja i tak jestem pozytywnie nastawiona. Jedyne co chcę usłyszec czy
        przeczytac to zdanie: imprezy na beach bols nie mają wpływu na jakośc imprez
        wewnątrz budynku. I chciałabym to usłyszec od osób, które w wakacje tego roku
        bawiły się na przyjęciu weselnym w bellisimie!
    • Gość: zaba Re: Bellisima koło Zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 23:31
      absolutnie nie prawda nic nie przeszkadza ja bawilam sie na weselu w ubiegle
      wakacje jest doskonale ku mojemu zdziwienie ochrona pilnuje do samego rana aby
      goscie weselni nie wchodzili na teren dyskoteki odbywajacej sie na plazy i
      odworotnie jesli chodzi zas o orkiestrte w zasadzie dj-a nie wiem czy zamawia
      sie go oddzielnie czy tam juz jest jakis na stale ale na weselu na ktorym ja
      bylam byl strasznie do kitu wogole nie potrafil gosci bawic poza tym jest
      naprawde wporzadkku polecam
      • Gość: Stella Re: Bellisima koło Zoo IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 03.01.06, 20:33
        Zaba, wielkie dzięki!!!!! :-))))))))))))))
        • Gość: zaba Re: Bellisima koło Zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 20:24
          prosze bardzo dodam jeszcze ze miejsce to od wielu lat nie szczyci sie dobra
          opinia od czasow prl-u odbywaly sie tam "libacje" i burdy ale wiadomo podobnie
          jak nasz wspanialy kraj wszstko z biegiem czasu sie zmienia i to na lepsze w
          obecnych czasach nowi wlasciciele nie moga sobie pozwolic na przysłowiowa "lipe"
          jest to pierwszy taki lokal nad wisla dlatego wzbudza takie kontrowersje ale
          zapewniam was ze z czasem napewno one sie zmienią
          powiem jedno WSZSTKO ZALEZY OD WASZYCH GOSCI jak oni sie bawia to nawet na
          srodku pola mozna zrobic wspaniale wesele :-)))
          i szczerze Wam tego życze
    • Gość: 007 Re: Bellisima koło Zoo IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 11.01.06, 22:14
      Byłem na weselu w sierpniu w ubiegłym roku i muza z zewnątrz nie przeszkadzała!
      Narakrmili też dobrze, generalnie jestem zadowolony!
      • Gość: x Re: Bellisima koło Zoo IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 18.01.06, 20:57
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka