Dodaj do ulubionych

nowy numer "Twojego Sąsiada"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 15:19
wydaliśmy nowy numer "Twojego Sąsiada" co o nim sądzicie? jakieś uwagi?
czekamy na propozycje
Obserwuj wątek
    • Gość: ZZ1975 Re: nowy numer "Twojego Sąsiada" IP: *.u.mcnet.pl 16.01.06, 15:54
      Dla mnie dość ciekawa gazetka. Może trochę niedopracowana pod względem
      graficznym, ale za to zawierająca dobre informacje o dzielnicy.
      Na pewno w porównania do Echa dużo lepsza (więcej treści, a mniej reklam) – a
      tak w ogóle to Echo jeszcze wydają, bo od września, to go nie widziałem?
    • Gość: formed Re: nowy numer "Twojego Sąsiada" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:27
      no tak zle to nie chyba nie jest
      • kunce Re: nowy numer "Twojego Sąsiada" 16.01.06, 17:01
        żaden numer do mnie nie dotarł - jak jest dystrybucją tej gazety?
        • Gość: Stella Re: nowy numer "Twojego Sąsiada" IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 16.01.06, 19:30
          No własnie - gdzie Twojego Sąsiada można poczytac?
          • Gość: wiktor Re: nowy numer "Twojego Sąsiada" IP: *.aster.pl 16.01.06, 19:53
            Sądzę, że najlepiej u źródła czyli w lokalnej komórce Sld albo w nowym sztabie
            wyborczym Sld szykującym się do wyborów samorządowych:-)
            • Gość: formed Re: nowy numer "Twojego Sąsiada" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 07:17
              Wiktor ja tego nie rozumiem co Twój Sąsiad ma wspólnego z sld ? To chyba jakiś
              żart! A co do dystrybucji to chętnie bym się dowiedział na którą ulicę nie
              dotarła
              • margala "Twój Sąsiad" a SLD 17.01.06, 08:47

Formed,
                a możesz tu złożyć uczciwie i szczerze deklarację, że ta gazeta nie ma nic
                wspólnego z sld?
                • palker Re: "Twój Sąsiad" a SLD 17.01.06, 08:55
                  zresztą, chyba nie ma sie czego wstydzić:-) Słyszałem, ze SLD szykuje na wybory
                  samorzadowe nowa strategię: zamiast pod szyldem partyjnym , chcą "iść w bój"
                  pod szyldami różnych lokalnych "komitetów obywatelskich". Zawszeć co komitet to
                  komitet. Nazwa dla ugrupowania przyjazna:-)
                • Gość: formed "Twój Sąsiad" a polityka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 09:18
                  "Twój Sąsiad" nie jest związany z SLD, PiS, PO, Samoobroną, LPR, PSL, KGW, SDPL
                  jest pismem lokalno-samorządowym.
                  • Gość: zz1975 Re: "Twój Sąsiad" a polityka IP: *.u.mcnet.pl 17.01.06, 10:02
                    Ja się tam szczególnie polityką nie fascynuję, ale jeśli już ta gazeta miałaby
                    być związana z jakąś opcją to chyba bardziej z prawicą – ciągłe wywiady z PiS-
                    owymi władzami – a to Gronkiewicz, a to Danko, kiedyś był też Świderski (chyba
                    PO).
                    Pomijająć rozważania z kim są lub nie są powiązani, jest to jedyna gazeta
                    lokalna w naszej dzielnicy, bo przecież nie można za taką uznać Echa, który
                    jest raczej biuletynem reklamowym i zarazem tubą propagandową SDPL (może też
                    SLD?), czy też NGP, która jak sama nazwa wskazuje, skupia się głównie na Pradze.
                    Co do dystrybucji, to dla mnie jest OK. – prawie zawsze znajduję ją na klatce.
                    A jeśli z klatki zwiną ją „nurkowie”, to zawsze jest w sklepie.
                    • Gość: student Re: "Twój Sąsiad" a polityka IP: *.bzmw.gov.pl / *.um.warszawa.pl 19.01.06, 12:35
                      Co do gazety TS, to jest oki. Popieram słowa, ze mozna znalezc w niej kilka
                      ciekawostek na temat naszej dzilenicy, czego czasem brakuje innym regionalnym
                      gazetkom. Z niej dowiedzialem sie o prowadzonej akcji 'Zima w miescie'. Czasem
                      ciezko ja znalezc, ale ogolnie jest w porzadku.
              • elicha Re: nowy numer "Twojego Sąsiada" 20.01.06, 11:49
                na ul. Borzymowskiej 43 też jej nigdy nie było ...
                • Gość: spiki Re: nowy numer "Twojego Sąsiada" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 18:18
                  Może tam nie dostarczają gazety, ale nie martw sie zawsze możesz iśc do
                  siedziby SLD na Targówkui tam ją dostaniesz.
    • Gość: spiki Re: nowy numer "Twojego Sąsiada" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:27
      Jak mozna tak kłamac przecież TS jest gazetą wydawaną przez ludzi SLD i ma
      posłuzyć im do prowadzenia kampanii wyborczej na targówku.
      Może w końcu sie dowiemy jakie nazwiska wchodzą w grupę redakcyjną.
      • Gość: zz1975 Re: nowy numer "Twojego Sąsiada" IP: *.u.mcnet.pl 21.01.06, 18:19
        Kurczę, nie rozumiem dlaczego niektórzy tak wmawiają, że TS to gazeta sld.
        Rozmawiałem ze znajomym kozłowskiego i podobno nie ma on nic wspólnego z tą
        gazetą, a chyba on jest szefem tej partii na Targówku. Dla mnie te posty
        atakujące sld to zagrywka przedwyborcza PiS-u. Próbują wszystkim wmówić, że to
        gazeta lewicowa, a tymczasem w każdym wydanie się tam pokazują. Wygląda na to,
        że prawica szykuje się do wyborów na wiosnę i potrzebowała jakiegoś medium.

Ale poza tymi wywiadami z PiS-owcami, to ta gazetka jest całkiem przydatna –
        szczególnie dla osób, które nie mają czasu stale śledzić wydarzeń na terenie
        swojego podwórka.
        • palker Re: nowy numer "Twojego Sąsiada" 21.01.06, 23:13
          no dobra, udawajmy, że nie wiemy nic o tej waszej wunderwaffe:-)
        • Gość: spiki Re: nowy numer "Twojego Sąsiada" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 21:19
          Gadu gadu, z tego co sie bardzo dobże orjentuje Kozłowski nie jest szefem SLD
          na targówku bo od dawna jest w SDPL. Poza tym widziałem kto rozprowadza tą
          gazete i kto sie nia zajmuje tez sie dowiedziałem, więc niech nikt nie wmawia
          ludzią że to nie jest gazeta na cele SLD
          • Gość: formed Re: nowy numer "Twojego Sąsiada" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 09:51
            No tak z tego wynika że gazeta wywołuje jakies emocje czy dobre czy złe ale
            wywołuje. To dobrze na początku drogi wydawniczej. Z waszych informacji wiem
            kto ją kilka razy czytał kto raz a kto nigdy. A tak między nami to mam niezły
            ubaw czytając te wasze politykowanie, spory czy to sld czy to znowu pis, ja
            osobiście oddałem swój głos w tej sprawie. swoją drogą nie spodziewałem
            sie tych politycznych zarzutów liczyłem bardziej (a i owszem) na krytykę
            skierowaną na skład, kolportarz, szate graficzną i informacje zawarte w
            gazecie, żeby na tej podstawie się rozwijać i ulepszać. Dziękuję za te
            informacje i oczekuje na więcej.
            • elicha Re: nowy numer "Twojego Sąsiada" 23.01.06, 17:42
              a czy można się spodziewać, że gazeta dotrze na Borzymowską 43?
    • vidi12 Re:Fala mrozów a SLD 23.01.06, 20:55
      Czy istnieje podstawa do stwierdzenia, że istnieje związek przyczynowy między
      działalnością targówkowskiego SLD a obecną falą mrozów, która paraliżuje
      stolicę?-Biorąc pod uwagę fakt, ze wokół Domu Kultury "Lira" przy ul.
      Łojewskiej 3, gdzie mieści się biuro dzielnicowe tej organizacji piętrzą się
      zwały śniegu i mróz aż trzeszczy - można przyjąć, że TAK.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka