Dodaj do ulubionych

Sikanie gdzie popadnie

IP: *.chello.pl 24.11.02, 09:57
Byłam przed chwilą na spacerze z psem i w drodze powrotnej zobaczyłam jak
jeden z kolesi przesiadujących w taksówce stojącej na mini prakingu przed
moim blokiem leje na mini żywopłot obok. Żywopłot jest jak najbardziej przy
chodniku, jak najbardziej przed oknami mojego bloku i jak najbardziej
prześwitujący. Mało tego gdy byłam już znacznie bliżej taksówki wypadła z
niej flaszka po browarze, drugą odstawili grzecznie na środku parkingu jak
odjeżdżali.
Parę miesięcy wcześniej na skraju ulicy, rónolegle do przległego do niej
parkingu, w następnej kolejności chodnika i bloku zatrzymał się tir. Kierowca
wysiadł i zaczał lać pod swój samochód dupą zwrócony w stronę okien. Nie
muszę dodawać, że zostawił po sobie malowniczy dodatek do krajobrazu.
Co jest grane z tymi ludźmi?!?!?!
Rozumiem sikanie w krzaki jak mocno ciśnie i nie ma innej rady, ale tu po
drugiej stronie ulicy, przy której był parking jest kilka samotnych drzewek i
całkiem fajne mini chaszcze.
Chyba jednak niektórzy kolesie lubią sikać na widoku....
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Sikanie gdzie popadnie 24.11.02, 10:15
      To już jest chyba normalka, faceci leją tam gdzie stoją.
      Słoma z butów im się sypie.
      • miko_ Re: Sikanie gdzie popadnie 24.11.02, 12:26
        sloggi napisał:

> To już jest chyba normalka, faceci leją tam gdzie stoją.
        > Słoma z butów im się sypie.

Rozumiem, że jesteś nie-facet. Ale czy musisz sie z tego powodu wywyższać?
        • sloggi Re: Sikanie gdzie popadnie 24.11.02, 17:47
          Powiedziałeś, co wiedziałeś - a, że głupio napisałeś.....

Zasugerowałem, że faceci z uwagi na łatwość wyjęcia fujarki i oddania moczu
          chwilami przeginają z miejscami gdzie to robią.
          Zamiast iść w krzaki zachowują się jak psy sikając pod latarniami, przy
          koszach na śmieci lub wręcz na trawnik przy chodniku - nie zwracając uwagi na
          otoczenie i innych przechodniów.
    • Gość: Alex Re: Sikanie gdzie popadnie IP: proxy / 193.0.117.* 25.11.02, 19:39
      A potem nie jest dziwne, że pachnie tak jak pachnie dworzec wileński. Owe
      sikanie niestety dobitnie świadczy o kulturze naszego społeczeństwa. Podobnie
      jak nie mycię się (podrużując tramwajami czy autobusami można czasami
      doświadczyć bardzo odrzucających zapachów)
      • Gość: Monika Re: Sikanie gdzie popadnie IP: *.hit.com.pl / 10.254.0.* 26.11.02, 14:16
        należałoby w takim razie poobtrącać te fujarki i to porządnie
        MMM
        • sloggi Re: Sikanie gdzie popadnie 26.11.02, 14:18
          Jakby tak wszystkim obtrącili te fujarki miałabyś Seksmisję na żywo :)
        • Gość: Mo Re: Sikanie gdzie popadnie IP: *.chello.pl 26.11.02, 16:38
          Tu raczej nie chodzi o fujarkę, ale o resztę wyposażenia delikwenta, zwłaszcza
          o mózg. Sikają głównie kolesie z małą wydajnością umysłową, tacy dla których
          szczytem osiągnięć jest wypić coraz więcej za coraz mniejszą pensję, dla
          których wyszukanym wydarzeniem kulturalnym jest emisja nowego odcinka przygód
          Kiepskich....
          • glory Re: Sikanie gdzie popadnie 27.11.02, 13:18
            zar
      • margala smierdzi w autobusie 29.11.02, 11:08
        Gość portalu: Alex napisał(a):

> A potem nie jest dziwne, że pachnie tak jak pachnie dworzec wileński. Owe
        > sikanie niestety dobitnie świadczy o kulturze naszego społeczeństwa. Podobnie
        > jak nie mycię się (podrużując tramwajami czy autobusami można czasami
        > doświadczyć bardzo odrzucających zapachów)

czy tak jak ja macie wrażenie, że w autobusie 120 i 718 śmierdzi bardziej niż
        np. w 160, 460, 512, 517?
        • sloggi Re: smierdzi w autobusie 29.11.02, 11:38
          Kierowcy linii 718 na pętli w Czarnej Strudze zamykają drzwi, idą na przegub i
          sikają na gumę. W sierpniu jadąc rowerem zwróciłem uwagę, że z przegubu coś się
          leje, po chwili w oknie pojawił się kierowca wracający do kabiny i bez żenady
          zapinający spodnie.
    • glory Re: Sikanie gdzie popadnie 27.11.02, 15:29
      Bardzo wstrzasajace widoki spotykamy na ulicach naszego pieknego kraju.
      Niesty w Polsce nie dorobilismy sie na miano tzw: kultury , cywilizacji ( jak
      to woli ) europejskiej. Widoki zaszczanych pijaczkow , nawalonych do potegi
      entej mlodych kibicow wracajacych z ( i tak przkupionych meczow) ligowych ,
      czy w tym wypadku tradycyjnie hamskich i dzialajacymi z przecznoscia kultury
      osobistej panow taksowkarzy to obrazek najwiekszego zagrozenia zainteresowaniem
      naszego miasta czy to przez turystow lub ludzi gdzie w sercach plonie nadzieja
      o lepsze jutro dla lepszej przyszlosci naszego miasta. Ale zaraz, moze z igly
      robie widly . Bo cholera wie co to jest ta kultura eurpoejska ! Przeciez w
      niektorych aspektach zycia jestesmy juz do przodu ! , Ba nawet powiem wiecej.
      Jestesmy liderami estetycznych ( podstawowych ) dziedzinach zycia np: ilosci
      reklam w TIWI - mydla , proszku do prania czy papieru do wycierania czterech
      liter. Tak , prosze Panstwa na antenie telewizora RP to wala w naszym kierunku
      serpentyny magicznej czystosci i kultury osobistej . A jak jest naprawde to
      kazdy widzi i czuje nose .....? Zaraz , zaraz znow sie zagalopowalem z ta
      krytyka naszych wad ale prosze mi wybaczyc gdyz jest to naturalna bolaczka
      czlowieka ktory chce dobrze. Ale prosze sie nie martwic . Kontrowersyjne widoki
      sa na porzadku dziennym w krajach gdzie podobna , powyzsza krytyka gwarantuje
      zawal kipawy tamtejszego tubylca. Widoki w EU czy za oceanem sa nieraz wziete
      prosto jak z dobrego hororu typu " Egzortysta" . Przesiadujaca pijana w trupa
      mlodziez w pabach czy innych tego typu przybytkach rozrywki w pewnym momencie
      zazwyczaj po 12 (godzna upiorow) w nocy , dostaje strasznego parcia na
      wszystkie anatomiczne dziury i na rogach powyzej wymienionych miejsc odbywa sie
      z ich udzialem totalna szambioza.
      Niezrozuniale jest dla mnie akceptacja tych bohaterskich wyczynow oraz ich
      wesolych wypowiedzi swiadkow tych dantejskich scen. Jak zrobilem dziwna mine
      swiadczaca o moim puszczeniu nerwow na widok tych smutnych widokow to
      uslyszalen cos w tym rodzju:
      -a little drool is very minor stuff. O please dont be such a fucking big
      girl/poof/wanker/itp. Koles rzucil pawia ktory zachlapaj pol budynku a na
      twarzach swiadkow usmiech od ucha do ucha tak jak by znalezli nagle w kieszeni
      swych podartych portek 100 dolarow.
      Dalszy przyklad . Spacerujemy sobie po pieknym parku ( inna czesc EU )
      odzyskalem juz wewnetrzny spokoj po wypadkach z malowaniem scian a tu nagle JE
      BUT!!. Czlowiek , raczej wygladal na szynpansa o imieniu (prawdopodobnie) jean-
      pierre ktory byl tak zajety wyczynami z potrzebami swoiej sikawki ze nie
      przeszkadzalo mu nawet gwar dochodzacy z pobliskiego przedszkola lub milych
      madam spacerujacuch ze swoimi pudelkami.
      Na koniec dodam tylko ze kazdy narod ujawnia swoje wady i zalety i co
      niektorymi faktami powinnismy sie nie przejmowac ale jednak autorka w/w
      tematu udowodnila slusznosc ze jednak trzeba!

POZDRAWIAM.
      • Gość: maroubra Re: Sikanie gdzie popadnie IP: *.ihug.com.au / *.syd.ihug.com.au 19.12.02, 04:17
        a nie irytuje cie nie sprzatanie wlascicieli po psach?
        Ciekaw jestem co ty robisz z odchodami twojego psa jak sie zesra na trawnik
        albo na chodnik?
        • pit71 Re: Sikanie gdzie popadnie 23.12.02, 13:10
          Witam,

Mieszkam przy petli autobusowej na Nowodworach. Nie ma dnia zebym choc jeden
          raz nie widzial kierowcy sikajacego obok autobusu, na tzw. kolo. Przy petli
          umiejscowiony jest przybytek TojToj - chyba specjalnie dla kierowcow. Jednak
          oni wola zalatwiac swoje potrzeby inaczej. Ciekawi mnie co ich do takiego
          postepowania sklania. Dziwi mnie to tym bardziej, gdyż wokol petli sa bloki
          mieszkalne i w zwiazku z tym o intymnosci ich procederu mowy byc nie moze.
          • Gość: Mo Re: Sikanie gdzie popadnie IP: *.chello.pl 23.12.02, 23:12
            Mechanizm taki jak w innych przypadkach: zero pomyślunku. Nie wszyscy potrafią
            korzystać z toalet.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka