Dodaj do ulubionych

Budynek B typ 07

16.03.06, 20:12
Mam pytanie do właścicieli podobnych mieszkań o ich opinię, na temat wad i
zalet takiego mieszkanka? Interesuje nas funkcjonalność rozkładu,
doświetlenie, widok z okna, itp.?
Obserwuj wątek
    • dinee Re: Budynek B typ 07 17.03.06, 12:52
      Witaj,
      ja właśnie będę odbierać takie mieszkanie.
      Już tam byliśmy i raczej nam sie podoba choć łazienka nie jest ustawna no i
      kuchnia też trudna do zagospodarowania. Widok z okna ... :) bloki w sąsiedztwie
      Ale od strony południowej trafiliśmu na przerwę między blokami więc patrzymy
      trochę dalej.
      pozdrawiam
      Ania
      • figa.walecki Re: Budynek B typ 07 17.03.06, 13:28
        A na kiedy macie zaplanowany odbiór ?
        pzdr
        a.

ps
        sorry za zmianę tematu wątku :-)
      • igazz Re: Budynek B typ 07 17.03.06, 21:50
        Jeszcze nie znamy terminu odbioru, bo nawet nie ma fundamentów :) Czekamy...
        Kuchnia rzeczywiście wydaje się być mało ustawna, bo tam gdzie można postawić
        wysoką zabudowę, zgodnie z planem powinien być zlew. Inne ściany nie dają już
        takiej możliwości. Natomiast ze względu na "ekran" wejście do kuchni jest
        zwężone, co mimo sporej powierzchni może odbierać przestrzeń. Do łazienki na
        chwilę obecną nie mam zastrzeżeń, ale to również czas pokaże. Najbardziej
        martwi mnie widok, bo budynki są postawione blisko siebie.
        • figa.walecki Re: Budynek B typ 07 17.03.06, 23:02
          To było pytanie do dinee :-).

pzdr
          a.
          • igazz Re: Budynek B typ 07 18.03.06, 07:15
            To nic nie szkodzi. Na forum często zdarzają się zabawne sytuacje :)
          • dinee Re: Budynek B typ 07 18.03.06, 10:33
            Mieliśmy nadzieję że będzie w marcu. Jednak stało się coś (jakaś dewastacja -
            ktoś odebrał mieszkanie i jego ekipa coś zrobiła - ale nie wiem dokładnie co)no
            i odbiory zostały wstrzymane. Ostatnio Pani powiedziała że zgodnie z umową :((
    • malborska3 Re: Budynek B typ 07 19.03.06, 15:08
      Witam, ja sie zapisałem na B.07 w III etapie na 2 piętrze. Mieszkanie wydaje
      się ustawne. co do kuchni to jest możliwość połączenia z dużym pokojem i chyba
      tak zrobię.
      A ty igazz na którym piętrze będziesz rezydować???
      • igazz Re: Budynek B typ 07 20.03.06, 07:31
        Witam serdecznie, bo będę rezydować na 3 piętrze :)
        • malborska3 Re: Budynek B typ 07 06.04.06, 08:11
          Witaj Igazz, w związku faktem że będziemy chyba sąsiadami przez sufit, mam
          pytanie czy podpisałeś już umowę z Agmetem, bo ja tak. Pozatym mam pytanie
          jeśli to nie tajemnica, chciałby się dowiedzieć kim będą moi przyszli sąsiedzi
          (wiek, liczba osób:)))) Ja będę mieszkać z żoną mamy po ok. 30 lat.

Pozdrawiam
          Marcin
          • fruzya01 Re: Budynek B typ 07 06.04.06, 09:49
            Witam przyszłych sasiadów :)). Ania 28 l., 2 piętro mieszkanie typ 08. W piatek
            jestem umówiona na podpisanie umowy z Agmetem, juz nie mogę sie doczekac;).
            • fruzya01 Re: Budynek B typ 07 06.04.06, 09:53
              he mała korekta mieszkanie typ 02, a juz sie cieszyłam ze przyszłych sasiadów
              znalazłam ;)
          • igazz Re: Budynek B typ 07 18.04.06, 20:37
            Umowę już podpisaliśmy i pozdrawiamy przyszłych sąsiadów :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka