Dodaj do ulubionych

Karnisz do salonu

24.04.06, 14:05
Kochani sąsiedzi podzielcie się informacją, gdzie kupiliście karnisze na nasze
"reprezentacyjne okna" z salonu.
Obserwuj wątek
    • intruder2 Re: Karnisz do salonu 24.04.06, 15:06
      Castorama

Trudno jest kupic tak długi karnisz, ja natomiast za rzeczone reprezentacyjne
      okno wrzuciłem 2 X 160 cm z łacznikiem po środku i wygląda nieźle.

Robert
    • figa.walecki Re: Karnisz do salonu 24.04.06, 15:51
      Inspiracji można poszukać np. tutaj:
      www.dekoracjeokien.pl/index.html
      natomiast jest jeszcze taka firma:
      www.domosystem.pl/index.php
      która ma siedzibę min. w Jupiterze przy Towarowej i warto tam zajrzeć.

pzdr
      a.
      • wwili Re: Karnisz do salonu 25.04.06, 08:30
        Witam,

Ja mam podobne pytanie. Jak rozwiązliście problem z roletami w oknach
        balkonowych? Zwykłe rolety chyba nie zdają egazminu np. przy otwarciu okna,
        poza tym obawiam się ze będą się one wachlowały przy niewielkim przeciągu.
        Natomiast rolety na wymiar z prowadnicami po bokach w Castoramie są około 3
        razy droższe od zwykłych.

pzdr
        wili
        • machara Re: Karnisz do salonu 25.04.06, 09:01
          jak to droższe? to jakis problem? przeciez podobno tutaj mieszkają sami bogacze.
          • intruder2 Re: Karnisz do salonu 25.04.06, 09:23
            Drogi Machara,

Oszczedzają bogaci i nam się opłaci głosi przysłowie, mamy sąsiada w bloku B
            jeździ białym Oplem Combo (z napisami)- gość bardzo miły, kompetentny i ma duży
            wybór rolet okiennych dużo taniej niż w detalu. Za okno w salonie duże i jedno
            małe zapłaciłem nieco ponad 600 zł z montażem. Niestety nie pamiętam do nieo
            numeru, ale można go poszukać.

Pozdrawiam

Intruder
      • d-tka Re: Karnisz do salonu 25.04.06, 11:45
        Dziękuję wszystkim za odpowiedź. Wydaje mi się, że dyskusje na temat m.inn.
        wykończenia mieszkania, podzielenia się spostrzeżeniami i poleceniem
        sprawdzonych firm, sklepów są o wiele ważniejsze i ciekawsze niż rozważania czy
        potrzebny jest na terenie osiedla wybieg dla piesków. Dziwię się, że niektórzy
        podejmuję rozmowy w prowokatorami, których jak widać nie brakuje na tym osiedlu.
        Może są to zakompleksione osoby, które chociaż w ten sposób chcą znaleźć się w
        centrum zainteresowania. Może lepiej napisać do "Przyjaciółki". Najprościej
        będzie, jeśli po prostu zbyjemy milczeniem debilne posty.
        • machara Re: Karnisz do salonu 25.04.06, 19:03
          nie jestem prowokatorką. poprostu jest tutaj masa ludzi którzy uważają sie za
          lepszych a słoma im z butów wyłazi bo mają trochę kasy. i np. odpowiadają na
          moje watpliwości pt. jak stać ja na mieszkanie na tym osiedlu to dlaczego nie
          chce płacić 50 zł za pilot do szlabanu. a dokładnie nie chodzi o te 50 zł. ale
          o inny problem. nie będę sie powtarzac. stąd moja uszczypliwa sugestia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka