d-tka 24.04.06, 14:05 Kochani sąsiedzi podzielcie się informacją, gdzie kupiliście karnisze na nasze "reprezentacyjne okna" z salonu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intruder2 Re: Karnisz do salonu 24.04.06, 15:06 Castorama Trudno jest kupic tak długi karnisz, ja natomiast za rzeczone reprezentacyjne okno wrzuciłem 2 X 160 cm z łacznikiem po środku i wygląda nieźle. Robert Odpowiedz Link Zgłoś
figa.walecki Re: Karnisz do salonu 24.04.06, 15:51 Inspiracji można poszukać np. tutaj: www.dekoracjeokien.pl/index.html natomiast jest jeszcze taka firma: www.domosystem.pl/index.php która ma siedzibę min. w Jupiterze przy Towarowej i warto tam zajrzeć. pzdr a. Odpowiedz Link Zgłoś
wwili Re: Karnisz do salonu 25.04.06, 08:30 Witam, Ja mam podobne pytanie. Jak rozwiązliście problem z roletami w oknach balkonowych? Zwykłe rolety chyba nie zdają egazminu np. przy otwarciu okna, poza tym obawiam się ze będą się one wachlowały przy niewielkim przeciągu. Natomiast rolety na wymiar z prowadnicami po bokach w Castoramie są około 3 razy droższe od zwykłych. pzdr wili Odpowiedz Link Zgłoś
machara Re: Karnisz do salonu 25.04.06, 09:01 jak to droższe? to jakis problem? przeciez podobno tutaj mieszkają sami bogacze. Odpowiedz Link Zgłoś
intruder2 Re: Karnisz do salonu 25.04.06, 09:23 Drogi Machara, Oszczedzają bogaci i nam się opłaci głosi przysłowie, mamy sąsiada w bloku B jeździ białym Oplem Combo (z napisami)- gość bardzo miły, kompetentny i ma duży wybór rolet okiennych dużo taniej niż w detalu. Za okno w salonie duże i jedno małe zapłaciłem nieco ponad 600 zł z montażem. Niestety nie pamiętam do nieo numeru, ale można go poszukać. Pozdrawiam Intruder Odpowiedz Link Zgłoś
d-tka Re: Karnisz do salonu 25.04.06, 11:45 Dziękuję wszystkim za odpowiedź. Wydaje mi się, że dyskusje na temat m.inn. wykończenia mieszkania, podzielenia się spostrzeżeniami i poleceniem sprawdzonych firm, sklepów są o wiele ważniejsze i ciekawsze niż rozważania czy potrzebny jest na terenie osiedla wybieg dla piesków. Dziwię się, że niektórzy podejmuję rozmowy w prowokatorami, których jak widać nie brakuje na tym osiedlu. Może są to zakompleksione osoby, które chociaż w ten sposób chcą znaleźć się w centrum zainteresowania. Może lepiej napisać do "Przyjaciółki". Najprościej będzie, jeśli po prostu zbyjemy milczeniem debilne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
machara Re: Karnisz do salonu 25.04.06, 19:03 nie jestem prowokatorką. poprostu jest tutaj masa ludzi którzy uważają sie za lepszych a słoma im z butów wyłazi bo mają trochę kasy. i np. odpowiadają na moje watpliwości pt. jak stać ja na mieszkanie na tym osiedlu to dlaczego nie chce płacić 50 zł za pilot do szlabanu. a dokładnie nie chodzi o te 50 zł. ale o inny problem. nie będę sie powtarzac. stąd moja uszczypliwa sugestia Odpowiedz Link Zgłoś