Dodaj do ulubionych

Eksmisja Hadesu

24.04.06, 19:43
Dzis eksmitowali noclegownie Hades przy petli Zeran FSO.
Chyba zalapalem sie na koncowke "akcji" ale pstryknalem kilka fotek.
Dziwi mnie tylko takie zaangazowanie srodkow, Policja, Pogotowie, Straz i
eksperci z Biura Bezpieczeństwa i Zarządzania Kryzysowego.
Moze wsrod bezdomnych schronil sie "gej", ktory podlozyl atrapy w Warszawie
przed wyborami prezdenckimi.

Obserwuj wątek
    • sekalek Re: Eksmisja Hadesu 24.04.06, 19:47
      Link do fotek : marcin.makrofotografia.pl/main.php?g2_itemId=718
      • meybach Re: Eksmisja Hadesu 24.04.06, 20:59
        Fajnie pstryknąłeś@! Niezły z Ciebie reportażysta!
        ja wracałem z roboty i zachodziłem w głowę: ki pieron tam się wyprawia?!
        Pomyśłałem, że może własnie jakiś menel usnął z kiepem w dłoni i się zajarało coś?
        Ciekawe, gdzie ich wywieźli nota bene? Ciekawe co tam teraz bedzie? Może pasaż
        podziemny otworzą z budkami dla skośnookich? :) Byłoby bliżej niżna Stadion...
    • sloggi Re: Eksmisja Hadesu 24.04.06, 22:11
      Mam miłosierdzie dla bezdomnych, ale chyba jednak to miejsce powinno pełnić
      funkcję do której zostało stworzone.
      • sekalek Re: Eksmisja Hadesu 24.04.06, 23:10
        Moze beda ich przenosic do pierwszych z tych 3 milionow mieszkan
    • metron1 Re: Eksmisja Hadesu 24.04.06, 23:42
      Wreszcie Czekam już od dawna aż ktoś zrobi tam porządek Przecież to miejsce nie
      nadaje się na noclegownie Cały kompleks przejsć podziemnych zamknięty a ludzie
      muszą przechodzić górą przez bardzo ruchliwą ulicę
      Do tramwaju też nie można było wsiąsć bo bardzo często jezdzili nim bezdomni na
      Zerań Kto wydaje pozwolenia na lokalizację takich obiektów w przejsciach
      podziemnych i podobnych miejscach
      • Gość: Rychu Re: Eksmisja Hadesu IP: *.spray.net.pl 25.04.06, 01:19
        Tak. Najlepiej to ich zagazowac i nie przyznawac sie, ze byli, a nie daj Boze
        sa. Jedno proste przejscie to od razu kompleks. Swiatla sonie bardzo dobrze tam
        radza i przejscie sluzyloby bananowej mlodziezy do sprayowania.
        • metron1 Re: Eksmisja Hadesu 25.04.06, 11:12
          Nie dorabiaj do tego żadnej propagandy Przejscie podziemne słuzy innym celom niż
          adaptacja na noclegownie Od tego są normalne noclegownie a nie zimne ponure nory
          w podziemiach
          Po drugie Pisałem juz o tym Dlaczego bezdomny ma prawo podrózować w pustym
          przedziale w wagonie jechać w prawie pustym tramwaju Szantażuje wszystkich
          wokoło swoim odrażajacym smrodem I to myslisz jest w porządku
          • jurek_dzbonie Re: Eksmisja Hadesu 25.04.06, 12:38
            > Nie dorabiaj do tego żadnej propagandy Przejscie podziemne słuzy innym celom
            > niż adaptacja na noclegownie Od tego są normalne noclegownie a nie zimne
            > ponure nory w podziemiach.

Przejscie podziemne moze sluzyc roznym celom ludzi. Bezdomny tez jest
            czlowiekiem. Ale zamiast pomagac bezdomnym lepiej ich wyrzucic i udac, ze
            problemu po prostu nie ma. Poza tym w tym miejscu przejscie podziemne nie jest
            do niczego potrzebne.

> Po drugie Pisałem juz o tym Dlaczego bezdomny ma prawo podrózować w pustym
            > przedziale w wagonie jechać w prawie pustym tramwaju Szantażuje wszystkich
            > wokoło swoim odrażajacym smrodem I to myslisz jest w porządku

Nie kazdy bezdomny smierdzi. Smerdza menele, ktorych sie wyrzuca z noclegowni.

• metron1 Re: Eksmisja Hadesu 25.04.06, 15:15
              To ja już się nie dziwię dlaczego pasażerowie nie mogą korzystać z poczekalni na
              dworcach,dlaczego mieszkańcy muszą tolerować smierdzącego menela który zadomowił
              się własnie na ich klatce schodowej
              Przy takim podejsciu okazuje się że menel jest praktycznie bezkarny i nie do
              ruszenia a do smrodu musi się dostosować cała reszta społeczeństwa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka