k_kula 02.11.01, 19:46 Tu kuleczka. Dlaczego mam takie wrażenie, że znamy się nie tylko z forum?! Dlaczego twoje wypowiedzi docierają do mojego zwariowanego umysłu?CK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata_ Re: Do Beaty_ IP: *.acn.waw.pl 02.11.01, 19:59 Tu beata_ - pojęcia nie mam skąd ci się bierze takie wrażenie:-)) Zobaczymy sie na DuPSI to sie okaże:-)) A może jesteś czarownica??? Ja podobno jestem:-)))) Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna_aga Re: Do Beaty_ 02.11.01, 20:02 Wiedźmy na forum? Ratuj się kto może!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Do Beaty_ 02.11.01, 21:40 Jak zapewne wiesz wiedźmy bywają rozmaite - coś na ten temat jest w Czarnoksięzniku z Krainy Oz. Tam zdaje się dobra była akurat wiedźma (czy czarownica) z Zachodu, a z Północy wręcz przeciwnie, ale życie to nie je bajka i u nas jest odwrotnie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Do Beaty_ 04.11.01, 22:10 akacyjna_aga napisał(a): > Wiedźmy na forum? Ratuj się kto może!!! Żeby tylko jedna hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Do Beaty_ IP: *.el-4100100.acn.pl 02.11.01, 23:58 > A może jesteś czarownica??? Ja podobno jestem:-)))) To wyczaruj nam nowy mostek. O potężna Beato! Prosimy: tpi0 - kto się jeszcze dołącza? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Do Beaty_ 03.11.01, 00:24 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > To wyczaruj nam nowy mostek. O potężna Beato! > Prosimy: > tpi0 > - kto się jeszcze dołącza? Obawiam się, że aż tak potężna nie jestem - ale spróbuję, za efekty nie ręcząc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Do Beaty_ IP: 10.48.22.* 05.11.01, 08:10 beata_ napisał(a): > Obawiam się, że aż tak potężna nie jestem - ale spróbuję, za efekty nie ręcząc. > .. To może należałoby zwołać jakiś sabat jeżeli nie czujesz się na siłach - słyszałem, że czarownic i czarnoksiężników na Tarchominie bez liku? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Do Beaty_ 05.11.01, 17:04 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > To może należałoby zwołać jakiś sabat jeżeli nie czujesz się na siłach - > słyszałem, że czarownic i czarnoksiężników na Tarchominie bez liku? Zastanowię się - tylko wydobrzeję:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Do Beaty_ 03.11.01, 18:05 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > A może jesteś czarownica??? Ja podobno jestem:-)))) > > > To wyczaruj nam nowy mostek. O potężna Beato! > Prosimy: > tpi0 > - kto się jeszcze dołącza? Jako samozwańczy czarnoksiężnik z Krainy Oz oświadczam, że czarownica Beata, zajmująca sie dotychczas budowaniem mostów i mostków przyjaźni między praskimi gminami oraz między Białołęką i resztą świata, zajmie sie tym ważkim problemem natychmiast, jak jej przejdzie katar, którego nabawiła sie lustrując na swej miotle rozległe obszary naszego miasta. Upraszam również o chwilowe nierozśmiesznie czarownicy Beaty, gdyż każdy gwałtowny paroksyzm może doprowadzić ją do zgilowania się ze śmiechu. PS Czytałem w Stołku, że Bielany i Białołęka, zamiast czekac na czary Beaty zabrały sie do opracowania studium nowej trasy mostowej (co za niedowiarki). Według bardzo ostrożnych szacunków, pierwszy fragment trasy, między skrzyżowaniem Pułkowej i Marymonckiej a Modlińską, mógłby być gotowy w 2005 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Do Beaty_ 03.11.01, 20:27 palker napisał(a): > PS > Czytałem w Stołku, że Bielany i Białołęka, zamiast czekac na czary Beaty zabrał > y > sie do opracowania studium nowej trasy mostowej (co za niedowiarki). Według > bardzo ostrożnych szacunków, pierwszy fragment trasy, między skrzyżowaniem > Pułkowej i Marymonckiej a Modlińską, mógłby być gotowy w 2005 roku. I, uważasz, skąd im sie wzięło żeby sie za to zabrać???:-) Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna_aga Re: Do Beaty_ 03.11.01, 23:02 > I, uważasz, skąd im sie wzięło żeby sie za to zabrać???:-) Sie wie! Czy wiecie jak nazywa się osoba spożywająca krona? - Kronikarz %))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Do Beaty_ 03.11.01, 23:06 akacyjna_aga napisał(a): > > > I, uważasz, skąd im sie wzięło żeby sie za to zabrać???:-) > > Sie wie! > > Czy wiecie jak nazywa się osoba spożywająca krona? > > - Kronikarz %))) Atrakcyjna Kronikarko - powiedz co spożywasz, bo od dawna mnie męczy ten szyfr Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna_aga Re: Do Beaty_ 03.11.01, 23:11 Beatko! Krona nie piłaś? To żywa woda o takiej nazwie. Najpopularniejszy komiks na osiedlu. Głowa podobno nie boli!? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Do Beaty_ 03.11.01, 23:15 beata_ napisał(a): > palker napisał(a): > > > > PS > > Czytałem w Stołku, że Bielany i Białołęka, zamiast czekac na czary Beaty z > abrał > > y > > sie do opracowania studium nowej trasy mostowej (co za niedowiarki). Wedłu > g > > bardzo ostrożnych szacunków, pierwszy fragment trasy, między skrzyżowaniem > > > Pułkowej i Marymonckiej a Modlińską, mógłby być gotowy w 2005 roku. > > > I, uważasz, skąd im sie wzięło żeby sie za to zabrać???:-) Ćśśśśśśśśś! Nikt nie lubi wiedzieć, że jest manipulowany. Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna_aga Re: Do Beaty_ 03.11.01, 23:20 Ale później napiszą , że most powstał na życzenie Beaty i innych czarownic Białołęckich! Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Do Beaty_ 03.11.01, 23:36 akacyjna_aga napisał(a): > Ale później napiszą , że most powstał na życzenie Beaty i innych czarownic > Białołęckich! Niech piszą, co chcą, ale po zbudowaniu mostu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Do Beaty_ 03.11.01, 23:22 palker napisał(a): > Ćśśśśśśśśś! Nikt nie lubi wiedzieć, że jest manipulowany. Przecież oni tu nie zaglądają, jak mnie Metro nie wyda to wszystko będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Do Beaty_ 03.11.01, 23:38 beata_ napisał(a): > palker napisał(a): > > > Ćśśśśśśśśś! Nikt nie lubi wiedzieć, że jest manipulowany. > > Przecież oni tu nie zaglądają, jak mnie Metro nie wyda to wszystko będzie ok > Znam i inne organy prasowe co cię wydać mogą. I tylko echo będzie słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Do Beaty_ 03.11.01, 23:52 palker napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > palker napisał(a): > > > > > Ćśśśśśśśśś! Nikt nie lubi wiedzieć, że jest manipulowany. > > > > Przecież oni tu nie zaglądają, jak mnie Metro nie wyda to wszystko będzie > ok > > > > Znam i inne organy prasowe co cię wydać mogą. I tylko echo będzie słychać. Eeeeee, nie będą takie (te organy) żeby zaraz wydawały:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha A propos organów... 04.11.01, 22:13 Kiedy będzie o naszej gminnej telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: A propos organów... 04.11.01, 22:20 Obawiam się, że nigdy - o ile nie przypomnimy...Zresztą, nie do mnie to pytanie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś