k_kula 16.11.01, 18:55 Już mniej niż doba pozostało do DUPSI. Czy wszyscy pracują nad koifjurą, że nikogo nie ma na FORUM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata_ Re: ODLICZAMY?!!! 16.11.01, 20:30 Ja nie - z robótki dopiero wróciłam:-( Ps. Kto nie potwierdził - poproszę, jutro do południa mam podać w 7G ilość osób Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: ODLICZAMY?!!! 16.11.01, 21:25 beata_ napisał(a): > Ja nie - z robótki dopiero wróciłam:-( > Ps. > Kto nie potwierdził - poproszę, jutro do południa mam podać w 7G ilość osób Kurcze... mówiłam, żeby zagrychy nie zamawiać, tylko sam stolik, bo teraz same problemy z tym są... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: ODLICZAMY?!!! 16.11.01, 21:29 Nie siej paniki - odmówić jeszcze mogę...jeśli taka będzie wola ogółu, na razie nikt sie nie buntował oprócz...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: ODLICZAMY?!!! 17.11.01, 01:28 no nie mówcie, że tam zamówiliście papu - tak to ja się nie bawię, przyję pogłodować. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: ODLICZAMY?!!! 17.11.01, 01:42 Sloggi - nie wydziwiaj, przymusu nie ma:-))) Poza tym to przegryzka (żebyśmy siebie gryźć nie musieli), a nie papu żadne... A najważniejsze, że przyjdziesz - bo tak rozumiem twój post:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: ODLICZAMY?!!! 17.11.01, 14:30 Za dwie i pół godziny się spotykamy. Problemy "kulinarne" zostały usunięte i niech nikogo to już nie rozprasza :-) Dzień jest słoneczny, więc nie obawiam się, że kogokolwiek dopadł jesienny spleen. A nawet, gdyby. Od czegóż recepta Starszych Panów. Do zobaczenia wkrótce! Odpowiedz Link Zgłoś