giggia 12.05.09, 08:23 Czy ktoś z Was lub z Waszych znajomych kupił mieszkanie w jednym z nowych bloków na Pratulińskiej 10? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prażanka 20 Re: RSM PRAGA - Pratulińska IP: *.ip.netia.com.pl 13.05.09, 16:14 oglądałam te mieszkania ale ostatecznie się nie zdecydowałam na kupno. Dowiedziałam się, że trasa metra będzie przebiegać prawie pod tym blokiem i będzie czuć wstrząsy - trochę mnie to zniechęciło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylec Re: RSM PRAGA - Pratulińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 21:50 ja uważam że farto, prażanka bajki opowiada, będzie się trzęsło jak będzie trzęsienie ziemi, poza tym gdzie krym gdzie rzym, bardzo fajne mieszkanka tam są i cena przystępna naprawdę warto, ja kupiłem i się cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
giggia Re: RSM PRAGA - Pratulińska 14.05.09, 08:28 Do Tubylca: jeśli możesz to odezwij się do mnie na priva giggia@wp.pl. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prażanka 20 Re: RSM PRAGA - Pratulińska IP: *.ip.netia.com.pl 20.05.09, 12:45 Jak już kupiłeś, to i tak jest za późno, żeby coś zmienić. Mi to powiedziała osoba zaangażowana w budowę tego bloku, do tego pytalam się znajomego architekta i potwierdził, że może być slychać metro (trasa metra ma iść przez pobliski park czyli prawie pod blokiem). No ale zobaczymy za 10 lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: RSM PRAGA - Pratulińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 11:24 proszę wszystkich którzy kupili mieszkanie w nowej inwestycji na pratulińskiej o kontakt. anna_g1@onet.eu myślę, że dobrze by było porozmawiać o wielu nurtujących nas sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: RSM PRAGA - Pratulińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 14:13 forum mieszkańców nowej inwestycji na Pratulińskiej10 i 10A na stronie www.salon.pl ZAPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
d1ler Re: RSM PRAGA - Pratulińska 20.09.10, 21:26 Nie chcę Cię martwić, ale nie tylko metro będzie tam przebiegać. W miejscu, gdzie w tej chwili jest plac zabaw w parku ma przebiegać ulica w kierunku Trockiej. Nie wiem, czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale tu gdzie teraz jest alejka pod Twoim blokiem, w latach 60-tych była normalna ulica. Potem dopiero zrobiono park, ale cały pas ziemi od Ossowskiego do Handlowej jest zarezerwowany pod ulicę. Mało tego, w jednym z wariantów rozbudowy sieci tramwajowej, w tym samym miejscu ma przebiegać linia tramwajowa na Bródno. Pozdrawiam, sąsiad z Węgrowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 258 Re: RSM PRAGA - Pratulińska IP: 83.143.136.* 27.06.09, 16:34 czesc ja kupiłam mieszkanie w tym wysokim bloku.chetnych do rozmowy prosze o kontakt w celach integracyjnych :) gg 6400693 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej2 Re: RSM PRAGA - Pratulińska IP: *.merinet.pl 04.07.09, 00:19 Zamierzam kupić mieszkanie w tym bloku. Poza tym, że w pobliżu ma być linia metra (nie wiem w którym miejscu dokładnie) nic niepokojącego nie mogę znaleźć. Chętnie wezmę udział w dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej2 Re: RSM PRAGA - Pratulińska IP: *.merinet.pl 05.07.09, 00:22 Mój adres: szpinio@poczta.onet.pl skype: szpinio1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: RSM PRAGA - Pratulińska IP: 83.143.136.* 31.08.09, 16:39 Solidna ekipa rmontowa poleca swoje usługi. Pełne wykończenia, układanie glazury,terakoty, malowania i inne rzeczy. tel: 505-684-327 Odpowiedz Link Zgłoś
pers53.0 Pomoc w odbiorze technicznym mieszkania 15.09.09, 10:29 Pomogę w odbiorze technicznym mieszkania przed oficjalnym odbiorem od dewelopera. - wyszukiwanie usterek - sprawdzanie zgodności wymiarów i powierzchni mieszkania z projektem - kontrola m.in. tynków, stolarki, instalacji elektrycznej ... - zestawienie usterek. Opinia techniczna jest przydatna m.in. do negocjacji cenowych w związku z usterkami, przed remontem lub modernizacją mieszkania, przed rozliczeniem z wykonawcami, w celu zlecenia usunięcia usterek. Andrzej 0-798-798-774 www.odbiorymieszkan.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: RSM PRAGA - Pratulińska IP: 195.187.47.* 09.07.10, 15:25 Witam, mam problem z podpisaniem aktu notarialnego ze Spółdzielnią RSM Praga. Czy ktoś z mieszkańców podpisał już akt notarialny??? Mam problem z ustaleniem terminu, piszę pisma na które odpowiadają lakonicznie....a termin nadal termin aktu nie znany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: członek_sm Re: RSM PRAGA - Pratulińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 00:35 trochę więcej zaufania do władz, naprawdę nie trzeba się pieklić... Odpowiedz Link Zgłoś
jaga90 Re: RSM PRAGA - Pratulińska 13.07.10, 11:26 Haniu, czy Twoje problemy z podpisaniem aktu notarialnego polegają tylko na niemożliwosci ustalenia daty podpisania tego dokumentu? A co z jego samą treścią - czy nie ma w nim tzw. klauzul niedozwolonych, niekorzystnych dla Ciebie? To jest istotniejsze niż jakieś opoźnienia w podpisaniu aktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: RSM PRAGA - Pratulińska IP: *.jmdi.pl 20.09.10, 19:40 Zapraszam na kursy jęz. obcych, które odbywać się będę w nowootwartej szkole językowej DIALOG language services przy ul. Pratulińskiej 10, lok. 27. Proponujemy kursy jęz. angielskiego, hiszoańskiego i francuskiego - w grupach lub indywidualnie. Zapraszam do odwiedzenia naszej strony www.dialog-ls.pl lub do kontaktu tel. 500 275 758 Odpowiedz Link Zgłoś