Dodaj do ulubionych

Usługi remontowe, macie kogoś sprawdzonego

30.07.09, 09:18
remont kuchni: gładź na ścianach, układanie glazury, prace
hydrauliczne(zmiana ustawienia punktu wody),zmiany ustawień punktu
kuchenki gazowej.
Z góry bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: Usługi remontowe, macie kogoś sprawdzonego IP: 83.143.136.* 07.08.09, 22:10
      tak mam bardzo solidnego chlopaka .
    • lim.ka Re: Usługi remontowe, macie kogoś sprawdzonego 08.08.09, 18:39
      tak mam. napisz na prive,ale nie wiem jak z terminami:(
      • kdsz Re: Usługi remontowe, macie kogoś sprawdzonego 11.08.09, 11:29
        A ja z całą odpowiedzialnością ODRADZAM ludzi polecanych przez Limkę.
        Okazali się skrajnie nieodpowiedzialni - nie dość, że przyszli z tygodniowym
        opóźnieniem (później zresztą każdego dnia przychodzili godzinę lub dwie po
        ustalonym czasie), to jeszcze zażądali dwukrotnie wyższej kwoty niż ta, którą
        początkowo ustaliliśmy.
        OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
        • lim.ka Re: Usługi remontowe, macie kogoś sprawdzonego 11.08.09, 12:32
          Z tego co wiem, ukryte byly wady w mieszkaniu. mialy byc polozone panele na
          sciane i ustalono 100o zl wstepnie, a ze sciany sa rozkute to nie ich wina.
          zlezrobiony remont wczesniej musi ktospoparwic,a to kosztuje. Zmiana czasu pracy
          byla ustalana i telefonicznie nikt sie nie zalil.
          PROSZE NIE BYC OBLUDNYM. USTERKI PO INNEJ EKIPIE NIKT ZA DARMO NIE POPRAWI-
          ZADNA EKIPA!!!
          JEST PAN ZAKLAMANY MAKSYMALNIE!!!!!

Ekipa ma terminy do polowy 2010 roku i to o czyms swiadczy. wszyscys a
          zpolecenia i ludzie biora ich do kolejnych remontow, a pan liczyl na ekipe
          debili ktorzy beda robic za darmo! wstyd
          • lim.ka Re: Usługi remontowe, macie kogoś sprawdzonego 11.08.09, 12:37
            I TEGO PANA TEZ RADZE OMIJAC OOOOLBRZYMIM ŁUKIEM!

• lim.ka Re: Usługi remontowe, macie kogoś sprawdzonego 11.08.09, 12:44
              naciągaczem to jest Pan...myslał Pan ze poprawki beda gratis...smieszne i
              zalosne!!!! a nie bylo widac wad bo byly ukryte...i jak Pan kogos oczernia
              publicznie podajac maila to prosze liczyc sie z konsekwencjami!!!!

jezeli nie mogl Pan poczekac tydzien to mogl pan zrezygnowac..a.ze w innym
              lokalu remont sie przedluzyl to nie widzimisie ekipy!!!
              ekipa sie spozniala bo jezdzila po towar do panskiego remontu...BEZSZCZELNOSC!
              • kdsz Re: Usługi remontowe, macie kogoś sprawdzonego 11.08.09, 15:04
                Nie denerwuj się tak Limko. Napisałem swoje zdanie i czytający wyrobią sobie opinię.

A jeśli chodzi o tydzień zwłoki.... No cóż, polecani przez Ciebie fachowcy
                twierdzili, że jest to wynik awarii samochodu a teraz dowiaduję się, że
                po prostu inny remont się przedłużył. Dobrze wiedzieć. Chociaż oczywiście w
                żadną awarię nie wierzyłem.

Jeszcze raz powtarzam - OMIJAĆ TYCH PANÓW Z DALEKA
                • lim.ka Re: Usługi remontowe, macie kogoś sprawdzonego 11.08.09, 15:11
                  hmmm...aby przewieżć narzedzia z jednego domu wyremontowanego domu do drugiego
                  tez trzeba samochod musi byc sprawny, a nie dokonczony remont nie wyklucza
                  naprawy samochodu....i powiem jeszcze jedno dziwne,ze poskarzyles sie na ekpie
                  dopiero wtedy jak ogledziny wykazaly jak wspominalam ukryte usterki, ktore nie
                  sa widoczne na pierwszy rzut oka i tym samym koszta wzrosly...logiczne ze tak
                  sie dzieje-prawda? i na info,ze remont sie opozni...z Waszej str nie bylo
                  zadnego sprzeciwu....ale teraz nagle postanowiles wylac zale na forum
                  spoleczne...ohh jaka szkoda!
                  • lim.ka Re: Usługi remontowe, macie kogoś sprawdzonego 11.08.09, 15:13
                    i jestes zaklamanym czlowiekiem, bo nie powiedziales tego w twarz ludziom,
                    ktorzy u Ciebie remontuja! tylko dowiedzieli sie o Twoich zalach od osob
                    trzecich...
                    • kdsz Re: Usługi remontowe, macie kogoś sprawdzonego 11.08.09, 15:45
                      Posłuchaj - "wylewam żale" na forum, bo dzięki temu ktoś to przeczyta i
                      zrezygnuje z usług ludzi nierzetelnych. Swoje zdanie o ekipie przekazałem im
                      osobiście i na pewno mój wpis nie jest dla nich żadną nowością.

I uwaga do Ciebie - fachowców polecałaś mi odgrywając rolę osoby z zewnątrz,
                      której ktoś ładnie zrobił mieszkanie. Strasznie się od tego czasu zaprzyjaźniłaś
                      z fachowcami, skoro bronisz ich dobrego imienia na stronie ;)

Oczywiście co do wad ukrytych masz rację, jednak żądanie 100% większej kasy jest
                      po prostu zwykłą bezczelnością. I nie chciałem żeby zrobili to za free jak
                      sugerujesz. Proponowałem 50%. Może rzeczywiście bardzo mało, nie wiem.
                      Pozdrawiam
                      • a.u.p Re: Usługi remontowe, macie kogoś sprawdzonego 11.08.09, 16:10
                        Pozwolę sobie na lekkie wtrącenie. Kiedyś skorzystałam z polecanego
                        na forum stolarza. Osobą polecajacą jak się później okazało była
                        jego narzeczona, która na forach podpisywała się 3 różnymi nickami.
                        Ja byłam głupia, bo dałam mu pieniądze przed całkowitym zakończeniem
                        mebli, a gość okazał się złodziejem.
                        Ludzie uważajcie na super-specjalistów polecanych na forach. Nie
                        zawsze osoby polecające są bezstronne. Lim.ka coś nie pasuje w
                        Twojej wypowiedzi - albo mają robotę do 2010 (prawie na kolejne pół
                        roku do przodu), albo potrzebuję teraz dorobić, bo jednak nie są tak
                        rozchwytywani, albo biorą zbyt wiele robót na raz i potem kombinują
                        zawalając terminy. A swoją drogą to ile Ty na tym wszystkim
                        zarabiasz? Jesteś ich szefową, żoną, któregoś ze specjalistów,
                        zadowoloną klientką ;-)
                      • solidneremonty1 Re: Usługi remontowe, macie kogoś sprawdzonego 11.08.09, 21:39
                        WWitam szanownych Panstwa...co ja widze!!!
                        nie wierze wlasnym oczom. To co czytam jest wielkim bluźnierwstwem.

Jestem tym panem o ktorym tutaj sie rozpisujecie!!!!!
                        Stan przedpokoju po wymianie elektryki przed nasza wizyte okazal sie oplakany.
                        Nie bylo nigdzie tynkow. Momentami przeswitywaly cegly.... o czym nie wspomniano.
                        Elektrycy nie skonczyli pracy do konca...
                        Zleceniodawca zapewnial mnie ze sciany sa w stanie IDEALNYM, i ze w gre wchodzi
                        polozenie wylacznie paneli i gresu. Wycenilem to co mi powiedziano.
                        Po przyjezdzie na miejsce zobaczylem oplakany stan scian.
                        Do kosztów dodałem polozenie nowego tynku i zlikwidowanie wszytkich dziur
                        pozostawionych przez elektrykow. Zleceniodawca myslal,ze zrobimy to za darmo..!!!!!
                        Podalem mu faktyczny koszt...a i tak nizszy niz u konkurencji.

We wtorek umowilem sie, kupie materialy do remontu i tym samym bede pozniej w
                        pracy...Zleceniodawca mial wielki zal, ze sie sponilem i ze zamiast na 7 bylem
                        na 8!!!!!! ZALOSNE!!!

Oczernic jest latwo w necie, bo nie ma linii obrony...i to ejst zalosne. Ale mam
                        tow nosie, bo iwem ze jestem zetelny i jestem pewny swoich umiejetnosci- o czym
                        swiadcza refernecje z nr tel do klientow.

Ps. to byl pierwszy i ostatni klient z internetu!!! wole zaufanych nowych
                        zleceniodawcow z polecenia,wiem ze sa normalni!

a do wiadomosci klienta...jezeli nie stac go na remont, to niech nie zawraca
                        ludziom glowy.

• kdsz Re: Usługi remontowe, macie kogoś sprawdzonego 12.08.09, 06:44
                          Wielkie bluźnierstwo? Proszę o zacytowanie choć jednego kłamliwego zdania z
                          mojej strony. Bo ja zacytować potrafię bardzo szybko:

"Zleceniodawca zapewnial mnie ze sciany sa w stanie IDEALNYM"
                          Nigdy nic takiego nie powiedziałem. Nie mogłem nic takiego powiedzieć, skoro
                          ściany znajdowały się pod boazerią z lat 80, prawda?

"Elektrycy nie skonczyli pracy do konca"
                          Oczywiście, że skończyli, wszystko czekało przygotowane przez ponad tydzień.
                          Niestety Panowie się nie pojawili.

I nie jest problemem spóźnienie godzinne we wtorek - w poniedziałek "fachowiec"
                          pojawił się z dwugodzinnym opóźnieniem o godzinie 10 a skończył pracę już o
                          14!
                          Czy tak wygląda rzetelny remontowiec?

Zdanie o Was sobie wyrobiłem i podzieliłem się z forumowiczami. Jeśli ktoś mimo
                          to poszukuje firmy, która będzie Was w nieskończoność zwodzić i w momencie gdy
                          rozgrzebie robotę, zażąda dwukrotnej podwyżki, to polecam panów Kamila i Jacka ;)

Jedno jest pocieszające - skoro nie zamierzacie już brać zleceń z internetu, to
                          być może będziecie w stanie załatwić tych klientów, których macie obecnie. Będą
                          mieć więcej szczęścia ode mnie.
                          • Gość: gość Re: Usługi remontowe, macie kogoś sprawdzonego IP: 77.222.248.* 12.08.09, 15:42
                            We wtorek bylem o 8 mam swiadka, bo bylsimy razem,wiec po co Pani psize ze o
                            10-osmeiszając sie!We wtorek wyszedlem o 14,po polozeniu gladzi na suficie i po
                            inforamcji,ze Pani wypisuje o nas bzdury na gazeta.pl.. Nie pozwole sobie na
                            bluzniertswa pod moim adresem. Pieniazki za kupiony material do sufitu zostaly
                            nie zwrocone, a pozatym imie i nazwisko meza tez posiadam,ale nie jestem na tyle
                            bezszczelny zeby ujawniac na forum bo to karalne.
                            Pozdrawiam i milego dnia.
                            ps. i prosze uprzejmie, wiecej nie rozpowszechniac klamliwych informacji, bez
                            pokrycia.PIENIAZKOW ZADNYCH NIE POBRALISMY- ANI ZLOTOWKI-NAWET ZA WyROWNANIE
                            SUFITU!. To wypisuje Pani, a my rozmawialismy caly czas z mezem. Oszczerstwa o
                            naciaganiu sa bepzodstawne.Powtarzam nie wzielismy ani zlotowki!!!!!!!!
                            • kdsz Re: Usługi remontowe, macie kogoś sprawdzonego 12.08.09, 17:28
                              Te, jak Pan to nazwał "oszczerstwa" wypisuję ja, nie żona.

Materiał na sufit jest rzecz jasna naszą własnością i czekał na Panów, więc to
                              kolejne kłamstwo z Państwa strony.
                              Kolejna sprawa - to, że dotarł Pan na godz. 8 we wtorek to fakt (godzinę po
                              czasie, rzecz jasna). Jednak wyraźnie zaznaczyłem, że godz. 10 dotyczyła
                              poniedziałku.
                              Przyznaję jednocześnie, że nic Panowie nie chcieli za rozgrzebanie roboty i to
                              jedyne przyzwoite zachowanie z Państwa strony.

I na koniec - cieszę się, że jest tak duże zainteresowanie tym wątkiem - dzięki
                              Waszym wpisom temat jest wciąż wysoko w forumowej hierarchii i więcej osób dowie
                              się o Waszej "fachowości".

Również życzę miłego dnia
    • lim.ka Re: Usługi remontowe, macie kogoś sprawdzonego 11.08.09, 12:33
      mail mozna zmeinic,ale parszywego charakteru juz nie!!! chetnie podam maila do
      innych klientow,aby powiedzieli inne zdanie!!! Pan jest zwyklym oszustem!!!! a o
      wadach ukrytych sie mowi!
    • gladzbezpylowa Re: Usługi remontowe, macie kogoś sprawdzonego 09.09.09, 13:56
      Jeżeli nadal jest pani zainteresowana remontem, zwłaszcza gładzią
      polecamy naszą firmę, zajmującą się kładzeniem gładzi bezpyłowej.
      Więcej informacji na stronie www.gladzbezpylowa.pl,
      info@gladzbezpylowa.pl, lub pod nr tel. 502 965 318
    • Gość: bea Re: szukaj wśród znajomych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 14:16
      po sąsiadach i zawsze proś o to aby można było zobaczyć ich pracę u
      innych klientów, mąż pracuje w tym środowisku i naprawde dobrych to
      trzeba ze świecą szukać.Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka