Dodaj do ulubionych

fryzjer w salonie visage dzwigowa

IP: 195.117.224.* 10.10.09, 22:55
witam, czy ktos korzystal z uslug fryzjerskich w salonie Visage przy
dzwigowej? prosze o opinie.ktory z fryzjerow/fryzjerek polecacie na wlochach?
Obserwuj wątek
    • martowinka Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa 11.10.09, 00:29
      Byłam na farbowaniu i strzyżeniu jakoś w sierpniu ale nie mogę sobie przypomnieć imienia fryzjerki - młoda, ciemne włosy, bardzo kulturalna , generalnie polecam - ładny bardzo naturalny kolor mi zrobiła , robią na kosmetykach kerastes , wnętrze też przyjemne:)
    • Gość: aga Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa IP: 195.117.224.* 12.10.09, 14:11
      a moze polecicie jakis zaklda fryzjerski na wlochach, dobry i tani.
      • martowinka Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa 12.10.09, 17:47
        No właśnie salon visage jest na włochach i polecam go szczerze, czy jest tani trudno stwierdzić ja za strzyżenie i farbę zapłaciłam 160 zł co jest uważam dość korzystnie i robione na kerastesie loreala a to jest bardzo dobra firma, kolor się długo trzyma. Z tym szukaniem taniego to bym uważała, taki zbyt tani to podejrzane jest dla mnie, lepiej więcej dać ale być zadowolonym i nie zniszczyć sobie włosów, pozdrawiam:)
        • Gość: Aga Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 20:55
          dobry fryzjer jest też na Chróścickiego nad sklepem Raxpol,za strzyżenie plus
          farba plus henna i regulacja brwi zapłaciłam 115zł, z usług visage zrezygnowałam
          bo ceny poleciały w kosmos,za uczesanie na wesele włosy średnio długie 6 lat
          temu zapłaciłam 130 zł spadłam z fotela a po wstaniu stwierdziłam że więcej tam
          nie pójdę(fryzura nie dotrwała do końca imprezy),natomiast w zeszłym roku za
          pięknego koka na Chróścickiego tylko 36 zł ,więc może wnętrza nie te same i
          kosmetyki też z niższej półki ale coś za coś.
          • martowinka Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa 13.10.09, 21:57
            Hej aga, w takim razie troszkę nie rozumiem po co pytałaś o visage skoro masz już wyrobione zdanie?:) w każdym razie dobrze wiedzieć że nad raxpolem byłaś zadowolona z usług - muszę skorzystać bo bardzo blisko mieszkam , do tej pory korzystałam tam z pedicure tylko i fatalnie było - Pani jakaś jak z PRL, brudno miała i niedokładnie mi zrobiła ale może fryzjer będzie lepszy, pozdrawiam:)
            • Gość: Iz Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa IP: 94.254.209.* 14.10.09, 00:11
              Odradzam tego fryzjera. Byłam tam dwa razy i o te dwa razy za dużo.
              Raz poszłam na farbowanie i cięcie- TRAGEDIA! Miały być pasemka a wyszło coś
              paskudnego. Do tego włosy popalone- 4 miesiące musiały minać, żeby w końcu
              wyglądały normalnie.
              Drugi raz poszłam (chciałam dać im szansę) na układanie włosów na ślub. I tu
              również bardzo się zawiodłam- tona lakieru a włosy po 2 godzinach wyglądały
              fatalnie wręcz gorzej niż przed układaniem.
              Teraz omijam z daleka ten "salon".
              A manicure nie odważyłabym się tam zrobić- zero sterylności, pani nie umie się
              posługiwać frezarką( bardzo łatwo nią rozwalić macierz paznokcia o czym ta pani
              pewnie nie wie). Moja koleżanka złapała tam grzybicę stóp. Także odradzam.

• Gość: aga Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa IP: 195.117.224.* 15.10.09, 13:15
                Martownika, porownaj sobie ip komputera agi i Agi, to jestesmy dwoma zupelnie
                innymi osobami. faktycznie w Visage jest dosc drogo, do tej pory fryzjerce ktora
                przychodzila robic mi baleyage placilam max 80 zl a w Visage podobno za moje
                wlosy musze zaplacic 160. chyba zaryzykuje i udam sie na Chroscickiego. czy moze
                ktos ma jeszcze jakis opinie na temat tych dwoch salonow. bede wdzieczna
                • Gość: aga Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 21:05
                  masz rację jak to mówią nie jednemu psu na imię burek hihi.Jak już napisałam w
                  salonie na Chróścickiego nie jest tak ładnie i może czysto jak w visage ale coś
                  za coś .Moje włosy rosną dość szybko i muszę robić baleage średnio co 2 miesiące
                  i wydatek 200 zł to dla mnie zbyt wiele.Po za tym byłam klientką od jego
                  powstania kiedy mieścił się jeszcze w pokoiku na Globusowej i jest to moja
                  subiektywna ocena że wraz ze wzrostem cen i zmiany lokalu na większy nie poszła
                  jakość usług a kosmetyczne wręcz się pogorszyły ,niedokładność ,pośpiech i
                  straszna masówka.
                  • Gość: aga Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 21:10
                    Acha i sama paznokci tam nie robiłam bo jestem zadowolona ze swoich naturalnych
                    ale moja siostra robiła w zeszłym roku na ślub i tak jej paskudnie zrobili że
                    się poryczała a skasowali 220 zł.Może stałe i częste klientki są lepiej
                    traktowane a nowych może im już nie potrzeba?mówię tu o visage.
                    • Gość: dede Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa IP: 217.11.129.* 21.10.09, 09:59
                      Ale tego manicure nie robiła pewnie p. Agatka. Tak perfekcyjnie
                      wykonanego pedicure jak przez p. Agatkę nie miałam nigdy i nigdzie.
                      Ale już na grudzień miejsc na popołudnie nie ma.
                  • gosik2009 Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa 03.11.09, 09:25
                    a wiec ja ogolnie bardzo polecam salon visage na ul globusowej
                    27.Korzystam tam ze wszystkich uslug, jest czysciutko i bardzo
                    przytulnie.Fryzjerstwo pracuje na dobrych kosmetykach tj kerastasei
                    loreal, ceny sa przystepne.Szczegolnie polecam fryzjerke pania Anie.
                    Jesli chodzio manicure i pedicure to wczesniej wspomniana pani
                    Agatka-jest mistrzem w swoim fachu, ale niestety na grudzien juz
                    brak miejsc :-).Kosmetyczki sa ich chyba trzy ,profesjonlanie
                    podchodza do klienta,szeroki wybor roznych zabiegow,duzo roznych
                    ciekawych maszyn;cenowo moze nie jest tanio,ale uwazam ze na twarzy
                    nie ma co oszczedzac.Ja osobiscie polecam kosmetyczke w czarnych
                    wlosach.
              • Gość: Iz Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa IP: 188.33.130.* 20.10.09, 20:35
                Oczywiście miałam na myśli fryzjera na Chrościckiego (nad raxpolem).
                Jeśli nie żal wam włosów to idźcie tam. Ale moim zdaniem nie opłaca się Lepiej
                wydać 150 zł i mieć dobrze zrobione włosy niż wydać 70 i mieć spalone włosy,
                które będą potrzebować bardzo duuuużo czasu, żeby się zregenerować. Jak pisałam
                w moim przypadku zajęło to 4 miesiące.
                Pozdrawiam
                • Gość: gość Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa IP: *.centertel.pl 05.11.09, 10:21
                  a ilu tam jest fryzjerów ?
                  • Gość: Iz Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa IP: 188.33.202.* 05.11.09, 13:21
                    Bodajże 3-ech. Wypróbowałam 2 panie- jedna taka niska, szczupła brunetka, druga
                    taka wysoka, blondynka, trochę "przy kości". ODRADZAM!
                    Ja tam więcej nie mam zamiaru chodzić. NO WAY!
                    Ale jeżeli ktoś chce mieć zniszczone i ogólnie nijakie włosy to droga wolna.
                    • Gość: groszek Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa IP: *.chello.pl 15.11.09, 17:42
                      ta blondynka o ktorej mowa juz nie pracuje tam.fryzjerow jest trzech-
                      jeden facet i dwie fajne dziewczyny.polecam pania anie
                      fryzjerke.rewelacja-potrafi z niczego zrobic to COS.
                      • Gość: aga Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa IP: 195.117.224.* 16.11.09, 23:00
                        a moze macie namiary na jakas ryzjerke ktora robi np farbe baleyage w
                        domu?najchetniej wlasnie z tych dwoch salonow tzn visage lub ten z chroscickiego?
                        • Gość: Beti Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.13, 19:54
                          Polecam Studio Estetica na ul.Ryzowa 12. Rewelacja!! Pieknie,czysto,profesjonalnie. L'oreal,davines...kosmetyki 1 klasa.
                          • Gość: Julia Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa IP: 109.241.27.* 10.06.14, 10:05
                            Niestety, ja muszę napisać jak wielki zawód sprawił mi salon "Estetica" ul.Ryzowa 12, w dniu mojego ślubu 7.06.14... Byłam zapisana na makijaż do Pani Joanny od 9 stycznia, i jeszcze w dniu ślubu zadzwoniłam potwierdzając swoje przybycie o g.12. Niestety, makijażystka nie przyjechała i powiedziano mi, że tak po prostu nie odbiera telefonu, wiec salon nie może mi w żaden sposób pomóc i mogę pojechać gdzieś do centrum handlowego i poprosić o makijaż w którymś ze sklepów z kosmetykami... I to 2 godziny przed moim własnym ślubem...Poczułam się fatalnie - zlekceważona, oszukana i zawiedziona. Popłakałam się. Liczyłam na wyjątkowy, piękny, makijaż z użyciem profesjonalnych kosmetyków, a musiałam umalować się sama w 20 min. codziennymi kosmetykami... WIĘC NIE POLECAM SALONU W KTÓRYM TAK SIĘ TRAKTUJE KLIENTKI W NAJWAŻNIEJSZYM DNIU.
    • Gość: Marta Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.13, 22:28
      A ja polecam salon na Solipskiej Maja swoja stronę pracownia.warszawa.pl
      Chodzę tam sama i z córkami.Jestem zadowolona
    • Gość: Marta Visage IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.02.14, 21:31
      Ja Salon Visage odwiedzam od kilku lat, od kilku lat miałam bardzo duże problemy z trądzikiem aż trafiłam na Panią Sylwie, moja cera jest nie do poznania, dodatkowo czuje się że moja cera jest zawsze pod jej opieką, zawsze żegnając mnie omawia wszystko co mogłoby mnie niepokoić, przedstawia zalecaną pielęgnację domową, czuję się bezpieczna wychodząc z gabinetu, tak właśnie powinny wyglądać zawody wykonywane z serca, serdecznie polecam
    • Gość: ... Salon Visage Włochy IP: *.italnet.eu 12.02.15, 12:26
      Szczerze jestem bardzo niezadowolona z usługi fryzjerskiej, która została przez salon wykonana. Pani która mnie obcinała była bardzo niemiła. Włosy zostały ścięte o wiele za dużo niż chciałam. Miałam włosy bardzo gęste i długie, teraz została z nich 1/3 z czego jestem bardzo niezadowolona. Liczyłam na to że przynajmniej będą się dobrze układały, lecz z tym również się przeliczyłam. Za ścięcie, wysuszenie suszarką i spryskanie lakierem zapłaciłam 100 zł... Po żadnym aspektem salon nie spełnił moich oczekiwań...
      • Gość: mis Re: Salon Visage Włochy IP: *.static.ip.netia.com.pl 13.02.15, 19:44
        To czemu zapłaciłaś? Ja bym nie płaciła, a przynajmiej targowała cenę jakbym była tak niezadowolona.
    • Gość: klonek6 Re: fryzjer w salonie visage dzwigowa IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.16, 15:23
      Miła i profesjonalna obsługa. Wysoka jakość oferowanych kosmetyków do włosów. Szczególnie polecam spray do włosów firmy REF, zapobiegający nadmiernemu wydzielaniu łoju z gruczołów skórnych. W przypadku osób niezdecydowanych (takich jak ja) fachowa porada i zadowalający efekt końcowy gwarantowany. Jeżeli chodzi o wnętrze i wyposażenie salonu, moim zdaniem pełen profesjonalizm. Polecam odwiedzenie tego zakładu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka