Dodaj do ulubionych

Nordic walking

10.05.11, 21:13
Zapraszam wszystkich chętnych do poznania techniki Nordic Walking i wspólnego chodzenia.
www.wlochy.org.pl/Dzialalnosc_Stowarzyszenia/ochrona_srodowiska/Nordic_walking_we_Wlochach.html
Obserwuj wątek
    • Gość: awa Re: Nordic walking IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.11, 00:06
      Rozumiem aktywność, ale nie na widzę Nordic walking, powinni tego zakazać.
      • Gość: ttt Re: Nordic walking IP: *.ip.netia.com.pl 12.05.11, 14:24
        durne lazenie z kijkami, i wpieranie ludziom ze to sport:)
        • mii.krogulska Re: Nordic walking 14.05.11, 23:28
          No przepraszam, co za uwagi bez sensu. Nie chodzicie, to nie wiecie. Razem z mamą chadzamy z kijkami i dobrze się mamy :)
          • Gość: wiosenny ble, Nordic walking IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.11, 12:33
            A się miejcie dobrze, co nie zmienia faktu ze to kretynizm, a w wykonaniu większości to debilizm do kwadratu. Drogie panie, kije się podnosi a nie ciągnie aż iskry lecą.
            Ręce, ręce qrna muszą pracować.
            • mii.krogulska Re: ble, Nordic walking 15.05.11, 16:19
              O, jak miło, społeczny instruktor się znalazł :) czego jeszcze kobiety uczysz, Wujku Dobra Rada?
              • Gość: gość Re: ble, Nordic walking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 16:46
                O można bez instruktora chodzić tu widzę są uczeni ? A miałam zgłosić sie na te zajęcia , teraz już nie muszę wiem już, kije w gorze :)
              • Gość: wiosenny Re: ble, Nordic walking IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.11, 00:09
                Niczego, to strata czasu, dokładnie jak nordikłoking.
                Wynalazek dla wynalazków :)

ps. czy któraś z Was drogie panie widziała biegaczy narciarskich? Czy oni ciągną kije za sobą?
                • Gość: gosc Re: ble, Nordic walking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 17:32
                  Każdy robi to co lubi, jedni pija piwo, inni chodzą z kijkami, a nawet niech tam ciągną je za sobą jeśli sprawia im to frajdę. Ja lubię jeździć na rowerze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka