Gość: ania IP: 195.117.224.* 23.08.12, 20:59 szukam tapicera z naszej dzielnicy, czy ktos zna i moze polecic, oprocz tego na Potrzebnej bo on zajmue sie welurami a my potrzebujemy do skorzanej kanapy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pancho Re: tapicer poszukiwany IP: *.ip.netia.com.pl 05.09.12, 14:42 Na Częstochowskiej , od strony Grójeckiej, jest dobry, korzystałam z jego usług ,w mieści się w małym pawilonie z cegły na tyłach w sąsiedztwie wędkarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: tapicer poszukiwany IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.12, 16:18 Jest super tapicer naul. Noteckiej Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia19752 Re: tapicer poszukiwany 15.03.13, 22:00 Zobacz tego Pana: tapicer.warszawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeanelle Re: tapicer poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.14, 21:41 Pragnę przestrzec przed tapicerem na Ursusie: podsiadly.waw.pl/ Nie rekomenduję. Arogancki, bezczelny. "Naprawiane" przez niego pufy, za które zapłaciłam ogromne pieniądze, dwa razy były w reklamacji... za każdym razem coś. Trzeciej nie uznał i kazał sobie ponownie płacić. Partactwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: tapicer poszukiwany IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.01.14, 09:13 dobrze ze piszesz, warto wiedziec o partaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: tapicer poszukiwany IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.14, 19:13 Polecam pana Wysockiego z ul. Noteckiej we Włochach. To uczciwy i solidny tapicer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: tapicer poszukiwany IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.01.14, 09:08 pani magdo tudziez ewo, juz pisala pani o tym tapicerze, spokojnie wiemy, wiemy, nie trzeba wkolko dodawac tej samej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Re: tapicer poszukiwany IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.10.15, 15:28 Arogancji to mało powiedziane :-) Krzyczy przez telefon jak głupi. Sama rozmowa spowodowała że zrezygnowałem korzystania z usługi tego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś