IP: *.static.chello.pl 04.08.14, 11:19
czy mozecie polecic kogos do dobrego masazu, osobe, ktora zna sie na rzeczy, moze bc ochota, srodmiescie tez, mokotow, niedalekie okolice ochoty?
Obserwuj wątek
    • martowinka Re: Masaż 04.08.14, 12:38
      Polecam Pana Tomka z salonu Planeta Urody - ulica Popularna blisko Macro. Chodzę do niego na masaże ujędrniające i jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: m Re: Masaż IP: *.static.chello.pl 04.08.14, 13:35
        a to jest czlowiek ktory sie zna? jest rehabilitantem? czy po zwyklym kursiku? Bo to duza roznica, mozna komus zrobic duza krzywde, a ja potrzebuje specjalisty a nie smyranka po plecach, -dlatego pytam o umiejetnosci i wiedze.
        • martowinka Re: Masaż 05.08.14, 08:23
          Hej, ten Pan z Planety Urody jest po rehabilitacji, nie po jakiś kursach kilkudniowych, zresztą zrobiłam wywiad zanim skorzystałam tam z masaży, ja jestem bardzo zadowolona, u mnie jest efekt głównie kosmetyczny to znaczy bardzo poprawił mi się stan skóry ale nie ukrywam, że po każdym masażu czuję się jak nowo narodzona:) Najlepiej pójść i ocenić samemu, ja przed pierwszym zabiegiem miałam konsultacje co do stanu zdrowia, przebytych chorób....itp, w mojej ocenie jest profesjonalnie i uczciwie:)
          • Gość: m Re: Masaż IP: *.static.chello.pl 05.08.14, 10:27
            ok dzieki, akurat o tym miejscu slyszalam tylko niepochlebne opinie, wiec sie zastanowie, i szukam dalej.
            • martowinka Re: Masaż 06.08.14, 11:33
              Powiem szczerze, że ja również naczytałam się niezbyt pochlebnych opinii o tym miejscu ale prawdę mówiąc jeżeli chodzi o same masaże to jestem zadowolona, z innych usług nie korzystałam to nie wiem, mi po prostu odpowiada ten konkretnie masażysta i nie patrzę na salon, jak by przyjmował gdzie indziej to bym się za nim przeniosła. Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań:)
            • st4nki Re: Masaż 26.12.14, 00:52
              Witam jeżeli temat jest nadal aktualny.
              Jestem studentem 3 roku fizjoterapii akademii wychowania fizycznego. Mam kurs masażu który upoważnia mnie do pracy z pacjentami. Na co dzień pracuję w Centrum Rehabilitacji Sorno jako masażysta jeżeli ból jest nadal odczuwalny proponuję kontakt i pomoc w ustaleniu jego przyczyny :)
              • Gość: gosc Re: Masaż IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.12.14, 18:26
                a gdzie to jest w ogole? nie znam takiego miejsca na ochocie nigdzie.
              • Gość: ania Re: Masaż IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.12.14, 18:28
                swoja dorga zeby robic powazne i profesjonalne masaze byle jaki kursik to dopiero poczatek, wiedze zdobywa sie LATAMI drogi studencie :)
                • magma0806 Re: Masaż 02.01.15, 16:08
                  ja znam osobę po fizjoterapii na WUM, pracuje jako rehabilitant/ masażysta w luxmedzie, ma własny stół do masażu, dojeżdza do pacjenta. jeśli ktoś chętny to mogę podać namiary.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka