Gość: magda IP: *.static.chello.pl 04.08.14, 11:19 czy mozecie polecic kogos do dobrego masazu, osobe, ktora zna sie na rzeczy, moze bc ochota, srodmiescie tez, mokotow, niedalekie okolice ochoty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martowinka Re: Masaż 04.08.14, 12:38 Polecam Pana Tomka z salonu Planeta Urody - ulica Popularna blisko Macro. Chodzę do niego na masaże ujędrniające i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Masaż IP: *.static.chello.pl 04.08.14, 13:35 a to jest czlowiek ktory sie zna? jest rehabilitantem? czy po zwyklym kursiku? Bo to duza roznica, mozna komus zrobic duza krzywde, a ja potrzebuje specjalisty a nie smyranka po plecach, -dlatego pytam o umiejetnosci i wiedze. Odpowiedz Link Zgłoś
martowinka Re: Masaż 05.08.14, 08:23 Hej, ten Pan z Planety Urody jest po rehabilitacji, nie po jakiś kursach kilkudniowych, zresztą zrobiłam wywiad zanim skorzystałam tam z masaży, ja jestem bardzo zadowolona, u mnie jest efekt głównie kosmetyczny to znaczy bardzo poprawił mi się stan skóry ale nie ukrywam, że po każdym masażu czuję się jak nowo narodzona:) Najlepiej pójść i ocenić samemu, ja przed pierwszym zabiegiem miałam konsultacje co do stanu zdrowia, przebytych chorób....itp, w mojej ocenie jest profesjonalnie i uczciwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Masaż IP: *.static.chello.pl 05.08.14, 10:27 ok dzieki, akurat o tym miejscu slyszalam tylko niepochlebne opinie, wiec sie zastanowie, i szukam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
martowinka Re: Masaż 06.08.14, 11:33 Powiem szczerze, że ja również naczytałam się niezbyt pochlebnych opinii o tym miejscu ale prawdę mówiąc jeżeli chodzi o same masaże to jestem zadowolona, z innych usług nie korzystałam to nie wiem, mi po prostu odpowiada ten konkretnie masażysta i nie patrzę na salon, jak by przyjmował gdzie indziej to bym się za nim przeniosła. Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań:) Odpowiedz Link Zgłoś
st4nki Re: Masaż 26.12.14, 00:52 Witam jeżeli temat jest nadal aktualny. Jestem studentem 3 roku fizjoterapii akademii wychowania fizycznego. Mam kurs masażu który upoważnia mnie do pracy z pacjentami. Na co dzień pracuję w Centrum Rehabilitacji Sorno jako masażysta jeżeli ból jest nadal odczuwalny proponuję kontakt i pomoc w ustaleniu jego przyczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Masaż IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.12.14, 18:26 a gdzie to jest w ogole? nie znam takiego miejsca na ochocie nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Masaż IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.12.14, 18:28 swoja dorga zeby robic powazne i profesjonalne masaze byle jaki kursik to dopiero poczatek, wiedze zdobywa sie LATAMI drogi studencie :) Odpowiedz Link Zgłoś
magma0806 Re: Masaż 02.01.15, 16:08 ja znam osobę po fizjoterapii na WUM, pracuje jako rehabilitant/ masażysta w luxmedzie, ma własny stół do masażu, dojeżdza do pacjenta. jeśli ktoś chętny to mogę podać namiary. Odpowiedz Link Zgłoś