Dodaj do ulubionych

Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżenia

02.10.14, 18:02
Ja się pytam ile można?

Nie wiem czy widzieliście najnowszy wpis na blogu radnego Krzysztofa Czumy ale ja osobiście mam tego dosyć.

Za każdym razem gdy ten facet próbuje " Przemówić do ludu" obrzuca innych polityków błotem. Mam swoich wybranków politycznych jednak nie chce o tym mowić w tym poście. Wkurza mnie to, źe politycy w naszej dzielnicy tak się zachowują. Najpierw radna zarzuca komuś źe nie walczy ze złodziejami, ten pan też notorycznie coś wymyśla.

Np dzisiaj stwierdził że burmistrz Warszawy Włochy wyrzuca mieszkańców z domu. Można go popierać lub nie, ale kto wymyśla takie bzdury????

Mam tego juz serio dosyć.

Niech tacy ludzie jak Czuma nie rządzą naszą dzielnicą!
Obserwuj wątek
    • Gość: alink Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.14, 18:14
      A mi się zdawało, że Platforma nie rządzi we Włochach. BTW - daj link do tego bloga.
      • Gość: wikimiki Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni IP: *.lublin.mm.pl 02.10.14, 19:09
        Tu macie link do bloga: www.wlochy.waw.pl/
        To przykre, że jedynym sposobem na zwrócenie na siebie uwagi dla Pana Czumy jest objeżdżanie innych.
        • martadunin Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni 02.10.14, 19:34
          To wynika z tego, że ci ludzie nie potrafią z klasą się zachować; nie potrafią budować kampanii wyborczej na merytorycznej rozmowie, debacie; nie potrafią kreować swojego wizerunku opartego o rzetelną pracę i kompetencje. Nie tacy ludzie powinni rządzić Włochami!
      • tomjani Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni 02.10.14, 22:20
        Gość portalu: alink napisał(a):

> A mi się zdawało, że Platforma nie rządzi we Włochach.

To Krzychu jest w PO??? Znałem go z liceum (XiV LO im. St. Staszica, naonczas Gottwalda) i tam był bezkompromisowym opozycjonistą, powiązanym ze środowiskiem harcerskiej "Czarnej Jedynki". Po co zatem umoczył się w PO, czyżby dla kariery? :-(
    • Gość: lucjan Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni IP: *.lublin.mm.pl 02.10.14, 20:38
      to jest śmieszne. kto jest bez winy, niechaj pierwszy rzuci kamień. pan Czuma jest jakimś strażnikiem, szuka dziur w całym? trochę opamiętania i pokory, bo na obelgach daleko nie zajedzie. pozdrawiam!
      • Gość: tomasz12 Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni IP: *.lublin.mm.pl 03.10.14, 22:24
        Moim zdaniem ze strony pana Czumy to jest już swojego rodzaju akt rozpaczy. Szuka, węszy, dedukuje - byle zwrócić na siebie uwagę. Oczernia innych, bo sam nie ma sobą nic do zaoferowania. :/
        • martadunin Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni 06.10.14, 21:10
          Gdybym nie miała nic wartościowego do zaoferowania, też bym zajęła się oczernianiem innych.

Żartuję. Nie zniżyłabym się do tego poziomu. :/
          • Gość: mirkos Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni IP: *.lublin.mm.pl 06.10.14, 21:13
            nie uważacie, że to podchodzi pod chorobę psychiczną? takie węszenie, knucie, szukanie czegoś podejrzanego u innych? pan Czuma powinien udać się do specjalisty...
    • Gość: Robink Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni IP: *.lublin.mm.pl 06.10.14, 21:17
      Co za bzdury?! Pan Wąsowicz wyrzuca ludzi z domów? Tak... Pewnie nie raz widział jak wyrzuca przez okno rzeczy mieszkańców... Niech Pan Czuma się ogarnie, bo niedługo będzie książkowym przykładem żenady i braku klasy. -,-
    • Gość: WiZ obserwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.14, 10:14
      Wąsowicz musi mieć sporego pietra przed radnym Czumą skoro jego pieski tak się plują na forum. Widać, że jednak jest tam coś na rzeczy. :)
      • Gość: dyskutant Re: obserwacja IP: 31.178.104.* 09.10.14, 00:38
        Oooo :) Klasycznie PANIE WIZ widzę, zarzuty Pan czuma odpiera obrzucaniem władz dzielnicy błotem. Technika ta sam co przy wpisie. Nakłamać na czyjś temat.. Ile Panu Czuma zapłacił za pisanie tych bzdur, a może to Pan Panie Krzysiu Krzysztofie ?
    • san.glo Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni 09.10.14, 00:44
      Zostałam nazwana pieskiem, bo mówię o tym co mi się nie podoba. No cóż... Smutne, że nie miał Pan nigdy swojego zdania, a gdy je Pan miał to był pan nazywany pieskiem. Osobiście bardzo współczuję... Kiedyś będzie lepiej
      • Gość: wikimiki Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni IP: *.lublin.mm.pl 10.10.14, 18:59
        Co za żenada, nie można wyrazić swojego zdania, bo zaraz są oskarżenia że jest się opłacanym? Świat schodzi na psy, wolność słowa sięga dna... Pozdrawiam.
        • Gość: san.glo Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni IP: *.lublin.mm.pl 18.10.14, 00:27
          Proszę Państwa, Czuma znowu atakuje! Tym razem celem jest szkoła podstawowa, dyrekcja, rada rodziców, uczniowie...
          www.wlochy.waw.pl/index.php/2-uncategorised/80-oceny
          • michalinka7 Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni 18.10.14, 18:35
            jak już pisałam w oddzielnym wątku konrketnie na ten temat - to jest jakiś skandal!
            • martadunin Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni 20.10.14, 18:22
              Taaa... Czuma sam w sobie jest skandalem... Już nawet nic nie musi mówić.
              • san.glo Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni 21.10.14, 17:18
                Ten człowiek me ewidentny problem z własną osobowością i z odróżnianiem jego wymysłów od rzeczywistości... :/
                • Gość: autor ? ? ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.14, 12:23
                  Wygląda na to, że jednak Czuma pisał prawdę -

www.wlochy.waw.pl/index.php/2-uncategorised/84-porazka-pis-wdw
                  • martadunin Re: ? ? ? ? ? 25.10.14, 15:14
                    Nie mi rozstrzygać, czy to prawda czy nie. A Pan go broni czy o co chodzi? Bo chyba nie trzeba nikogo przekonywać, że ten człowiek jednak ma coś z głową...
                    • Gość: fila Re: ? ? ? ? ? IP: *.lublin.mm.pl 27.10.14, 19:31
                      lol ten facet chyba żyje w jakiejś alternatywnej rzeczywistości... nie potrafię pojąć jego zachowań... :o
    • justyna-tajska Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni 07.11.14, 22:45
      Czy mi się wydaje, czy ten cały Czuma to jakiś ewenement? Z tego co czytam o nim w różnych wątkach mam wrażenie, że jest człowiekiem wyznającym zasadę: nie ważne jak mówią, ważne, by mówili. Sam dorzuca do pieca, a następnie dalej prowokuje i drąży temat, by tylko jego nazwisko padło jak najwięcej razy... Tak jest, panie Cz.!
      • Gość: roztropek! Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni IP: *.lublin.mm.pl 07.11.14, 22:47
        a nie możecie się po prostu ogarnąć i już nie gadać tyle na jego temat? gościa to kręci, a te wszystkie wywody są jedynie jego pożywką. i tak już jest skończony, nie ma szans na kolejną kadencję więc panicznie chwyta się każdego sposobu (anty)reklamy. a my takimi wywodami mu ją napędzamy...
        • justyna-tajska Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni 07.11.14, 22:53
          Nie, nie możemy siedzieć cicho! TRZEBA głośno mówić o tym, co nam się nie podoba, nie można zamiatać tematu pod dywan, przymykać oka na chore zachowania Czumy. Może on nie jest świadomy, że tymi wszystkim "skandalikami" i oczernianiem innych się po prosu ośmiesza...? Mniejsza z tym. Ktoś tak niezrównoważony psychicznie nie powinien kolejną kadencję przynosić wstydu.
          • justyna-tajska Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni 07.11.14, 23:07
            no może masz trochę racji justyna-tajska, jednak dalej uważam, że temat jest aż tak wyświechtany, że rządy Czumy należałoby jak najszybciej zakończyć, a jego wymysły - jeśli dalej takowe powstawać będą - skierować do prokuratury.
            • Gość: Anka Ochocianka Re: Radny Czuma i jego kolejne bzdury i oskarżeni IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.14, 15:30
              Ktoś zapomniał się przelogować :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka