Dodaj do ulubionych

Wąsowicz przegrał proces z Czumą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.14, 13:32
PiSowcy z forum krytykują Czumę i Piecuch, a tymczasem ich szef dostał po nosie.
Obserwuj wątek
    • Gość: geMti Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.lublin.mm.pl 28.10.14, 19:28
      No no, panie Czuma, jestem z Pana dumna! Wygrał Pan i od razu się chwali na prawo i lewo! Tylko problem w tym, że nikogo pańskie procesiki nie obchodzą, jedynie pan czerpie z tego jakąś podnietę. Pozdrawiam uprzejmie i życzę ciekawszego i przyjemniejszego życia, niż szlajanie się po sądach!
      • Gość: Hanna Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.lublin.mm.pl 28.10.14, 19:35
        serio znowu tułaczka po sądach bo Czuma sobie coś wymyślił? no błagam... jako mieszkanka Włoch zaczynam się obawiać chociaż słowo zamienić z tym facetem, bo jest opcja że znajdzie wtedy powód, żeby mnie o coś pozwać... nie chcę takiej władzy!!! :(
      • Gość: po Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.14, 20:24
        Panie Wąsowicz, niech Pan wyluzuje - ja nie jestem Czuma.
        • Gość: geMti Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.lublin.mm.pl 28.10.14, 20:43
          Mm, rozdwojenie jaźni? To kim Pan jest w tym wcieleniu?
    • Gość: luzu_radzi Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.lublin.mm.pl 28.10.14, 21:09
      mam dla ciebie panie czumo dobrą radę i to za darmo! jeśli naprawdę chcesz wygrać, to weź się chłopie za coś konkretnego - za program, za kampanię itd. bo wojenki w sądach niczego ci nie dadzą, nagle po twim artykuliku ludzie nie zmienią opinii o wąsowiczu, a pogorszą sobie tę na twój temat. przemyśl to ziom
      • Gość: agha Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.lublin.mm.pl 28.10.14, 21:12
        Witam serdecznie,
        muszę się zgodzić z przedmówcą. Takimi zagraniami jedynie oczernia Pan sienie, Panie Czuma. Robienie innym czarnego PR wcale nie zrobi z Pana zwycięzcy w tym boju o fotel burmistrza. Wręcz przeciwnie - zrazi Pan do siebie potencjalnych wyborców, bo ludzie nie nie lubią donosicieli.
        Pozdrawiam,
        Agnieszka Haniszewska
      • Gość: jaroo Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.lublin.mm.pl 28.10.14, 21:16
        WŁAŚNIE, GDZIE PANA PROGRAM?!?!
        Póki co żadnego Pan nie ma... (Nie, palny pt. "zaciągnę do sądu najpierw tego, potem tamtego" nie są programem wyborczym.) Więc proszę przestać zachowywać się jak wrzód na miejscu, gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę i wziąć się do porządnej roboty. Lewusów nie chcemy.
      • Gość: oburzony Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: 31.178.104.* 28.10.14, 21:19
        Panie Czuma weź się Pan do pracy a nie! Jak nie do sądu to pod szkołę chodzisz małym dzieciom zdjęcia robić. Nie na tym polega praca radnego!
    • Gość: AmmI Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.lublin.mm.pl 28.10.14, 21:17
      Jak jest co krytykować, to krytykujemy. Panie Czumo, Pani Piecuch - wolność słowa. A skoro tyle osób zauważa, że coś jest nie tak... Buziaki, uporczywy duecie!
      • Gość: NIE_BOJE_SIE Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: 31.178.104.* 28.10.14, 21:22
        Jedyne co robi Czuma i Piecuch to zastraszanie innych! Ona straszy złodziejami, a on sądami... Serio bardzo fajnie.
        • san.glo Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą 28.10.14, 21:27
          Nie raz i nie dwa tu udowodniłam że to co robi Czuma czy Piecuch jest poniżej poziomu, Możecie pisac co chcecie, jeden proces też nic nie zmienia. Czuma jest totalnie skompromitowany...
          • Gość: pikipick Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: 31.178.104.* 28.10.14, 21:34
            Nie obchodzi mnie wygrany proces... Nic on nie wnosi do życia Mieszkańców. Wąsowicz jest dobrym burmistrzem ( tak, tak wiem wale wazeliną i jestem pisiorem). Poglądy mam, iberalne ale podoba mi się że Wąsowicz umie działać ponad podziałami w związku z czym ma mój głos.
    • Gość: Ikar Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.lublin.mm.pl 28.10.14, 21:19
      Ahahahahaha ten post wygląda jak "poskarżę się mamie" ahaha! Ale Czuma mnie bawi i te jego "prawe" wyliczanki, przechwalanki... Ehh, szkoda gadać.
    • Gość: dalej dalej Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.lublin.mm.pl 28.10.14, 21:21
      a co, krytyka jest czymś zakazanym? już mamy się szykować na wezwanie do sądu? no proszę, nich pan się ogarnie, bo jedyne co robisz w trakcie tej kampanii wyborczej, to odstraszasz panie ludzi od siebie

a w sumie to dobrze. rób pan tak dalej!
    • Gość: ahtenczuma Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.lublin.mm.pl 28.10.14, 21:24
      Czuma taki dzielny, wyciągnął Wąsowicza do sądu! Czuma taki porządny, pochwalił się tym na forum!
      A jakaś godność, klasa? Chaby są ważniejsze, niż samouwielbienie?
      • Gość: klarka Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.lublin.mm.pl 28.10.14, 21:26
        Ale beka, chyba się ktoś tu naoglądał Inspektora Gadżeta w młodości i żyje teraz w odrealnionej rzeczywistości. Hmm, a robienie dzieciom zdjęć pod szkołą wskazuje mi na PEWNE zaburzenie... Ale nie powiem jakie, jeszcze mnie do sądu wyciągnie! ;)
        • Gość: maria Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.lublin.mm.pl 28.10.14, 21:29
          Witam,
          jak większość z Państwa mam niezmiernie dosyć zarówno Czumy, jak i Piecuchowej. Dobrało się dwoje nieudaczników i żerują na innych, nic nie potrafią zrobić i liczą, że damy im zarobić. (Bo nic innego będąc u władzy nie są w stanie dokonać.) Rozwiązanie jest proste - nie głosujemy ani na Czumę, ani na Piecuch. Bo to aż wstyd!
          Maria
    • Gość: Jakub Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.lublin.mm.pl 28.10.14, 21:31
      Czuma, myślisz że Twoje słowa ktoś bierze na poważnie, odbiera z szacunkiem? Grubo się mylisz. Co więcej - Wąsowicz jest naprawdę dobrym burmistrzem i będzie nim przez kolejne lata, a Twoje podchody niczego nie zmienią. I skończ ze swoimi wypocinami, nie rób smrodu.
      • Gość: nierząd Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.lublin.mm.pl 28.10.14, 21:32
        NIE DLA CZUMY, NIE DLA PIECUCH
        Ta dwójka jest skończona. Nierządem politycznym niczego nie osiągną.
    • Gość: nie-idiotka Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.lublin.mm.pl 28.10.14, 21:35
      Dobry wieczór,
      jedyna aktywność pana Czumy jaką zaobserwowałam w czasie tej kampanii wyborczej to obrzucanie błotem innych. To nie jest sposób na sukces, proszę pana. A my nie jesteśmy takimi idiotami, aby wierzyć w pańskie zagrywki.
    • Gość: pocoto Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.dynamic.chello.pl 28.10.14, 21:37
      jestem zwykłą mieszkanką Włoch i mam pytanie do Pana Czumy - jak to wpływa na jakość mojego codziennego życia? NIJAK! Obrzuca Pan błotem wszystkich dookoła i tylko się pan pogrąża brakiem merytoryki i propozycji dla mnie jako mieszkanki Włoch. Żenada zupełna
    • michalinka7 Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą 28.10.14, 21:41
      żałosne... co Pan, Panie Czuma zrobiłeś dla dzielnicy?
    • Gość: dede Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.14, 09:18
      Drodzy przedpiścy, czy macie świadomość, że wyświetla się się IP waszego komputera? I nietrudno zgadnąć, kto i dlaczego pisze ...
      • Gość: włochowianka Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.14, 13:56
        nickow wiele ale IP.jedno i to samo,PiSdzielcy w natarciu
        • Gość: emu Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.static.ip.netia.com.pl 10.11.14, 22:50
          włochowianka poleca swoją stronę www.wlochowianka.blog.pl
          • Gość: emu Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą IP: *.static.ip.netia.com.pl 10.11.14, 22:54
            przepraszam www.wlochowianki.blog.pl - to znaczy że jest ich kilka
      • kari-na84 Re: Wąsowicz przegrał proces z Czumą 09.11.14, 12:13
        Kto pisze? Czuma. Dlaczego? Żeby móc "odkrywać" kolejne niesamowite "nieprawidłowości". Żałosne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka