Gość: pepe IP: *.met.pl / 217.153.134.* 28.05.05, 11:14 OSTATNIO PRZECZYTAŁEM W INTERNECIE, ŻE PLANOWANY JEST REMONT UL. KLESZCOWEJ, CZY KTOŚ MOŻE POTWIERDZIĆ TE INFORMACJĘ ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: REMONT ul. KLESZCZOWEJ- CZY COŚ SŁYSZELIŚCIE 28.05.05, 17:49 nic nie slyszalam. ale jak tak, to to bedzie koszmar. i to do kwadratu. juz teraz przejechanie w godzinach porannych tej ulicy zajmuje ok. 30 minut. a co dopiero, jak wprowadza objazdy albo ruch wahadlowy?? zreszta, ta Kleszczowa jeszcze taka zla nie jest.. a ja z kolei slyszlam, ba, nawet plany widzialam, ze maja zrobic skrzyzowanie wielopoziomowe (podobne do Zeslancow Syberyjskich) u zbiegu Lopuszanskiej, Kleszczowej i Jerozolimskich. to dopiero bedzie cyrk.. Odpowiedz Link Zgłoś
www66 Re: REMONT ul. KLESZCZOWEJ- CZY COŚ SŁYSZELIŚCIE 30.05.05, 13:27 Cyrk to już jest, a jak nic ze skrzyżowaniem nie zrobią to ... wolę sobie nie wyobrażać. Szkoda tylko, że dopiero z 2-3 lata (optymistycznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urga Re: REMONT ul. KLESZCZOWEJ- CZY COŚ SŁYSZELIŚCIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.05, 20:18 Remont Kleszczowej jest zaplanowany. Będzie zmieniana nawierzchnia, utworzone zatoki autobusowe, niestety nie będzie dołożonych pasów, co, moim zdaniem, czyni ten remont bezsensownym. Nie znam daty, ale obawiam się, że nie będzie to już ten rok. Niech postawią jeszcze parę bloków na Skoroszach, to będziemy się wydostawać do Jerozolimskich na piechotę, bo będzie najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius1980 Re: REMONT ul. KLESZCZOWEJ- CZY COŚ SŁYSZELIŚCIE 01.06.05, 11:58 Niech postawią jeszcze parę bloków na Skoroszach, to będziemy się > wydostawać do Jerozolimskich na piechotę, bo będzie najszybciej. Niektórzy już tak robią. Dziś byłam świadkiem marszu wielu mieszkańców Ursusa wzdłuż Kleszczowej- poruszali się trochę szybciej niż autobus;) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: REMONT ul. KLESZCZOWEJ- CZY COŚ SŁYSZELIŚCIE 02.06.05, 13:03 dzisiaj o dziwo korkow nie bylo. az sie zaniepokoilam.. nic to, ze ludzie na piechote chodzą.. jak na autobus i tak musza czekac.. ciezka sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius1980 Re: REMONT ul. KLESZCZOWEJ- CZY COŚ SŁYSZELIŚCIE 02.06.05, 13:26 No właśnie, dziś niesamowicie pusto było - tradycyjnie lekko przyblokowana Ryżowa, ale skrzyżowanie i sama Kleszczowa zachwycająco pusta:) Oby tak dalej. Czy ktoś umie wytłumaczyć te okropne korki z 3 ostatnich dni?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: REMONT ul. KLESZCZOWEJ- CZY COŚ SŁYSZELIŚCIE 03.06.05, 11:57 z tego co widzialam, to korki byly przez ostatnie 3 tygodnie. a wczoraj i dziś - bajecznie.. oby nie zapeszyc.. i wydaje mi sie, ze to byla wina swiatel. moze byly ustawione na za krotkie cykle przelotowosci z Kleszczowa w Łopuszanska. dzisiaj zwrocilam wieksza uwage i wydawaly sie one dluzsze niz zazwyczaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość11 Re: REMONT ul. KLESZCZOWEJ- CZY COŚ SŁYSZELIŚCIE IP: 148.81.190.* 03.06.05, 12:16 Z tego co mi wiadomo remont na skrzyżowaniu Kleszczowa/Łopuszańska jest planowany zaraz po zakończeniu remontu przy Galerii Mokotów (a tam znów jakaś obsuwa, bo źle wymierzome...). Cóż, należy mieć nadzieję, że prace będą wykonywane w nocy, a na dzień drogowcy "spakują zabawki" i dadzą jeździć. Nie sądzicie, że byłoby pięknie? ALE NIEREALNE!!! Będziemy stać w korkach i wzdychać do czasów, gdy prosiliśmy (w myślach) o remont.Przeżyjemy i to :) Odpowiedz Link Zgłoś