Dodaj do ulubionych

przekręty w Pll Lot

IP: *.VR1.CHI6.broadband.uu.net 30.05.05, 06:53
Pracownicy Lotu załatwiają za zielone służbowe wizy do USA koszt takiego
przekrętu wacha się w granicach 800$ do 1200$ oczywiście tylko dla
wtajemniczonych.
Ponadto handlują służbowymi i rodzinnymi biletami na przeloty głownie do USA.
Obserwuj wątek
    • Gość: hipopotam Re: przekręty w Pll Lot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:48
      w d..pie mam te wizy
      • Gość: lotnik Re: przekręty w Pll Lot IP: *.VR1.CHI6.broadband.uu.net 30.05.05, 19:38
        Nie dziwię się hipopotamy siedzą w zasranej wodzie i wszystko maja w dupie.
    • novchyck Re: przekręty w Pll Lot 03.06.05, 10:33
      Każdy orze jak może...Co w tym dziwnego? Tyle lat historii nauczyło nas
      czegoś...Dobrze mieć koneksje, po co przepłacać za wszystko-jak można mieć
      uczciwie-ale po kosztach...
      • Gość: lotnik Re: przekręty w Pll Lot IP: *.VR1.CHI6.broadband.uu.net 03.06.05, 13:11
        Tylko tak naprawdę to płacą za to ci wszyscy co kupują bilety w LOOCIE.
        Z tego co wiem to kilka osób uwiło sobie ciepłe gniazdko i dobrze im się
        wiedzie, dyrekcja wie o wszystkim, bo też ma mały udział
        • Gość: pracownik Re: przekręty w Pll Lot IP: *.VR1.CHI6.broadband.uu.net 12.06.05, 23:39
          Dopiero wróciłem z urlopu i tu masz taka informacja. Od dawna mówi sie, że w
          Locie coś dzieje sie nie tak. Aż wstyd przyznać się, że osobiście znam osoby
          które załatwiają bilety służbowe i pracownicze całkiem obcym osobom, oczywiście
          za kase. Mechanizm jest prosty pracownik lotu ma prawo dostać darmowe bilety na
          przeloty dla siebie i swojej najbliższej rodziny. Kto ma dojście załatwia za
          połowę ceny swoim znajomym. Tak samo z wizami służboowymi do USA, na listy
          wpisuje się osoby które nie są i nigdy nie były pracownikami lotu, oczywiście za
          kase to można sprawdzić wystarczy zrobić kontrole z ostatnich dwóch lat, to
          dobry temet dla prokuratora.
          • Gość: Filip Re: przekręty w Pll Lot IP: 217.153.131.* 17.06.05, 12:52
            Trochę oszukujesz, nie ma darmowych biletów dla pracowników i rodzin.
            Są zniżkowe, które ostatnio kosztują więcej niż standardowy (nie promocyjny)
            bilet w tanich liniach.
            Pozdrawiam,
            Filip
            • Gość: Darek Re: przekręty w Pll Lot IP: *.VR1.CHI6.broadband.uu.net 17.06.05, 13:43
              Drogi Filipie widocznie niezbyt interesowałeś się tym tematem. W PLL LOT są
              możliwości załatwienia darmowych biletów lotniczych dla pracowników i
              najbliższej rodziny. Korzysta z tego kilku pracowników i sprzedaje bilety na
              czarno. Moja znajoma ma koleżanke w PLL LOT i tak kupuje bilety na trasy do USA.
              Co więcej załatwiła niedawno wizę służbową do USA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka