Gość: premax@hot.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 02:39 Juz widze jak by pijanego kierowce samochodu potraktowali rownie ulgowo... A przeciez przepis ten sam i dotyczy zarowno jazdy rowerem jak i samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_pndzelek >>>To nie aresztowano przestępcy-rowerzysty?! 12.08.05, 04:57 To nie aresztowano przestępcy-rowerzysty?! Wyraźnie jednak automobiliści są dyskryminowani w tym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregorius Re: Bójka z kierowcą, złodziej tui, pijany rowerz IP: *.iim.pl / *.iim.pl 12.08.05, 08:09 Nie rozumiem, dlaczego artukuł zatytułowany jest "Kronika policyjna". Przecież wszystkich interwencji dokonali strażnicy miejscy, a nie policjanci. Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re:pijany rowerzysta 12.08.05, 09:13 Ten rowerzysta to miał pecha, ze rzuciło go akurat pod samochód SM. Gdyby wpadł pod inny, to dostałby odszkodowanie za straty moralne swoje i kota (upadek!) - przyznane przez sąd grodzki ;-) Swoją drogą - czy pijany rowerzysta musi aż zajechać drogę samochodowi SM by panowie strażnicy zauważyli, że coś jest nie w porządku? Ilu pijanych rowerzystów jeździ codziennie po mieście i nikt ich nie zatrzymuje? --------------------------------------- First man then machine (Soichiro Honda) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Czeczeńcy do Czeczenii, grrrrrrrr :[ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.05, 09:17 Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: Bójka z kierowcą, złodziej tui, pijany rowerz 12.08.05, 09:20 Zły tutuł! Nie "Poszarpali kierowcę" tylko "Dzielna straż obroniła cztery pasażerki". I tak co dzień SM broni 2 miliony mieszkańców Wraszawy! A przy okazji - jak Ci natarczywi chłopcy zmieniali płeć w trakcie zajścia! Cudowne są takie metamorfozy: Dwóch nastolatków rzuciło się... Chłopcy bawili się... Nastolatki odpowiedziały agresją... rzuciły się... zaczęły go szarpać. Mamy tego nastolatka i tę nastolatkę - warto to odróżniać, chyba, że płeć i rodzaj (męski i żeński) nie są już poprawne politycznie :-) --------------------------------------- First man then machine (Soichiro Honda) Odpowiedz Link Zgłoś
kudiczini GAZETA ŁGA !!! 16.08.05, 01:04 moja bratowa jechala wieczornym 103 ja jechałem nastepnym wieczornym 103 & jakoś nic sie nie działo . czyżby kaczor dawał hajs na propagande Odpowiedz Link Zgłoś