Dodaj do ulubionych

pediatra w Ursusie

IP: *.spray.net.pl 08.09.05, 17:16
Za kilka tygodni przyjdzie na świat nasz synek. Do której przychodni
najlepiej go zapisać i jakiego lekarza pediatre polecacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość11 Re: pediatra w Ursusie IP: 148.81.190.* 09.09.05, 10:32
      A gdzie w Ursusie mieszkasz?
      • Gość: pati301 Re: pediatra w Ursusie IP: *.spray.net.pl 09.09.05, 12:11
        Na Skoroszach
    • Gość: Gość11 Re: pediatra w Ursusie IP: 148.81.190.* 13.09.05, 10:43
      Polecam Zdrowie Plus na Niedźwiadku i dr Żebrowską. Ma intuicję, podejście do
      dzieci, nie szafuje antybiotykami, mało dzieci w przychodni, pewne sprawy
      załatwiam przez telefon.
      • Gość: pati301 Re: pediatra w Ursusie IP: *.spray.net.pl 13.09.05, 16:40
        Ile kosztuje wizyta?
        • Gość: Gość11 Re: pediatra w Ursusie IP: 148.81.190.* 14.09.05, 09:59
          Jakie koszty? Przychodnia podlega pod NFZ.
      • Gość: Aleksandra Re: pediatra w Ursusie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.05, 10:39
        Taa dr. Żebrowska ... lekarz który wypisuje tylko skierowania do szpitala bo
        sama nie potrafi zdiagnozować choroby dziecka,nie mówiąc już o tym, że nie umie
        zbadać uszu dziecka. Nie polecam ale fakt kolejek u niej nie ma ! :-) Ja nie
        znalazłam dobrego lekarza w tej pięknej dzielnicy dla swoich dzieci. Prywatnych
        też nie ma, co za zakątek ! Swoje dzieciaki leczę u lekarza w innej dzielnicy
        miasta. Do przychodni chodzimy tylko po skierowania i recepty na mleko.
        • Gość: pati301 Re: pediatra w Ursusie IP: *.spray.net.pl 14.09.05, 11:58
          Czy jest aż tak źle? Przecież w Ursusie mieszka całe mnóstwo młodych rodzin z
          dziećmi. Czy wszyscy leczą swoje maleństwa w innych częściach W-wy? A co z
          przychodnią na Sosnkowskiego? Ponoć nie ma w kim wybierać i kolejki są
          okropne... Czy wiecie coś na ten temat?
          • agakras12 Re: pediatra w Ursusie 15.09.05, 09:13
            Ja mam też taki problem, nie wiem do jakiego lekarza zapisać dziecko. Nik nie
            potrafi mi powiedzieć nic dobrego o lekarzach na Skoroszewskiej.
            • Gość: Gość11 Re: pediatra w Ursusie IP: 148.81.190.* 19.09.05, 09:23
              Dr Żedrowska po prostu nie ma czym badać uszu dzieciom. Ja skierowanie do
              szpitala dostałam 2 razy: raz starsza miała ciężką postać szkarlatyny, drugi
              raz młodsza problemy z sercem. Uważam, że słusznie pojechałyśmy. A fakt, że bez
              problemu dostaję skierowania do specjalistów jest dobry, bo w przeciwieństwie
              do dr Zielenkiewicz nie twierdzi, że jest wszystkowiedząca.
              Polecam
    • joanna_luk Re: pediatra w Ursusie 23.01.06, 10:18
      my chodzimy do Sosnkowskiego; jakie kolejki??/ raz czy dwa może była kolejka ale
      i tak długo nie czekaliśmy, a na lekarkę nie narzekam, bardzo miła , łatwo
      nawiązuje kontakt z dzieckiem, cierpliwa i dokładnie wszystko tłumaczy
      • Gość: Martyna Re: pediatra w Ursusie IP: *.aster.pl 10.09.06, 00:00
        My chodzimy do dr Chlewinskiej na Sosnkowskiego - intuicja i swietne podejscie
        do dzieci! Polecam z czystym sumieniem.
        • Gość: dalmo24 Re: pediatra w Ursusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 11:43
          ja jak najbardziej odradzam dr. Chlewińską. traktuje dzieci przedmiotowo i
          wszystkie podstawia pod jeden szablon nie widzi że dzieci różnie się
          rozwijają . moje dziecko urodziło się małe i dość chorowite i co wizyta u tej
          pani doktor padało pytanie a jak wyglada tatuś też drobny itp. od znajomych
          słyszałam że również co wizyta było pytanie o tatusia . po za tym pani ta nie
          umie się przyznać do błedu. czego przykładem była wizyta z chorym 4 miesięcznym
          dzieckiem które na metody leczenia tej pani ze zwykłego przeźiębienia
          wylądowało w szpitalu z zapaleniem płuc i jak później poszliśmy poinformować ją
          o incydencie pani chlewińska stwierdziła że to niemożliwe że ona dziecko
          widziała, choć podpis jej i pieczątka figurowała w karcie zdrowia. jak
          najbardziej odradzam wizyty u tej pani. polecam za to dr. Skorupską zna ona
          swoich pacjentów jak potrzeba kieruje do specjalistów i stara się nie
          przepisywać antybiotyków chyba że są one konieczne po za tym służy radą
          telefoniczną jak coś się dzieje i przychodzi ( co prawda prywatnie) na wizyty
          domowe w weekendy
          • Gość: ala Re: pediatra w Ursusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 16:18
            Obawiam się że obie te panie zamierzają wystartować w wyborach. Polecam dr
            Żebrowską lub Annę Kopacz z przychodni Zdrowie Plus przy Wojciechowskiego 58.
            pozdrawiam
          • Gość: Malgorzata Re: pediatra w Ursusie IP: *.aster.pl 10.09.06, 22:44
            Od lat leczymy sie u dr Chlewinskiej i nigdy nie mielismy zadnych problemow.
            Trafnie diagnozuje i ma dobre podejscie do dzieci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka