Gość: pati301 IP: *.spray.net.pl 08.09.05, 17:16 Za kilka tygodni przyjdzie na świat nasz synek. Do której przychodni najlepiej go zapisać i jakiego lekarza pediatre polecacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość11 Re: pediatra w Ursusie IP: 148.81.190.* 09.09.05, 10:32 A gdzie w Ursusie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati301 Re: pediatra w Ursusie IP: *.spray.net.pl 09.09.05, 12:11 Na Skoroszach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość11 Re: pediatra w Ursusie IP: 148.81.190.* 13.09.05, 10:43 Polecam Zdrowie Plus na Niedźwiadku i dr Żebrowską. Ma intuicję, podejście do dzieci, nie szafuje antybiotykami, mało dzieci w przychodni, pewne sprawy załatwiam przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati301 Re: pediatra w Ursusie IP: *.spray.net.pl 13.09.05, 16:40 Ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość11 Re: pediatra w Ursusie IP: 148.81.190.* 14.09.05, 09:59 Jakie koszty? Przychodnia podlega pod NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: pediatra w Ursusie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.05, 10:39 Taa dr. Żebrowska ... lekarz który wypisuje tylko skierowania do szpitala bo sama nie potrafi zdiagnozować choroby dziecka,nie mówiąc już o tym, że nie umie zbadać uszu dziecka. Nie polecam ale fakt kolejek u niej nie ma ! :-) Ja nie znalazłam dobrego lekarza w tej pięknej dzielnicy dla swoich dzieci. Prywatnych też nie ma, co za zakątek ! Swoje dzieciaki leczę u lekarza w innej dzielnicy miasta. Do przychodni chodzimy tylko po skierowania i recepty na mleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati301 Re: pediatra w Ursusie IP: *.spray.net.pl 14.09.05, 11:58 Czy jest aż tak źle? Przecież w Ursusie mieszka całe mnóstwo młodych rodzin z dziećmi. Czy wszyscy leczą swoje maleństwa w innych częściach W-wy? A co z przychodnią na Sosnkowskiego? Ponoć nie ma w kim wybierać i kolejki są okropne... Czy wiecie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
agakras12 Re: pediatra w Ursusie 15.09.05, 09:13 Ja mam też taki problem, nie wiem do jakiego lekarza zapisać dziecko. Nik nie potrafi mi powiedzieć nic dobrego o lekarzach na Skoroszewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość11 Re: pediatra w Ursusie IP: 148.81.190.* 19.09.05, 09:23 Dr Żedrowska po prostu nie ma czym badać uszu dzieciom. Ja skierowanie do szpitala dostałam 2 razy: raz starsza miała ciężką postać szkarlatyny, drugi raz młodsza problemy z sercem. Uważam, że słusznie pojechałyśmy. A fakt, że bez problemu dostaję skierowania do specjalistów jest dobry, bo w przeciwieństwie do dr Zielenkiewicz nie twierdzi, że jest wszystkowiedząca. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_luk Re: pediatra w Ursusie 23.01.06, 10:18 my chodzimy do Sosnkowskiego; jakie kolejki??/ raz czy dwa może była kolejka ale i tak długo nie czekaliśmy, a na lekarkę nie narzekam, bardzo miła , łatwo nawiązuje kontakt z dzieckiem, cierpliwa i dokładnie wszystko tłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: pediatra w Ursusie IP: *.aster.pl 10.09.06, 00:00 My chodzimy do dr Chlewinskiej na Sosnkowskiego - intuicja i swietne podejscie do dzieci! Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalmo24 Re: pediatra w Ursusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 11:43 ja jak najbardziej odradzam dr. Chlewińską. traktuje dzieci przedmiotowo i wszystkie podstawia pod jeden szablon nie widzi że dzieci różnie się rozwijają . moje dziecko urodziło się małe i dość chorowite i co wizyta u tej pani doktor padało pytanie a jak wyglada tatuś też drobny itp. od znajomych słyszałam że również co wizyta było pytanie o tatusia . po za tym pani ta nie umie się przyznać do błedu. czego przykładem była wizyta z chorym 4 miesięcznym dzieckiem które na metody leczenia tej pani ze zwykłego przeźiębienia wylądowało w szpitalu z zapaleniem płuc i jak później poszliśmy poinformować ją o incydencie pani chlewińska stwierdziła że to niemożliwe że ona dziecko widziała, choć podpis jej i pieczątka figurowała w karcie zdrowia. jak najbardziej odradzam wizyty u tej pani. polecam za to dr. Skorupską zna ona swoich pacjentów jak potrzeba kieruje do specjalistów i stara się nie przepisywać antybiotyków chyba że są one konieczne po za tym służy radą telefoniczną jak coś się dzieje i przychodzi ( co prawda prywatnie) na wizyty domowe w weekendy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: pediatra w Ursusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 16:18 Obawiam się że obie te panie zamierzają wystartować w wyborach. Polecam dr Żebrowską lub Annę Kopacz z przychodni Zdrowie Plus przy Wojciechowskiego 58. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgorzata Re: pediatra w Ursusie IP: *.aster.pl 10.09.06, 22:44 Od lat leczymy sie u dr Chlewinskiej i nigdy nie mielismy zadnych problemow. Trafnie diagnozuje i ma dobre podejscie do dzieci Odpowiedz Link Zgłoś