Gość: gość IP: *.era.pl 19.12.05, 12:14 Internet na Korotyńskiego - jeśli nie Aster, to kto? Czy umiecie mi doradzić, kto oprócz Aster dostarcza stałe łącza na Korotyńskiego? Mam już dosyć firmy Aster i z chęcią zmieniłbym operatora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paul_78 Re: Internet na Korotyńskiego - jeśli nie Aster, 19.12.05, 14:35 Jeśli nie Aster, to najwyżej jakieś cieniutkie osiedlowe kablóweczki :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drum Re: Internet na Korotyńskiego - jeśli nie Aster, IP: *.acn.waw.pl 19.12.05, 14:43 a dlaczego masz dość Aster ? sprawdź www.air-bites.pl Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: Internet na Korotyńskiego - jeśli nie Aster, 19.12.05, 15:04 Gość portalu: drum napisał(a): > a dlaczego masz dość Aster ? > > sprawdź www.air-bites.pl Air bites chwali się, że oferują internet szybszy 20x od "tradycyjnego" łącza, przy czym to tradycyjne łącze to modem 56k :)))) Szczerze mówiąc, nie znajdziesz lepszej oferty niż Aster - szybkie łącze, brak limitów. Tego nie oferują inni. No chyba, że używasz netu do www i @, wtedy starczy cokolwiek, np. najtańsza neostrada. Odpowiedz Link Zgłoś
domka1 chello 19.12.05, 16:12 chello www.upc.com.pl/internet.php nie wiem czy lepszy czy gorszy od aster, my mamy i na razie nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: Internet na Korotyńskiego - jeśli nie Aster, 20.12.05, 19:35 Witam, na Korotynskiego jest też UPC, działało poprawnie, Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś