Gość: radny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.03.06, 22:42 Zapraszam co środę na moje dyżury radnego w godzinach 17-19 Sękocińska 5 Maurycy Seweryn radny Dzielnicy Ochota www.seweryn-radny.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: włodarzewska Re: RADNy dyżury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 13:39 Mam do pana radnego pytanie. Co trzeba zrobić, żeby na ul. Włodarzewskiej wprowadzono prawidłowe uregulowanie ruchu? Od Włodarzewskiej odchodzą osiedlowe uliczki, które tworzą z nią skrzyżowania równorzędne. Jest to co najmniej bez sensu - jadąc Włodarzewską nie widać samochodów wyjeżdżających z tych uliczek, stwarza to zagrożenie kolizji. Na każdej z tych ulic powinien stać znak "ustąp pierwszeństwa", a Włodarzewska - raz, że ulica przelotowa, dwa ze względów bepieczeństwa, powinna być ulicą z pierwszeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny Re: RADNy dyżury IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.06, 21:56 Przedstawię problem Wydziałowi Infrastruktury Urzędu Dzielnicy Ochota o zbadanie tematu i przedstawienie rozwiązań poprawiających bezpieczeństwo kierowców i pieszych. Pozdrawiam Maurycy Seweryn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: RADNy dyżury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 19:50 moze mi Pan powiedziec 1) jak wyglada sytuacj az ogrodkami piwnymi na polach mokotowskich? czy dalej beda straszyc? 2) czy zna Pan sytuacj epanujaca w GGKO? Nie chca zwolywac wspolnota zebran, gryz boj asie ze te zechca od nich sie odlaczyc. Przeciez to bezprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny Re: RADNy dyżury IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.03.06, 01:38 Pani Olu Ogródki na Polach i GGKO, to niestety tematy, które znalazły się poza gestią samorządu Dzielnicy Ochota. Ktoś nałożył białe kółeczko aniołka nad tymi sprawami. Przez wiele lat właścicielom i najemcom terenów pod ogródki piwne oraz prezesowi GGKO włos z głowy nie spadł, choć interweiowało wielu przedstawicieli samorządu. W Warszawie rżadzi PiS i PO. Mamy takie władze na jakie głosujemy... Maurycy Seweryn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: RADNy dyżury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 20:12 Panie Maurycy, aniolki nie aniolki, po to pan jest radnym, zeby interweniowal tamgdzei sie zle dzeije. Skoro pan twierdzi z enic nie moze zrobic to po co mamy glosowac napana w wyborach nastepnych? niech pan pokaze sei ze potrafi ,zrobi szum przynajmniej a nie opowiada bajki ze nic sie nie da zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darwek Re: RADNy dyżury IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.03.06, 20:35 opladopżedżkola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: RADNy dyżury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 19:40 brak reakcji ? Odpowiedz Link Zgłoś
carita1 Re: RADNy dyżury 31.03.06, 13:52 Szanowny Panie, kontynuując wątek ulicy Włodarzewskiej zwracam się z prośbą o interwnencję w sprawie stanu jej nawierzchni. Wszędzie prowadzi się działania likwidujące dziury w asfalcie ale nie na tej ulicy. A tak przy okazji, czy są plany "otworzenia ulicy Zadumanej i Drawskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek. K. Re: RADNy dyżury IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.04.06, 21:00 Czy mógłbym się coś dowiedzieć w temacie ogródków działkowych, ze szczególnym uwzględnieniem Dzielnicy Włochy. Wiem, że w Studium Projektów itd. przeznaczone są w bliżej nieokreślonej perspektywie czasowej do przekształcenia w miejskie tereny zielone. Jak to interpretować?????????. Może na formum dowiem się coś więcej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny Re: RADNy dyżury IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.04.06, 23:18 Panie Darku Proponuję zajrzec na stronę www.pzd.pl Jest tam opisana sytuacja ogrodów w Warszawie. Polecam też mój artykuł w ostatnim numerze "Gazety Ochoty, Ursusa i Włoch" Maurycy Seweryn Odpowiedz Link Zgłoś