Dodaj do ulubionych

fryzjer w ursusie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 19:33
witam czy mógłby ktoś polecić mi dobrego i taniego fryzjera damskiego w
ursusie, najlepiej takiego który dobierze fryzurę. z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • a.og Re: fryzjer w ursusie 24.07.06, 19:40
      zmieniasz fryzure?kiedy?
      • Gość: dalmo24 Re: fryzjer w ursusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 20:06
        najpierw muszę znależć dobrego i w miarę taniego fryzjera który doradzi mi
        fryzurkę a wtedy wszystko możliwe.
        • Gość: gość Re: fryzjer w ursusie IP: *.devs.futuro.pl 31.07.06, 13:59
          ja chodze do fryzjera obok dużego parku przy kościele na starym ursusie
          salon chyba nazywa się " corina " czy jakos tak
          w każdym bądz Ania dobrze obcina, chodze do niej od 3 lat i jestem zadowolona
          ceny mają jak wszędzie
          • a.og Re: fryzjer w ursusie 31.07.06, 15:02
            ja tez znam kilka dobrych fryzjerek ale czesza i tna jak sie"chce"ale szukam ja
            tez z reszta fryzjera ,ktory profesjonalnie doradzi jaka fryzurke dobrac np.do
            ksztaltu twarzy,czy zna ktos zaklad w nowym bloku rakietnikow 27?
            • Gość: gość Re: fryzjer w ursusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:33
              Ja czesałam się tam u kobiety (około pięćdziesiątki). Nie polecam.
    • altu Re: fryzjer w ursusie 04.08.06, 15:00
      ja polecam panią Martę na Kościuszki (jakieś 50 metrów od skrzyżowania z Dzieci
      Warszawy). ale nie w pawilonie koło Strojów Damskich
      do 15 sierpnia co prawda jest ona na urlopie.
      ale jest naprawde rewelacyjna.
      • Gość: dalmo24 Re: fryzjer w ursusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 20:46
        wielkie dzięki wypróbuję
        • bluekaktus Re: fryzjer w ursusie 07.08.06, 10:24
          a ja polecam panią Elę z zakładzie Ela, na ul. Rakietników, pani Ela pracuje
          tam od lat, doradza i ma super rękę do cięcia :-))
    • mamcia_do_kwadratu Re: fryzjer w ursusie 15.02.07, 14:28
      Może ktoś jeszcze ma namiary na dobrego fryzjera w Ursusie?
      • drzewko_szczescia Re: fryzjer w ursusie 15.02.07, 15:39
        Ja chodzę do salonu bodajże "Ela" przy Jagiełły róg Faraona, obie babeczki są
        fajne, płacę coś ok.25 zł, kilkakrotnie je zdradzałam na rzecz wielkomiejskich
        salonów, ale wracałam z podkurczonym ogonem ;)
        To jest salon po lewej stronie idąc od stacji, bo po prawej jest drugi, ale go
        nie znam.
      • djmc100 Re: fryzjer w ursusie 15.02.07, 21:44
        W Ursusie nie, ale jeśli chcesz moge polecic na ochocie , za to bardzo dobry.
        Opłaca się jechac na ochotę dla tego.
        • Gość: andzia796 Re: fryzjer w ursusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 08:46
          to poleć!!! gdzie na ochocie???
          • djmc100 Re: fryzjer w ursusie 16.02.07, 22:02
            Włodarzewska 55... niby zadupie, obok mojego domu, ale fryzjer bardzo dobry. I
            jest miła atmosfera. Nie formalności, usciasc, obciac, zapłacic a przyjsc,
            pogadac, obciac, zapłacic, pozegnac sie.
            • madziak-24 Re: fryzjer w ursusie 22.02.07, 23:03
              Potwierdzam, dobra jest pani Marta z ul. Kościuszki.Chociaż ostatnio chciałam
              tak na szybko położyć farbę bliżej domu, a mieszkam na niedzwiadku,
              postanowiłam stestować kolejny salon, porażka nawet farby babka nie potrafi
              kłaść, w domu musiałam sama poprawić szapmonem koloryzującym. No cóż naprawde
              cienko w Ursusie z fryzjerkami....
              • altu Re: fryzjer w ursusie 23.02.07, 09:36
                tylko farbe to robie sobie sama;) w domu..

a pani Marta z Kościuszki jest rewelacyjna. do cięcia, modelowania, pasemek i
                balejazu. to testowałam.. i naprawde polecam..
                • mamcia_do_kwadratu Re: fryzjer w ursusie 23.02.07, 09:44
                  Gdzie konkretnie na Koścuszki jest ten salon?
                  • a.og Re: fryzjer w ursusie 26.02.07, 21:20
                    mam nadzieje ze nie chodzi o ten zaklad po schodkach najblizej skrzyzowania z
                    Bohaterow W-wy?Tam jest fryzjerka "przy kosci"nie wiem jak ma na imie ale
                    kobieta jest zupelnie nie przytomna mowi sie ze "dlugosc juz dobra"a ta tnie
                    dalej !Skladanie reklamacji nic nie daje bo szef staje w obronie i mowi ze
                    trzeba"krzyczec "a nie mowic"
                    • altu Re: fryzjer w ursusie 27.02.07, 11:31
                      > mam nadzieje ze nie chodzi o ten zaklad po schodkach najblizej skrzyzowania z
                      > Bohaterow W-wy?Tam jest fryzjerka "przy kosci"nie wiem jak ma na imie

to jest właśnie ten salon..
                      ja jestem bardzo zadowolona.
                      szef, pan Leszek, też jest niezłym fryzjerem.. ale jeżeli chodzi o cięcia i
                      modeling. kolory to już nie jego specjalność..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka