Gość: dalmo24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 19:33 witam czy mógłby ktoś polecić mi dobrego i taniego fryzjera damskiego w ursusie, najlepiej takiego który dobierze fryzurę. z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dalmo24 Re: fryzjer w ursusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 20:06 najpierw muszę znależć dobrego i w miarę taniego fryzjera który doradzi mi fryzurkę a wtedy wszystko możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: fryzjer w ursusie IP: *.devs.futuro.pl 31.07.06, 13:59 ja chodze do fryzjera obok dużego parku przy kościele na starym ursusie salon chyba nazywa się " corina " czy jakos tak w każdym bądz Ania dobrze obcina, chodze do niej od 3 lat i jestem zadowolona ceny mają jak wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
a.og Re: fryzjer w ursusie 31.07.06, 15:02 ja tez znam kilka dobrych fryzjerek ale czesza i tna jak sie"chce"ale szukam ja tez z reszta fryzjera ,ktory profesjonalnie doradzi jaka fryzurke dobrac np.do ksztaltu twarzy,czy zna ktos zaklad w nowym bloku rakietnikow 27? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: fryzjer w ursusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:33 Ja czesałam się tam u kobiety (około pięćdziesiątki). Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: fryzjer w ursusie 04.08.06, 15:00 ja polecam panią Martę na Kościuszki (jakieś 50 metrów od skrzyżowania z Dzieci Warszawy). ale nie w pawilonie koło Strojów Damskich do 15 sierpnia co prawda jest ona na urlopie. ale jest naprawde rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalmo24 Re: fryzjer w ursusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 20:46 wielkie dzięki wypróbuję Odpowiedz Link Zgłoś
bluekaktus Re: fryzjer w ursusie 07.08.06, 10:24 a ja polecam panią Elę z zakładzie Ela, na ul. Rakietników, pani Ela pracuje tam od lat, doradza i ma super rękę do cięcia :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamcia_do_kwadratu Re: fryzjer w ursusie 15.02.07, 14:28 Może ktoś jeszcze ma namiary na dobrego fryzjera w Ursusie? Odpowiedz Link Zgłoś
drzewko_szczescia Re: fryzjer w ursusie 15.02.07, 15:39 Ja chodzę do salonu bodajże "Ela" przy Jagiełły róg Faraona, obie babeczki są fajne, płacę coś ok.25 zł, kilkakrotnie je zdradzałam na rzecz wielkomiejskich salonów, ale wracałam z podkurczonym ogonem ;) To jest salon po lewej stronie idąc od stacji, bo po prawej jest drugi, ale go nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
djmc100 Re: fryzjer w ursusie 15.02.07, 21:44 W Ursusie nie, ale jeśli chcesz moge polecic na ochocie , za to bardzo dobry. Opłaca się jechac na ochotę dla tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia796 Re: fryzjer w ursusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 08:46 to poleć!!! gdzie na ochocie??? Odpowiedz Link Zgłoś
djmc100 Re: fryzjer w ursusie 16.02.07, 22:02 Włodarzewska 55... niby zadupie, obok mojego domu, ale fryzjer bardzo dobry. I jest miła atmosfera. Nie formalności, usciasc, obciac, zapłacic a przyjsc, pogadac, obciac, zapłacic, pozegnac sie. Odpowiedz Link Zgłoś
madziak-24 Re: fryzjer w ursusie 22.02.07, 23:03 Potwierdzam, dobra jest pani Marta z ul. Kościuszki.Chociaż ostatnio chciałam tak na szybko położyć farbę bliżej domu, a mieszkam na niedzwiadku, postanowiłam stestować kolejny salon, porażka nawet farby babka nie potrafi kłaść, w domu musiałam sama poprawić szapmonem koloryzującym. No cóż naprawde cienko w Ursusie z fryzjerkami.... Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: fryzjer w ursusie 23.02.07, 09:36 tylko farbe to robie sobie sama;) w domu.. a pani Marta z Kościuszki jest rewelacyjna. do cięcia, modelowania, pasemek i balejazu. to testowałam.. i naprawde polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamcia_do_kwadratu Re: fryzjer w ursusie 23.02.07, 09:44 Gdzie konkretnie na Koścuszki jest ten salon? Odpowiedz Link Zgłoś
a.og Re: fryzjer w ursusie 26.02.07, 21:20 mam nadzieje ze nie chodzi o ten zaklad po schodkach najblizej skrzyzowania z Bohaterow W-wy?Tam jest fryzjerka "przy kosci"nie wiem jak ma na imie ale kobieta jest zupelnie nie przytomna mowi sie ze "dlugosc juz dobra"a ta tnie dalej !Skladanie reklamacji nic nie daje bo szef staje w obronie i mowi ze trzeba"krzyczec "a nie mowic" Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: fryzjer w ursusie 27.02.07, 11:31 > mam nadzieje ze nie chodzi o ten zaklad po schodkach najblizej skrzyzowania z > Bohaterow W-wy?Tam jest fryzjerka "przy kosci"nie wiem jak ma na imie to jest właśnie ten salon.. ja jestem bardzo zadowolona. szef, pan Leszek, też jest niezłym fryzjerem.. ale jeżeli chodzi o cięcia i modeling. kolory to już nie jego specjalność.. Odpowiedz Link Zgłoś