Gość: ania IP: *.chello.pl 25.02.08, 20:23 Czy jest jeszcze jakis szewc w Ursusie? Pilnie poszukuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: szewc w Ursusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 21:39 jest. po której stronie poszukujesz? . na niedżwiadku jest na bazarku, na starym jest w "pawilonie" za totolotkiem, w jednym budynku z fotografem, naprawą rtv. jest też przy ulicy Regulskiej w domku(ale tam tylko popołudniem) Odpowiedz Link Zgłoś
bluekaktus Re: szewc w Ursusie 26.02.08, 08:57 tak - własnie za totolotkiem w okolicy placu tysiąclecia, przy bohaterów warszawy jest szewc, u którego naprawiam buty od wielu lat - Pan jest bardzo solidny i uczciwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: szewc w Ursusie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 11:50 o dziekuje bardzo, ja w zasadzie z niedzwiadka jestem :) ale na plac do solidnego pana moge podjechac. Wielkie dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony groszek Re: szewc w Ursusie IP: 213.17.171.* 27.03.08, 10:15 podbijam. szukam szewca, ale bardziej na skoroszach. Podobno jest jakis w okrąglaku, ale ja nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: szewc w Ursusie IP: 80.54.108.* 27.03.08, 13:58 widziałam szewca w tym małym pasażu jesli mozna to tak nazwać obok pana co kebaby sprzedaje,jest tam tez pizzeria jakas i żabka zapomniałam nazwy ulicy ale jeżdzi tam autobus 405 ze starodebów, E-5 i 177 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: szewc w Ursusie IP: *.acn.waw.pl 12.02.09, 16:15 poleca tego szewca za totolotkiem, zrobil mi elegancko buciki w 2h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: szewc w Ursusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 18:42 potwierdzam-bardzo mily uczciwy starszy pan, syaranny i nie liczy jakos strasnzie drogo.. zgodnie z czyims poleceniem powtarzam-plac 1000lecia, boczna uliczka-tam gdzie jest punkt orange i tpsa, w bloku na parterze-trzeba wejsc w ta uliczke.poelcam teog pana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big Z Re: szewc w Ursusie IP: *.ikea.com 03.04.08, 09:19 ja również byłem klientem tego pana. Prawdziwy pasjonat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoroszanka Re: szewc w Ursusie IP: 213.17.171.* 03.04.08, 13:56 podajcie jakieś sensowne namiary, bo ja niedźwiadka kompletnie nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
bluekaktus Re: szewc w Ursusie 03.04.08, 19:19 to nie jest niedźwiadek, a "stary Ursus" - przy ul. bohaterów warszawy, zaraz za placem 1000 - lecia, jest pawilon totolotka, a więc kierujemy się prosto w stronę Kościoła Św. Józefa, idziemy 12 kroków i strzelamy oczami w lewo - stoją sobie 4 pawilony połączone w jeden ciąg - na mini placyku, lub jak kto woli zakamarku :-) chyba nawet na tym odcinku jest jakaś tablica reklamowa fryzjera :-) lub fotografa Odpowiedz Link Zgłoś
moccia1 Re: szewc w Ursusie 03.04.08, 19:40 Jestem zdziwiona tak pozytywnymi opiniami o tym panu kolo placu. Ja go nie moge polecic - fleki byly niedopasowane i wygladaly okropnie. Slyszalam dobre opinie o zakladzie na regulskiej. Wlasnie mam 2 pary do zrobienia- przetestuję i dam znac. Odpowiedz Link Zgłoś
sa-mba Re: szewc w Ursusie 08.04.08, 12:28 Bardzo gorąco polecam tego szewca na starym ursusie w pawiloniku, koło fotografa [szewc razem z usługami naprawa RTV] - solidny, rzetelny, uprzejmy i niedrogi.Od wielu, wielu lat jest szewcem, jeszcze stara szkoła rzemiosła :) Ja zanosiłam do niego nawet buty kupione u ryłko czy z innych super sklepów, które po jednym sezonie się niby nie nadawały do noszenia - a ten miły Pan je naprawił i butki teraz nie do zdarcia - a wydawało się, że już zaliczą kosz na śmieci. Gorąco polecam!!To jest taka mała - niby to uliczka, niby placyk za placem tysiąclecia na starym ursusie, idąc od placu w stronę stacji PKP, trzymajcą się lewej strony.maps.google.com/maps?f=q&hl=pl&geocode=&q=warszawa,+ursus,+d%C4%85bka&sll=52.193166,20.890932&sspn=0.004683,0.009956&ie=UTF8&ll=52.193347,20.890412&spn=0.009365,0.019913&z=16 Odpowiedz Link Zgłoś
moccia1 Re: szewc w Ursusie 12.04.08, 00:01 Pan na Regulskiej przetestowany ;) Jest ok. Elegancko wymienil fleki i podpowiedzial, co mozna zrobic z przypadkami beznadziejnymi. Polecam. Jedyny mankament to godzina otwarcia - od 16.30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: szewc w Ursusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 11:46 Nie polecam pana koło placu. Miałam do wymiany złamaną sprężynę w bucie, Pan powiedział mi ze buty sa juz do wyrzucaenia i ogólnie z łaski co kolwiek mówił i jak by miał pretensje że z czymś takim do niego przychodzę. Buty oczywiscie naprawiłam, tyle ze musiałam do śródmieścia jechać bo mój ulubiony szewc na 1 Maja zakończył swój interes. ale widziałam że ma tam byc inny punkt szewski - wisi ulotka na drzwiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: szewc w Ursusie IP: *.pwpw.pl 21.10.08, 13:11 Witam, czy ktos moze podać konkretny adres szewca na Regulskiej? to dość długa ulica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szewc w Ursusie IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.01.14, 21:24 zgadzam się z tym że za placykiem to peznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
femina77 Re: szewc w Ursusie 23.04.08, 13:49 a ja polecam szewca w bloku na ul.Warszawskiej 15 (I klatka) świetny fachowiec, niedrogo bierze no i szybko robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysh Re: szewc w Ursusie IP: *.aster.pl 24.05.08, 14:10 czy mogę Was prosic o konkretne nazwy ulic ? i nr ? nie jestem z ursusa, mieszkam tu od niedawna.. i takie tłumaczenie nic mi nie mowi :((( a konkretna ulice znajde sobie na mapie:)) czekam na info! dzięki i pozdrawiam, m. Odpowiedz Link Zgłoś
a.og Re: szewc w Ursusie 05.06.08, 21:47 moge polecic bardzo dobrego szewca ,vis a vis okraglaka ,zaraz przy przystanku "wapowskiego"-pare krokow od przystanku w strone szkoly podst na r14,pan-szewc-jest rzetelny naprawia buty tanio,szybko i dobrze jest kartka na drzwiach do 17 ale bardzo czesto jest do 19.Polecam sprawdzony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: szewc w Ursusie IP: 213.17.171.* 10.06.08, 14:25 własnie. bardzo prosze o podawanie konkretnych adresów, bo ja juz raz szewca przy okrąglaku bezskutecznie szukałam :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tdk Re: szewc w Ursusie IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.13, 16:45 Jeśli szukacie prawdziwego szewca (a nie CEZARa z CH Skorosze, który robi tylko fleki i to jeszcze byle jak), to polecam zakład na Regulskiej 44. Jest czynny od 16:30 do 19 lub 20. Łatwy dojazd samochodem i komunikacją miejską (przystanek KUŹNICY KOŁŁĄTAJOWSKIEJ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: szewc w Ursusie IP: *.play-internet.pl 11.11.15, 14:30 Witam Polecam szewca na ul. Regulska 44 - Warszawa Ursus Byłem u wielu i z żadnego nie byłem zadowolony. Dopiero ten szewc okazał się strzałem w dziesiątkę. Pełen profesjonalizm i miły z tego Pana człowiek. Buty robi tak by klient był zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szewc w Ursusie IP: *.static.chello.pl 12.11.15, 14:57 napewno jakis jest. Odpowiedz Link Zgłoś