dalmo24 22.03.08, 14:04 witam.szukam dobrego i w miare taniego weterynarza w ursusie. ktoś zna takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: weterynarz w ursusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 18:51 ja z moim psiakiem chodze do PROVET, w rozne dni przyjmuja rozni lekarze.. ja najbardziej lubie pana doktora ktory rpzyjmuje sroda, czwartek i piatek po poludniu.. a raczje moj pies lubi-straszny z niego thcorz a jakos nie uciaka przed panem doktorem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalmo24 Re: weterynarz w ursusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 21:01 a gdzie jest ten provet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: weterynarz w ursusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:09 haha..ale gapa ze mnie..juz podaje adres ul. cierlicka 5 tel.867 6080, to jest na tzw starym ursusie, kolo kosciola i strazy pozarnej, vis-a-vis fotografa.. niedaleko stacji pkp.. tak obrazowo- gdyby wyjezdzajac z tunelu pod stacja pojechac z tunelu prosto w mala uliczke-to tam jest ta lecnzica.. powinni dac mi rabat za ta promocje;) poelcam bo lekarze mili, dobrze wyposarzeni i male kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudlata Re: weterynarz w ursusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 21:58 Super doktor jest na ul. Ochockiej, przyjmuje w swoim domu, ma tam zrobiony gabinet.Na ogrodzeniu jest szyld. Jest miły, delikatny, z wieloletnią praktyką i udziela szczegółowych i wyczerpujących informacji. Ma USG i inne potrzebne sprzęty. Mam 2 Yorki i on świetnie się nimi zajmuje. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: weterynarz w ursusie IP: *.gprs.plus.pl 11.10.08, 14:37 taaaak..wspaniały pad doktor nie poznał się a chorobie chomikA-ROZUMIEM-NIE WSZYSCY MUSZĄ WSZXYSTKO WIEDZIEC.. ale diagnoza "trzeba wykastwoac"-od diagnozy w innym gabinecie "powiększone gruczoły zapachowe"-czy cos takiego..w kazdym razie troche zbyt radykalne podejscie a błąd mógł okaleczyć zwierzaka. jeśli chodzi opsy to nie mam złych doświadczeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: weterynarz w ursusie IP: 213.134.152.* 09.10.08, 08:16 najlepsza lecznica jest na Białobrzeskiej wszyscy specjaliści wspaniali,niedroga polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
moccia1 Re: weterynarz w ursusie 11.10.08, 23:42 Od lat moje zwierzaki są pacjentami dr Toplskiego lub dr Rozniatowskiej w lecznicy Centaur, teraz na Bohaterow Warszawy 4, tel 22 662 48 55. Odpowiedz Link Zgłoś