Gość: solo IP: 195.117.99.* 19.11.08, 11:07 Czy ktośc miał zakładany aparat stały u doktor Karolonek w centrum stomatologii Ursus?? Czekam na wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Tracz Re: ortodonta ursus IP: 195.126.123.* 15.10.09, 17:37 POlecono mi w Ursusie Pania doktor Klecowke-Maszkiewicz. Bardzo fajna i mila osoba, z duzym doswiadczeniem i charyzma. leczylem swoje dzieciak (14 i 18 lat) na aparaty stale. POlecam goraco, jej gabinet jest na Kolorowej. MT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aparatka od Re: ortodonta ursus IP: *.metrona.pl 27.10.09, 13:52 ja u niej zakładałam, powiem tak leczeni trwa juz 16 miesiecy zęby dalej nie wygladaja jak należy ale czas leczenia przewidywany 2 lata w planie. Juz wiem że czas leczenia się wydłuży. Co mi sie nie podoba to to że czesto co 3 wizyta jest opużnienie i koszta sa wieksze niż porównuje z innymi na forach. Za wszystko sie płaci np. niektórzy piszą że zmiana ligarutek jest u nich bezpłatna albo piszą mały koszt. Ja raz miałam sytułacje że wizyta polegała TYLKO na zmianie ligaturek bez podkrecania i 100,00 zł usłyszałam. Kolejny przykład Wosk ludzie biorą co wizyta bezpłatnie i jest to coś normalnego ze pacjęt dostaje a tutaj dostajesz tylko i wyłacznie przy załozeniu aparatu a potem to juz ty sie tym martwisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: ortodonta ursus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 00:59 po przeMnie to dziwi ze podaje sie czas 2 lata... Przeciez kazdy ma inny zgryz a niektorzy maja np dwa zabki wystajace wiec leczenie nie potrwa tyle co osoby ktorej zgryz wyglada jak po przejsciach... Mi sie wydaje ze to jest troche naciaganie i wyludzanie kasy poprzez przeciaganie czasu noszenia aparatu. Odpowiedz Link Zgłoś