Dodaj do ulubionych

Komisja senacka rekomenduje wszystkich kandydat...

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.01.04, 00:26
Jezus - Maria!
Obserwuj wątek
    • Gość: juice to jest jakiś koszmar... OPOZYCJO!!! ZRÓB COŚ! IP: 213.77.89.* 08.01.04, 00:31
    • Gość: tom powinni wejść Wasilewska, Kuczyński i Krajewski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 00:49
      a wejdą jakieś czy eSeLDUPy... i będzie... D.u.p.a...
      przepraszam będzie Noga

Save the world, save the money... boże czemu nie grzmisz
      • Gość: Pytajnik Wasilewska? IP: *.sloneczny.pl / 81.15.255.* 08.01.04, 08:46
        Nie wiem czy RPP to dobre miejsce dla kogoś kto pracował w rzadzie teoretycznej
        prawicy (wraz ze słynnym autorem dziury budżetowej Jarosławem Baucem) a teraz
        pracuje w rządzie teoretycznej lewicy pod kolejnym już ministrem finansów. Są u nas
        bezpartyjni fachowcy - nie wiem jednak czy to wystarczająca rekomendacja do RPP.
        • Gość: tom coz... kompetencji nie mozna odmowic HWT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 17:00
          lepsza ona niz udajacy sie na emeryture senatorowie edeldupy czy Chojna
          Duch...
    • Gość: . A Balcerowicz sie nie podobal... IP: *.nott.cable.ntl.com 08.01.04, 00:58
    • Gość: zachwycona Re: Komisja senacka rekomenduje wszystkich kandyd IP: *.bras01.kgm.az.frontiernet.net 08.01.04, 01:30
      Prof Edmund Pietrzak to swietna kandydatura, rewelacyjny fachowiec.Takich ludzi
      tam wlasnie potrzeba!
      • Gość: GOSC usa Re: Komisja senacka rekomenduje wszystkich kandyd IP: *.hrl.com 08.01.04, 02:07
        PROSZE PANSTWA , JESTEM ANALITYKIEM FINANSOWYM I SPECJALISTA W SPRAWIE POLITYKI FISCALNEJ I PIENIEZNEJ CZYLI
        MONETARNEJ PRACUJAC DLA CHASE MANHATAN BANK I NIESTETY TRWOGA OGARNIA JAK CZYTALEM WYPOWIEDZI
        CZLONKOW RADY KTORZY MOWIAC O PILITYCE PIENIEZNEJ MIESZALI Z TYM WZROST GOSPODARCZY, WZROST
        GOSPODARCZY ZALEZY PRZEDE WSZYSTKIM OF POLTYKII FISKALNEJ TJ REGULOWANE ZA POMOCA STOPY PROCENTOWEJ
        ( MA WPLYW NA INWESTYCJE)LUB REGULOWANIE ZA POMOCA STOP PODATKOWYCH, NATOMIAST POLITYKA PIENEIZNA
        REGULUJE ILOSC PIENIEDZY NA RYNKU POPRZEZ SKUP PIENEIDZUY PRZEZ RZAD , SPRZEDAZ OBLIGACJI PANSTOWYCH LUB NP
        PRZEZ ZWIEKSZENIE LUB ZMNIEJSZENIE REZERWY BANKOWEJ , CZYLI MA BEZPOSREDNI WPLYW NA INFLACJE.

z TEGO CO CI LUDZI POWIEDZIELI MAM WRAZENIE ZE WIEKSZISC Z NICH NIEWIELE WIE O MECHANIZMACH I IMPLIKACJACH TYCH
        DWOCH POLITYK. GODD LUCK
        LOS ANGELES, JAN 7,2004
    • Gość: Baba-w-oknie Re: Komisja senacka rekomenduje wszystkich IP: *.tvk / 172.16.0.* 08.01.04, 01:58
      Chwala Bogu, ze mnie tam nie chca wyslac! I to nie dlatego ze
      sie na finansach az tak dobrze nie znam, tylko ze to taka wielka
      odpowiedzialnosc. Osiwialabym jakbym miala podejmowac decyzje po
      ktorych by cale 38 milionow Polakow (chyba tyle nas jest?) mialo
      zgrzytac na mnie zebami...
    • Gość: charlie Maniek Noga miesza wode z ogniem IP: *.carolina.rr.com 08.01.04, 04:51
      a jeszcze lepiej to miesza wodeczke z sokiem pomaranczowym,
      specjalista od makroekonomii z nadania partii
    • Gość: Kiepski Re: Komisja senacka rekomenduje wszystkich kandyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 07:02
      Czekam z niecierpliwością na kandydatów Pana Prezydenta Wszystkich Polaków
      (antysemici mówią ...wyznania mojżeszowego ,ale ja tak nie myślę).Do bandy
      nadentych profesorków i nieudacznych urzędników(obecni kandydaci i członkowie
      RPP)dojdą ,jak sądzę ,bisnesmeni fachowcy.Panie P.W.P. iwszystkich wyznań
      (+ateisci)!!! My chcemy Rywina!!!Zdolny uczciwy kulturalny chlać lubi i
      umie.Same plusy.RYWIN DO RPP!!!!!!!.Kto się zgadza niech mnie popiera.
    • Gość: Podatnik Re: Komisja senacka rekomenduje wszystkich kandyd IP: *.zielona / 10.101.8.* 08.01.04, 07:04
      No to mamy Rade Polityki SLD a miala byc Pienieznej , czy zatem
      inne partie beda tez tworzyly swoje rady . Skonczy to sie tak
      samo jak z NFZ niestety z o wiele gorszymi skutkami dla Polski i
      Polakow.
    • Gość: Jaru Re: Komisja senacka rekomenduje wszystkich kandyd IP: firewall:* / 192.168.0.* 08.01.04, 08:38
      .... "Stanisława Nieckarza (b. minister finansów w rządzie
      Jaruzelskiego)...
      no to ładny gips. teraz to dopiero zaczynam sie pocić. wszyscy
      co krzyczeli KOMUNO WRÓĆ doczekali się.
      niezły skład czerwonych "super fachowców się szykuje". NFZ to
      bułka z masłem w porównaniu z tym co nam teraz córy i synowie
      Markas i Lenina zafundują.
      PS A może tak Andrzeja jako doradcę im dorzucić. On i tak w
      kolejnej kadencji RPP będzie miał swoich kandydatów (Ochojska,
      Beger, ...)
      • Gość: Jaskiernia Re: Komisja senacka rekomenduje wszystkich kandyd IP: 81.205.65.* 08.01.04, 10:44
        Konieczne jest dokoptowanie Andrzeja Leppera - marszalka - aby
        wniosl swoj wklad intelektualny w prace RPP.
    • Gość: blays Re: Komisja senacka rekomenduje wszystkich kandyd IP: *.bloomberg.com 08.01.04, 09:14
      zaden z kandydatow z wyjatkiem wojtyny nie potrafi wytknac bledy
      ustepujacej rady i zaproponowac cos sensownego
    • Gość: yurek Re: Komisja senacka rekomenduje wszystkich kandyd IP: 81.205.65.* 08.01.04, 10:40
      Gość portalu: Konrad Korzeniowski napisał(a):

> Jezus - Maria!
      Tak jest: Jezus Maria na pomoc, przyszlosc Polski i Zlotego w
      czarnych barwach. Ci idioci maja nastpujacy pomysl ubrany w
      gledzenie:DODRUKOWAC PAPIERY
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka