Gość: Grzes IP: *.dip.t-dialin.net 13.01.04, 21:50 i ma racje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TK Re: Rząd za delegalizacją systemów argentyńskich IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 21:53 W takim razie trzeba także zdelegalizować rząd. Pozdrawiam. TK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromax tak się boją argentyny IP: *.acn.pl 13.01.04, 22:40 tak sie boją argentyny, system argentyński ma byc nielegalny... nono. ciekawe czy doprowadzą do tego żeby tej drugiej argentyny nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuda_do_kwadratu Re: tak się boją argentyny 13.01.04, 22:50 Ja kupiłem swego czasu Cinquecento w Polmozbycie w tym systemie i jakoś sobie chwalę. Wtedy akurat nie miałem kasy aby kupić cokolwiek. Jak sie kasa pojawiła to licytowałem. Jak bym nie miał kasy dalej to otrzymałbym "wiekszego malucha" trochę później, ale byłby. W sumie otrzymałem go w AUTO TAK po 2,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel AK NATYCHMIAST WPROWADZIĆ PRZEDPŁATY NA SAMOCHODY !!! IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 08:09 Odpowiedz Link Zgłoś