turbo_wesz 09.03.10, 12:10 pff, to normalna praktyka, że jeden właściciel wypuszcza "konkurujące" ze sobą marki. przykład: media markt oraz saturn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WK trudno się Michalczewskiemu dziwić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 12:19 faktycznie wyjatkowo nieetyczne zachowanie. takie bardzo polskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkrs Re: trudno się Michalczewskiemu dziwić IP: 195.2.222.* 09.03.10, 13:26 Czemu niby nieetyczne? Nie wydaje mi się, żeby producent Tigera kiedykolwiek zastrzegał, że oprócz tego napoju nie będzie produkowane nic. Producenci zegarków też wydają serie z wizerunkami różnych gwiazd i co? I nic, świat żyje dalej, a płaczą tylko ci, którym kaska ucieka. Odpowiedz Link Zgłoś
erroid Re: trudno się Michalczewskiemu dziwić 09.03.10, 14:11 przecież te wszystkie energetyki to jedno wielkie gówno - nie wiele się między sobą różnią, nie smakują najgorzej ale rąbią wątrobę i serce jak mało co! trzeba mieć mega umiar do takich wynalazków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Hehe.... Dario Gałązka rządzi... IP: *.146.243.209.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.03.10, 15:09 Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anchor Re: trudno się Michalczewskiemu dziwić IP: *.nsystem.pl 09.03.10, 19:49 Nie rozmawiamy tu ani o smaku, ani o wpływie "energeteków" na zdrowie człowieka. Dyskusja jest na tema etyki w biznesie lub raczej jej braku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asf Re: trudno się Michalczewskiemu dziwić IP: *.ip.jarsat.pl 11.03.10, 08:57 Jaka etyka lub jej brak? Zejdź na ziemię człowieku, producent tworzy nową markę, która będzie połączona z nową twarzą, a stara twarz się wkurza. Jak nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo o co chodzi (o pieniądze). Czyżby Darek miał udziały od każdej puszki Tiger? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoxman "PB": Michalczewski zły za Kubicę IP: 194.114.62.* 09.03.10, 12:24 mam wrażenie, że napój tiger cenowo zaczyna doganiać potentata w tej branży z Austrii, a przynajmniej w niektórych sklepach detalicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: public enemy uk szukałem tej Kubicy w rankingu...gdzie ona jest? IP: *.tktelekom.pl 09.03.10, 13:13 komputer mi sie zacina i pokazuje miejsca w rankingu tylko od 1 do 5. Myslalem ze ta Kubica jest taka gwiazda ze zajmuje miejsce w pierwszej trojce..a ja nigdzie nie moge znalezc tego gwiazdora :) a codziennie sa o nim 2 artykuly w GW :) Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Michalczewski coś wygrał ostatnio? 09.03.10, 13:39 Nie wygrał? Grał w ogóle? Co mnie obchodzi, że on nie jest na topie? Chce być? Niech walczy i wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Te na poje i tak smakują tak samo ... IP: *.icpnet.pl 09.03.10, 15:18 Tiger, Bulit, Red Bull ... wyroby biedronkowe, nawet te rozpuszczalne tabletki - wszystko ma ten sam zapach i smak. Nie ma znaczenia co jest nabazgrane na puszcze... Najlepiej kupować to, co jest obecnie najtańsze - Tiger zdecydowanie taki nie jest. Swoją drogą Herbapol podjął wyzwanie - GreenUp jest całkiem smaczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: Te na poje i tak smakują tak samo ... 09.03.10, 19:56 To masz chyba coś nie tak ze zmysłem smaku i węchu. Różnica w smaku i zapachu Tigera i RB jest wyraźna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Re: Te na poje i tak smakują tak samo ... IP: 89.174.254.* 03.04.10, 15:14 > Różnica w smaku i zapachu Tigera i RB jest wyraźna. może nie jest to jakaś zasadnicza róznica ale faktycznie istnieje; tiger jest lepszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dead man walking Bo z Tigerem na całe życie IP: *.icpnet.pl 09.03.10, 16:26 "To chwyt poniżej pasa, nieetyczne..." Oczywiście jak ktoś zawarł umowę z Tigerem to teraz do następnego walnięcia asteroidy w ziemię powinien się tej umowy trzymać, mimo legalnych klauzul, że może wprowadzać konkurencyjne marki.... Michalczewski, stonuj chłopie Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: Bo z Tigerem na całe życie 09.03.10, 19:57 Bo wiesz, ON z tego nic nie ma... Tylko jakiśtam Kubica... Michalczewski, bądź tak miły i zamknij buzię, kiedy dorośli decydują o ważnych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd "PB": Michalczewski zły za Kubicę IP: *.gotadsl.co.uk 09.03.10, 17:15 Juz wiecej nie kupie napoju tiger. Skoro ten dziwnej moralnosci byly bokser bedzie go firmowal. Kubica to jest cos Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: "PB": Michalczewski zły za Kubicę 09.03.10, 19:58 A ja i tak wolę RB, jakoś Tiger mi nie pasi. Kwestia gustu zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 "PB": Michalczewski zły za Kubicę 09.03.10, 19:53 Michalczewski od tego bezmyślnego walenia w mordę chyba sam zgłupiał. W czym tkwi kłopot, że Food Care wprowadza dodatkowy napój? Będą mieć 2 - jeden z bokserem, drugi z Kubicą. Czyżby wygórowana ambicja boksera miała być ważniejsza niż robienie kasy przez firmę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość TGR "PB": Michalczewski zły za Kubicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 12:44 Widać, że FoodCare postąpił nieetycznie. Tak rzeczywiście się nie robi. Darek jest twórcą marki TIGER ENERGY DRINK i ma prawo wiedzieć co jest grane. Darek wygra tę sprawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrot "PB": Michalczewski zły za Kubicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 12:48 FoodCare strzelił sobie w kolano. Powinien wspierać markę TIGER, a nie kombinować. Darek jesteś twórcą TIGER ENERGY DRINK - niech ktoś inny go produkuje. Z takimi ludźmi z Foodcare nie powinieś robic interesów! Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: "PB": Michalczewski zły za Kubicę 10.03.10, 16:02 A dlaczego nie może wspierać marki Tiger i n-gine z Robertem? Poza tym pierwsze słyszę, żeby jakiś sportowiec był twórcą jakiegoś napoju. Zawsze tym się zajmuje jakaś firma :) Bokser NIE JEST twórcą napoju, tylko go firmuje swoją twarzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&M "PB": Michalczewski zły za Kubicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 13:34 Darek ma rację, każdy by tak postąpił. Tiger to Darek, każdy to wie Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: "PB": Michalczewski zły za Kubicę 10.03.10, 16:04 A to niech sobie będzie tym Tigerem. Nikt mu nie broni. Jeśli firma chce dodatkowo zarobić tworząc dodatkowy inny napój z kimś innym, to niech ten trzeciorzędny bokser zajmie się swoją robotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob29 "PB": Michalczewski zły za Kubicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 18:58 Włodarski jak zawsze gra nie fair! Chce przykombinować, ale mu się nie uda. Przegra w sądzie. Darek ma zbyt mocne argumenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysica "PB": Michalczewski zły za Kubicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 19:01 to prawda to chwyt poniżej pasa. Nie powinni wprowadzać nowego napoju produkując już Tigera. Michalczewski jako właściciel i twórca tej marki powinien zlecić innej firmie rozlewanie Tigera.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romeo "PB": Michalczewski zły za Kubicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 11:13 Przecież Darek i Roberto to koledzy, głupoty wypisują dziennikarze. A każdy wie że Tiger jest Michalczewskiego i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan "PB": Michalczewski zły za Kubicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 11:21 Panie Darku, zawsze byłam Pana fanem i trzymam kciuki w tym sporze z tymi z FoodCare, oczywiście wygra Pan jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo "PB": Michalczewski zły za Kubicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 15:01 Wszyscy się dowiedzą o Wieśku Włodarskim - jego praniu brudnych pieniędzy, wyłudzaniu podatku i przeszłości kryminalnej...prawdziwy polski biznesmen Odpowiedz Link Zgłoś