stoova 26.04.10, 10:12 Moja lista: 1. Budowa dróg 2. Modernizacja sieci przesyłowych w energetyce 3. Reforma sądownictwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Naleśnik Lud jednak u nas ciemny IP: *.ip.netia.com.pl 26.04.10, 12:19 Co by nie mówić - miałeś pan rację, panie pośle Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
quebec4 Dziwne te pytania 26.04.10, 12:30 To tak jakby zapytac glodnego, co jest barciej pilne: - zjesc cos - przygotowac jedzenie Jedno pytanie jest o cel, a drugie o srodek... Odpowiedz Link Zgłoś
porshe Re: Dziwne te pytania 26.04.10, 12:51 to idź powiedz babie na roli, że autostrada zapewni jej lepszą emeryturę i wyższe składki (większy dochód), więc będzie bogatsza. ona dba tylko o to, co jest DLA NIEJ osobiście dobre. To znaczy wysoka emerytura, lekka praca (najlepiej poprzedzielana płatnymi urlopami przez większą część życia), i do tego żeby praca była na każdym kroku. To ją interesuje na już. Nie interesuje jej 'globalne' myślenie. Dobrze, że jacyś fachowcy wiedzą, co jest potrzebne, aby taka baba na roli też miała gdzie jajka sprzedawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dziwne te pytania IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.10, 13:31 jaka grupa reprezentatywna takie badania!!! w badaniach dla gościa niedzielnego na pierwszym miejscu byłaby budowa świątyni opatrzności , a na drugim ukamieniowanie pani tysiąc , .....aż się boję pomyśleć o naszym dzienniku:) :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: Lud jednak u nas ciemny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 13:26 to typowe dla prostego narodu,od lat wyroslego na socjalu i obietnicach politykow. Wiekszosc tego zacnego narodu (za taki sie uwazamy) marzy o pieknym domu conajmniej mieszkaniu, zagranicznych wojazach i wypoczynku, super bryki conajmniej dla kazdego w rodzinie, codziennym biesiadowaniu z tania gorzala i zarciem, niskom podatkom i ZUS, wysokich wynagrodzen i szybkich awansow, dluzszych urlopach i okresow chorobowych, wczesniejszych emeryturach i rent na lenistwo, krotrzym tygodniu pracy, darmowej opiece medycznej i edukacji, wielkich przecen i okazji darowizn. Najlepiej gdyby to inni na nasze oczekiwania pracowali, obojetnie czy to niemiaszki, jankesi, ruscy czy chinczycy zaspokoja ten wybrany, skrzywdzony, jedynie katolicki narod. jacy wyborcy tacy rzadzacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Zamiast dróg, niech inwestują w kolej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 12:23 jest szybsza, tańsza i mniej uciążliwa. Społeczeństwo, jak widać, wykazuje się pewnym rozsądkiem. "Kobiety i nastolatki odpowiedzialne za wynik", to żenujący, głupi i co więcej mijający się z prawdą komentarz. Czy nastolatkowie częściej myślą o tym, jaką furę sobie kupią i gdzie będą nią jeździć, czy myślą o emeryturze? Jak sądzicie? Rzeczpospolita schodzi na psy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: Zamiast dróg, niech inwestują w kolej IP: 90.156.118.* 26.04.10, 12:32 KOlej w polsce pomimo wpakowanych w nia miliardow, nigdy nie bedzie szybka i tansza. Jest droga i wolna. To jest worek bez dna. Zeby ktokolwiek nia jezdzil bilety musza byc dotowane. Pewnie myslales o czyms w rodzaju TGV? Zapomnij, to sa setki miliardow. W tym kraju nie ma takich pieniedzy. Zaden bank nie da na to kredytu, bo wie, ze polak nie zaplaci 300-400zl za bilet. No i widze te katastrofy, bo Kazik ukradl drut a chlopaki ze wsi zrzucily kamien z wiaduktu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Zamiast dróg, niech inwestują w kolej 26.04.10, 13:28 Większość sieci kolejowej, zresztą na całym świecie, została wybudowana w XIX wieku. W polskich warunkach oznacza to, że obszar Polski jest sztucznie podzielony na trzy części, które lepiej są połączone z krajami sąsiednimi niż z resztą kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
gnago Re: Zamiast dróg, niech inwestują w kolej 26.04.10, 14:01 To nie jest worek bez dna tylko trzeba odciąć te pijawki co PKP obsiadły. A widomym tego znakiem będzie jak rzecznik czy dyrektor PKP będzie się pokazywał służbowo w mundurze tj. ubraniu roboczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: Zamiast dróg, niech inwestują w kolej IP: 90.156.118.* 26.04.10, 12:37 "Społeczeństwo, jak widać, wykazuje się pewnym rozsądkiem." Spoleczenstwo wykazuje sie mysleniem - byle do jutra. Wiekszosc zyje z zasilkow, wiec one sa dla niego priorytetem. To dlatego w tym kraju wygrywa PIS. Wiekszosc ludzi ma w dupie autostrady(szybka kolej tez), bo nie ma kasy nawet na rower. Oni nie mysla w ten sposob, ze infrastruktura to podstawa rozwoju gospodarczego. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Zamiast dróg, niech inwestują w kolej 26.04.10, 12:53 PiS wygrało wybory?!?!?!?! Cholera, a ja o tym nic nie wiem, na grzybkach byłem i zabłądziłem. No, nareszcie, teraz k my!!! Masz rację, ludziki głupie są. Wygrywa wciąż PO, choć wyborcy nie potrafią powiedzieć co zrobił obecny rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjan_pazdzioch Re: Zamiast dróg, niech inwestują w kolej 26.04.10, 13:17 olias napisał: > PiS wygrało wybory?!?!?!?! Cholera, a ja o tym nic nie wiem, na grzybkach byłem > i zabłądziłem. > No, nareszcie, teraz k my!!! > Masz rację, ludziki głupie są. Wygrywa wciąż PO, choć wyborcy nie potrafią > powiedzieć co zrobił obecny rząd. a czy frekwencja wynosila 100%? Wiekszosc ciemniakow nie chodzi na wybory, bo nie sa w stanie nawet dobrze sie podpisac. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Zamiast dróg, niech inwestują w kolej 26.04.10, 13:32 Wybory są zazwyczaj w niedzielę. A tradycyjny układ niedzielnego dnia to kościół i wóda, ewentualnie awantura domowa. Nie ma czasu na żadne tam wybory, bo i tak wygrają "oni". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zamiast dróg, niech inwestują w kolej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 13:40 maryjan_pazdzioch napisała: > a czy frekwencja wynosila 100%? Wiekszosc ciemniakow nie chodzi na wybory, bo nie sa w stanie nawet dobrze sie podpisac Wrecz odrotnie, ciemniacy chodza na wybory i dla tego mamy tkich rzadzacych. srednio myslacy zostaja w domu lub na dzialce w przekonaniu swojej bezradnosci. PS do grona ciemniakow zaliczyl bym tez wspolczesnych analfabetow niby z licencjatem czy innym dyplomem, pisaci, czytaci ale nie potrafiacy samodzielnie myslec. Wyedukowani na GW i TVN jako jedynie prawdomownych mediach, na codzien wzorujacych sie na tej obiektywnej opiniotworczosci budowanej przez bylych komuchow lub ich zwolenikow i poplecznikow. Odpowiedz Link Zgłoś
gnago Re: Zamiast dróg, niech inwestują w kolej 26.04.10, 14:05 No infrastrukturę budujemy już 20 lat wystarczy tej bezczelnej kradzieży, teraz może coś dla ludzi np całkowicie nowe zakłady pracy wysokich technologii państwowe. Sektor prywatny jakoś nie inwestuje. Pewnie brak infrastruktury. A waga produkcji dużego zakładu High Tech to niekiedy całe kilkanaście ton rocznie o wartości miliardów zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: Zamiast dróg, niech inwestują w kolej IP: *.microchip.net.pl 26.04.10, 12:43 Kolej? Pieniądze zainwestowane w kolej to w realiach monopolu PKP pieniądze zmarnowane. Niedawno zakończyła się "modernizacja" trasy Warszawa - Gdańsk. Kosztem dwóch MILIARDÓW złotych skrócono czas przejazdu na tej trasie bodajże o 5 czy 7 minut. To udowadnia, że w tym komunistycznym molochu bez trudu można utopić dowolną sumę pieniędzy. I na kolei nie ginie przeciętnie kilkanaście osób dziennie. A sieć autostrad drastycznie zredukuje w Polsce liczbę wypadków samochodowych i ich ofiar, a także doprowadzi do oszczędności czasu i paliwa - mniejsze koszty transportu to tańsze towary w sklepach, a także większe zyski firm, co z kolei oznacza większe wpływy podatkowe do budżetu. Odpowiedz Link Zgłoś
koxiarz Re: Zamiast dróg, niech inwestują w kolej 26.04.10, 13:01 Gość portalu: Marek napisał(a): > "Kobiety i nastolatki odpowiedzialne za wynik", to żenujący, głupi i co więcej > mijający się z prawdą komentarz. > Czy nastolatkowie częściej myślą o tym, jaką furę sobie kupią i gdzie będą nią > jeździć, czy myślą o emeryturze? Jak sądzicie? > > Rzeczpospolita schodzi na psy... No ja akurat pomyślałem i zastanowiłem się nim coś napisałem, w przeciwieństwie do Ciebie: 1) Rzepa cytuje wymiki badań, więc ten komentarz nie jest jej autorstwa 2) Czy głupi i mijający sie z prawdą? Pewnie nie skoro tak wynika z odpowiedzi ankietownych. W ankietach jest cos takiego jak metryczka, w której respondent udziela informacji o sobie (właśnie miejsce pochodzenia, wykształcenie i inne cechy, które mogą być istotne dla wyników badań) Moim zdaniem to twój komentarz jest "głupi" i "mija się z prawdą". Do tego w sumie sam sie nim osmieszasz więc nie napiszę już że "schodzisz na psy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +tof Sondaż "Rz": autostrady mogą poczekać IP: *.chello.pl 26.04.10, 12:26 Jak dostać emerytura bez autostrad !?!?! Inwestycji. Przemysłu. Czy Polaka to, aż taki IDIOTA ?? Przecież nawet u nas, żeby zarżnąć krowa to jest potrzebna DROGA! Z poważaniem podpisał: Bwana Kubwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek z netto Re: Sondaż "Rz": autostrady mogą poczekać IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.10, 12:40 Co ci po tych autostradach, już lepiej zmienić system emerytalny, by nie byc "dymanym" przez ZUS i OFE... Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Sondaż "Rz": autostrady mogą poczekać 26.04.10, 12:54 Bwana, Ty się nie denerwuj. To nie Polacy. To polskojęzyczna prasa pana Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +tof Re: Sondaż "Rz": autostrady mogą poczekać IP: *.chello.pl 26.04.10, 16:32 Bwana bardzo dziękować. Uspokoić się. U nas także szaman dużo, mnóstwo gadać. A potem nic się z tego nie zrealizować. :) Aczkolwiek Bwana troszkę się niepokoić. Właśnie wrócić z Tunezji i tam ceny być porównywalne, a nawet wyższe niż w Polsce. Bwana bać się scenariusz GRECKI dla tak piękny kraj i wspaniały ludzia jak Polska. Z poważaniem: Bwana Kubwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp Re: Sondaż "Rz": autostrady mogą poczekać IP: *.ip.netia.com.pl 26.04.10, 21:03 > Jak dostać emerytura bez autostrad !?!?! Racja. Portugalia za fundusze unijne pobudowała piękne autostrady i teraz należy do czołówki najbogatszych krajów świata. Odpowiedz Link Zgłoś
olias pytał głupek głupków 26.04.10, 12:48 to chyba pytali tych co mają prace dzięki temu że obok jest już autostrada. Przecież do cholery nie spadnie bezrobocie, bo nie p[ojawi się żaden inwestor tam gdzie może produkcji wywieść. Zidiocenie w Polsce rośnie aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: wywieść to się w POle możesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 14:25 Prędzej do pissuaru, pisomatołku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfred Re: pytał głupek głupków IP: 109.243.154.* 26.04.10, 15:58 Inwestorzy opanowali cały handel i brak infrastruktury im nie przeszkodził myślisz ze ktoś tu jeszcze przyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Gdy ,,niepoprawne'' wyniki to.... 26.04.10, 12:53 pisze się ,że głosowali niewykształceni z małych miejsowości ,głownie słuchacze RM -:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: co to sa ,,niepoprawne'' wyniki ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 13:09 Wyniki sa zgodne z realiami. Polacy sa na ogol ekonomicznymi ignorantami., Nie rozumieja ze jak nie bedzie autostrad to nie bedzie miejsc pracy ani tzw godziwych emerytur. A swoja droga wiekszosc emrytow uwaza sie za pokrzywdzonych niska emerytura. A tymczasem otrzymuja swiadczenia znacznie wyzsze niz suma skladek ktore wplacili. W sumie smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11 błędów Re: co to sa ,,niepoprawne'' wyniki ???? IP: *.vx.pl 26.04.10, 17:38 A swoja droga wiekszosc emrytow uwaza sie za pokrzywdzonych niska emerytura. A tymczasem otrzymuja swiadczenia znacznie wyzsze niz suma skladek ktore wplacili. 11 błędów popełniłeś. Do szkoły ! prócz tego udowodnij, co napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Sondaż "Rz": autostrady mogą poczekać IP: 212.160.172.* 26.04.10, 12:54 Totalna bzdura! Byłem kiedyś na wykładzie dotyczącym rozwoju południowej Francji - kiedyś najbardziej zacofanego regionu Francji. Wybudowali autostradę i nagle okazało się że spadło bezrobocie, pojawiły się nowe miejsca pracy, wzrósł ruch turystyczny, powstała baza hoteli itd... Trwońmy państwowe pieniądze na rozdawnictwo dla rencistów, emerytów, chorych, głodnych, bezrobotnych to na pewno będzie im "lepiej" w ciągu najbliższych lat... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Sondaż "Rz": autostrady mogą poczekać 26.04.10, 13:33 Trwonimy państwowe pieniądze na WYCIECZKI dla wysokich oficjeli a potem niekiedy na smutne skutki tych wycieczek całymi orszakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diz Sondaż "Rz": autostrady mogą poczekać IP: *.chello.pl 26.04.10, 13:04 Polska nigdy nie będzie dobrze funkcjonować dobrej infrastruktury czyli autostrad czy szybkiej kolei. Jak mamy się rozwijać skoro przejechanie 60 km normalną drogą (w tym połowę drogi 2 pasmową jedynką z Tychów do Bielska) zajmuje mi półtorej, czasem 2 godziny a autostradą w 2,5 godziny jadąc całkowicie zgodnie z przepisami we Wrocku. Spokojnie ponad 200 km. A tak przy okazji czemu wszystkie autostrady w Polsce mają tylko 2 pasy w jednym kierunku, skoro 3 pasy są standardem w każdym innym kraju?? Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Nawiasem mówiąc jesteś kretynem 26.04.10, 17:01 W jakim to europejskim kraju standardem są 3 pasmowe autostrady?? Polskie autostrady to najwyższy europejski standard i nawet nasze drogi ekspresowe mają wyższy standard niż wiele autostrad w innych krajach, o tym wiedziałeś matołku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lendo Od dawna wiadomo że autostrady to propaganda IP: *.scansafe.net 26.04.10, 13:10 jeuropejczykow W Polsce niezbędne są 3 autostrady ( A1,2,4) ale tak naprawde one też mogły by długimi odcinkami być drogami ekspresowymi - są o wiele tańsze a prawie równie dobre. Mają za to podstawową zaletę - są bezpłatne ( przynajmniej dotychczas) Obecny model budowy autostrad jest niewydolny i niebywale kosztowny - i nie stać na niego większości ludzi ( ja jeżdzę ale tylko w podróże służbowe !) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Od dawna wiadomo że autostrady to propaganda 26.04.10, 13:34 Czy jeździłeś czymkolwiek innym niż maluch, polonez i żuk? Czy nie zdajesz sobie sprawy z samochodowego transportu towarów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max To jest właśnie pełen obraz.... IP: *.edu.pl 26.04.10, 13:13 ...polskiego społeczeństwa :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZERO DEFICYTU !!!! Rząd ma zrównoważyć Budżet Państwa Polskiego IP: 195.117.255.* 26.04.10, 13:15 emerytury to prywatna sprawa każdego Polaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicho Re: Rząd ma zrównoważyć Budżet Państwa Polskiego IP: *.kielce.vectranet.pl 26.04.10, 13:58 głupiś. Gdyby bez mojej zgody nie zabierano mi ogromnej części moich zarobków, to sam zadbałbym o swoją emeryturę. Obliczono - gdyby każdy pracownik zabierane przez ZUS pieniądze odkładał na nawet najniżej oprocentowany rachunek oszczędnościowy - miałby SIEDMIOKROTNIE wyższą emeryturę. To jest złodziejskie państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZERO DEFICYTU !!!! Re: mam 12 lat, co mnie obchodzi emerytura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 14:13 Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Sondaż "Rz": autostrady mogą poczekać 26.04.10, 13:37 Żeby tak ludzie jeszcze zrozumieli, że bez tej całej infrastruktury (np. autostrad czy kolei) nie będzie kasy na emerytury. Bo żeby zarabiać to trzeba najpierw stworzyć przyzwoite warunki do pracy i inwestowania. Odpowiedz Link Zgłoś
teyoo Sondaż "Rz": autostrady mogą poczekać 26.04.10, 13:38 Dlaczego niby ten wynik jest "sprawką kobiet"? czyżby kobietom nie wolno było mieć prawa jazdy i jeździć samochodem? Ale bzdety. A wynik.. ech, szkoda gadać. Ja samochodu nie mam, ale budowa dróg to ważna rzecz! Mamy najgorsze drogi na świecie, i jak można twierdzić, że to "nie takie pilne"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Sondaż "Rz": autostrady mogą poczekać IP: *.sotn.cable.ntl.com 26.04.10, 13:42 > 1. Budowa dróg > 2. Modernizacja sieci przesyłowych w energetyce > 3. Reforma sądownictwa 1. Zmniejszenie biurokracji 2. Reforma KRUS i ZUS 3. Reforma policji i sadownictwa 4. Likwidacja strazy miejskiej 5. Naprawa drog 6. Remont koleji 7. Likwidacja socjali typu rodzina na 'swoim' 8. Inwestycje w rozwoj technologii 9. Reforma szkolnictwa 10. Reforma sluzby zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicho Sondaż "Rz": autostrady mogą poczekać IP: *.kielce.vectranet.pl 26.04.10, 13:51 Winna jest ta krowa, która wstrzymała waloryzację rent i emerytur, oraz zawarła tajne porozumienie z "bratnim mocarstwem" dzięki któremu jest Fundusz Kościelny fundujący z naszych pieniędzy emerytury darmozjadom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synek Re: Sondaż "Rz": autostrady mogą poczekać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 14:05 rozwiń temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peppe Autostrady? Za ile? Żeby Kulczyki znów miały IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.10, 13:52 kasiorę za friko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicho Re: Autostrady? Za ile? Żeby Kulczyki znów miały IP: *.kielce.vectranet.pl 26.04.10, 14:04 idiotów nie brakuje. Wolą jeżdzić po dziurach i skarżyć się - ALE ŻEBY KULCZYK NIE ZAROBIŁ. Już użycie słowa "kasiora" demaskuje nieroba i debila. Sam dziad i nierób - no to niech inni też nie mają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Wez i zbuduj, zamiast bzdury pisac. IP: 194.237.142.* 26.04.10, 14:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicho Re: Autostrady? Za ile? Żeby Kulczyki znów miały IP: *.kielce.vectranet.pl 26.04.10, 14:41 puścić Kulczyka z torbami! i peppe będzie miał dobrze. Może on się spręży i zamiast Kulczyka on wybuduje nam autostrady za friko, bez kasiory? i toto umie obsługiwać kompa, że też tacy durnie żyją, a Grabski musiał umrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Autostrady? Za ile? Żeby Kulczyki znów miały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 15:24 Kulczyk wybudował, wprawdzie trochę się już sypie po roku, ale to w sumie nie dziwota bo materiału i robocizny zeszło ze 30% zamierzonych, Świetny biznes, paść za grosze, do płaty z państwa, ale durna gawiedź ma radochę "bo jest autostrada..".Nic nie szkodzi że ich nie stać na przejazd a za remont i tak zapłacą z podatków.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROL Sondaż "Rz": autostrady mogą poczekać IP: 195.117.255.* 26.04.10, 13:59 P.O. co ludziom autostrady ,skoro mają 700 złotych emerytury i klepią biedę !!! ,jakiś Głupek był zdziwiony ,że nie wskazali na budowę dróg i autostrad ............, niektórzy ludzie wysoko zarabiający są odrealnieni!!! ,faktycznym poziomem życia Polaków NIEWOLNIKÓW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROL Skonczyle, a teraz biore lopate i ide do roboty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 14:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicho Re: Sondaż "Rz": autostrady mogą poczekać IP: *.kielce.vectranet.pl 26.04.10, 14:24 700 zł emerytury mają nieudacznicy, nieroby, niewykształcone lenie.I ty masz do kogoś pretensje? Mam średnie wykształcenie, nie pracowałem na eksponowanym stanowisku,/tzw.średni dozór techniczny/ nie przepracowywałem się w nadgodzinach, byłem NORMALNYM pracownikiem - mam 1990 emerytury i żyję nieżle, tydzień temu byłem na Majorce, tam jest tysiące takich, którzy zamiast narzekania, fajek za 240zł i 4 piw codziennie za 360zł miesięcznie wolą 2 tygodnie w eleganckich warunkach w hotelu 4* all inclusive 2-3 razy w roku. A gdy lubisz - piwa, drinków i wina do obiadu będziesz miał za darmo ile wypijesz.I eleganckie towarzystwo, a nie lumpów pod kioskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicho No to se pomarzylem. A teraz wychyle belta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 14:53 Zakurze fajke z przemytu i tak nastepny dzien zleci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Sondaż "Rz": autostrady mogą poczekać IP: *.146.248.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.04.10, 15:15 A tak poza tym, to zdjęcie w artykule nie przedstawia połączenia A1 i A4 w pobliżu Gliwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek autostrady najbardziej są potrzebne koncesjonariu- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 15:20 szom, żeby jak najszybciej mogli zgarniać dopłaty z państwa - autostrada za droga? za mały ruch? aha, trza uruchomić wyrównanie z budżeciku, ciecie szaraki i tak dopłacą Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Bez Drog PL bedzie zacofanym krajem w Uni!! 26.04.10, 15:48 POdziekujcie Tuskowi ze robi cuda z waszych mozgow!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc(iu) brak autostrad = brak emerytow IP: 113.22.205.* 26.04.10, 16:15 jesli bedziemy zmuszeni jezdzic po takich drogach jak dzis, to niewielu z nas dozyje wieku emerytalnego. polska zaoszczedzi podwojnie: nie wyda kasy na drogi, a potem nie bedzie komu wyplacac emerytur. jak dla mnie cudowne rozwiazanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
matt4x To zdjęcie to nie połączenie autostrad 26.04.10, 16:19 Tylko zjazd z AI w Knurowie, najpierw sprawdźcie co wstawiacie, a nie wklejacie obrazki i podpisujecie głupotami jak leci. Nie wiesz - nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Sondaż "Rz": autostrady mogą poczekać IP: *.agentur-kiesewetter.de 26.04.10, 17:23 Wczoraj w telewizji widzialem program o ekspansji Chinczykow na kontynecie afrykanskim. Przywodca jakiegos afrykanskiego plemienia udzielil wywiadu i dodal, wreszczcie buduja nam droge, tylko w taki sposob mozna przyczynic sie do rozwoju jego regionu i co wazniejsze daje perspektywy mlodym ludziom. I on stary afrykanski czlowiek w bamboszach na nogach, doswiadczyl, ze ta droga to cos wiecej. Mamy szukac madrosci u buszmenow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-50 Sondaż "Rz": autostrady mogą poczekać IP: *.lanet.net.pl 26.04.10, 18:03 Bo większość tych ludzi nie stać na jazdę płatnymi autostradami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Kolejny dowód na to, że demokracja to durny ustrój IP: *.19.165.99.osk.enformatic.pl 26.04.10, 18:09 i prędzej czy później MUSI się skończyć fatalnie dla państwa Odpowiedz Link Zgłoś