Dodaj do ulubionych

Stocznia Gdynia - dok sprzedany. Ma być praca d...

IP: *.chello.pl 15.09.10, 23:23
Znowu Gdańsk ratuje d... Gdyni...Ale niech tam,niech pracują...
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: Stocznia Gdynia - dok sprzedany. Ma być praca IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.10, 01:44
      chyba się do niej przenosi, ale ok;)
    • Gość: Kaszub niekompetencja!! IP: 81.219.56.* 16.09.10, 07:12
      "budować statki rybackie, do obsługi platform wiertniczych" drodzy Państwo a co miałyby robić statki rybackie przy platformach??:) w tym wypadku mówi sie o statkach typu off-shore. Pozdrawiam
      • Gość: xawery Czytaj ze zrozumieniem!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 08:08
        Plany są na różnego typu statki - rybackie, offshorowe i obsługi platform wiertniczych - zapowiada Ćwirk.
        • danpolbroker Przedewszystkim nie Ćwirk, tylko Ćwirko. 16.09.10, 20:39
    • Gość: Tomasz Stocznia Gdynia - dok sprzedany. Ma być praca d... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 07:16
      Do pana Redaktora, Jeden z właścicieli CRIST nazywa się Ćwirko ! Proszę sprostować.
      Cieszy mnie bardzo i mam nadzieję że nie tylko mnie iż to właśnie Crist będzie "gospodarował" na dużym doku. Nie jest już tajemnicą iż Crist podpisał już parę kontraktów i jest bliski końca negocjacji na następnych parę (paręnaście ?). Jednak można w Polsce budować statki z zyskiem i rozwijać to co u nas na wybrzeżu najważniejsze - przemysł stoczniowy. Życzę Crist dużo dobrego i wytrwałości przy pokonywaniu "progów"
    • Gość: spawacz Stocznia Gdynia - dok sprzedany. Ma być praca d... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 08:06
      Crist juz kilka lat temu ratował Stocznie Gdanska, dajac im zlecenia na cala serie poteżnych Combidoków. Mam nadzieje ze te 175mln wyłozone na wielkiego doka zwroci sie Cristowi.
    • pablobodek Stocznia Gdynia - dok sprzedany. Ma być praca d... 16.09.10, 08:39
      "mówi Dariusz Adamski, przewodniczący "Solidarności" w Stoczni Gdynia."

Nic ex, nic były, byłej ??!!
      To Stocznia Gdynia istnieje, a jej mienie jest sprzedawane ??!! I "Soli(PiS)darność", tak skutecznie "rządząca" stocznią aż do jej klapy, też ma się dobrze ??
      I przewodniczący, a jednocześnie Członek Zarządu za dobrą kaskę też ma dobre samopoczucie ??!!
      Jasne, po extra odprawach z kieszeni podatników !!
      Myślę, że w Stoczni Crist nie rządzą związkowi aparatczycy.
    • synanki Stocznia Gdynia - dok sprzedany. Ma być praca d... 16.09.10, 20:30
      pierwszy krok to pogonić związkowych darmozjadów !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka