Gość: Met IP: *.chello.pl 15.09.10, 23:23 Znowu Gdańsk ratuje d... Gdyni...Ale niech tam,niech pracują... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Re: Stocznia Gdynia - dok sprzedany. Ma być praca IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.10, 01:44 chyba się do niej przenosi, ale ok;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszub niekompetencja!! IP: 81.219.56.* 16.09.10, 07:12 "budować statki rybackie, do obsługi platform wiertniczych" drodzy Państwo a co miałyby robić statki rybackie przy platformach??:) w tym wypadku mówi sie o statkach typu off-shore. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xawery Czytaj ze zrozumieniem!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 08:08 Plany są na różnego typu statki - rybackie, offshorowe i obsługi platform wiertniczych - zapowiada Ćwirk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Stocznia Gdynia - dok sprzedany. Ma być praca d... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 07:16 Do pana Redaktora, Jeden z właścicieli CRIST nazywa się Ćwirko ! Proszę sprostować. Cieszy mnie bardzo i mam nadzieję że nie tylko mnie iż to właśnie Crist będzie "gospodarował" na dużym doku. Nie jest już tajemnicą iż Crist podpisał już parę kontraktów i jest bliski końca negocjacji na następnych parę (paręnaście ?). Jednak można w Polsce budować statki z zyskiem i rozwijać to co u nas na wybrzeżu najważniejsze - przemysł stoczniowy. Życzę Crist dużo dobrego i wytrwałości przy pokonywaniu "progów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spawacz Stocznia Gdynia - dok sprzedany. Ma być praca d... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 08:06 Crist juz kilka lat temu ratował Stocznie Gdanska, dajac im zlecenia na cala serie poteżnych Combidoków. Mam nadzieje ze te 175mln wyłozone na wielkiego doka zwroci sie Cristowi. Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Stocznia Gdynia - dok sprzedany. Ma być praca d... 16.09.10, 08:39 "mówi Dariusz Adamski, przewodniczący "Solidarności" w Stoczni Gdynia." Nic ex, nic były, byłej ??!! To Stocznia Gdynia istnieje, a jej mienie jest sprzedawane ??!! I "Soli(PiS)darność", tak skutecznie "rządząca" stocznią aż do jej klapy, też ma się dobrze ?? I przewodniczący, a jednocześnie Członek Zarządu za dobrą kaskę też ma dobre samopoczucie ??!! Jasne, po extra odprawach z kieszeni podatników !! Myślę, że w Stoczni Crist nie rządzą związkowi aparatczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
synanki Stocznia Gdynia - dok sprzedany. Ma być praca d... 16.09.10, 20:30 pierwszy krok to pogonić związkowych darmozjadów !! Odpowiedz Link Zgłoś