greges58 01.12.10, 20:39 Ekskluzywna Elegancja ? Grono, Fotka, Goldenline ;) Pogratulować towarzystwa... ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbin79 Jak upolować potężne obniżki, kupując luksusowe... 01.12.10, 20:53 lepiej wychodzi zebrac ze 2-3 osoby i poszukac czegos w sklepach online w stanach. niby transport troche drogi ale kupujac pare rzeczy koszta nie sa jakies wielkie.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzur Help! Może tu ktoś będzie wiedział? 02.12.10, 08:16 Nie wiecie, gdzie można sobie dorobić w Polsce kluczyk do samochodu ze złota, tak, żeby działał zaszyty w nim pilot i immobilizer? Czy można zrobić tak, żeby uchwyt też był złoty, a nie platikowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja mozna tez zajrzec tu <a href="http://tkrass.na.allegro.pl" target= IP: *.atrema.deloitte.com / 10.106.34.* 02.12.10, 13:36 mozna tez zajrzec tu tkrass.na.allegro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7^9* Re: Jak upolować potężne obniżki, kupując luksuso IP: *.hsd1.pa.comcast.net 01.12.10, 21:21 Polacy kupują marki a nie ubrania. Jest to typowe dla społeczeństwa dorobkiewiczów i ciułaczy, które to próbuje odróżnić się od reszty biedoty z jakie się wywodzi, za wszelką cenę. Ale przyjdzie czas, kiedy Polak będzie patrzył na jakość oraz całość produkcji i jej wpływ na otaczający świat. Wtedy staniemy się oświeconymi kupującymi a nie ślepymi konsumentami, wpatrzonymi w reklamy. Ale jak to powiadają, Polska 100 lat za murzynami.... Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins Re: Jak upolować potężne obniżki, kupując luksuso 02.12.10, 09:21 otóż to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UGUGUYGU Ale po co mi to????? IP: *.cdma.centertel.pl 01.12.10, 21:47 Po kiego mi zegarek Lacoste za 400 zł??? Żeby opowiadać, że dałem za niego kupę kasy, gdy wiem, że zapłaciłem tyle, co za marne Kazio??? To znaczy tylko tyle, że zapłaciłem mało za przereklamowany badziew. Nie wiem, ile kosztowała (w sensie produkcji i minimalnej ceny, po której ktoś byłby ja skłonny komuś sprzedać) moja Omega, ale teraz złoto w cenie, więc pewnie ciut więcej. Jeśli snobizm ma mieć jakiś sens, musi kosztować. Inaczej staje się bzdurą do sześcianu (normalnie jest tylko bzdura do kwadratu, co piszę mimo tego, że mu ulegam - zawsze to nieco mniejszy wykładnik potęgi owej bzdury). Bo te wspomniane T-shirty są tak czy siak mocno przepłacone, tylko ciut mniej. Też mi frajda.... Świat zwariował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karim Jak upolować potężne obniżki, kupując luksusowe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 22:16 Ja od 2 lat jezdze na zakupy do Kanady z thales.pl. Po odliczeniu kosztow przelotu i pobytu na miejscu zostaje w kieszeni pare tysiecy pln niz gdybym robil podobne zakupy w Polsce. Trzeba tylko kupowac markowe produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinos Jak upolować potężne obniżki, kupując luksusowe... IP: *.chelmnet.pl 01.12.10, 22:32 pani aniu, ile kosztuje napisanie takiego art. sponsorowanego? jestem zainteresowany współpracą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia E! tam IP: *.clienti.tiscali.it 01.12.10, 23:02 A ja to wole jednak na saldach kupowac, zawsze mozna dotknac pomacac i tez w dobrej cenie sie cos znajdzie i przy okazji po swiecie sie troche polata. np w lipcu udalo mi sie kupic piekna torebke Hermesa za 1300 euro gdy normalnie kosztowala 2750 euro, tez fajna sukienke od Fendi w bardzo dobrej cenie udalo mi sie kupic za 700 a byla normalnie za 3400 euro !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen Jak upolować potężne obniżki, kupując luksusowe... IP: 178.73.49.* 01.12.10, 23:20 jest zima i nie ma co kupować gadżetów - zobaczcie tu sa praktyczne rzeczy -:) sklep.golab.eu Odpowiedz Link Zgłoś
popijajac_piwo Luksusowe ubrania? 01.12.10, 23:58 Cały ten dizajnerski syf jest i tak szyty w Chinach więc co za różnica czy zapłacę miliony za szmelc ze znaczkiem czy jedną dziesiątą ceny za to samo bez znaczka. To i tak to samo g.ó.w.n.o. Szczerze mówiąc wolę zapłacić więcej jakiejś gaździnie z Podhala za ręcznie zrobiony na drutach sweter, póki jeszcze nie przeniosła produkcji do Chin. Odpowiedz Link Zgłoś
zwyklyglupol Re: Luksusowe ubrania? 02.12.10, 10:59 Jest różnica. Jeśli masz mózg i IQ powyżej 90 to kupisz bez metki, jeśli nie masz mózgu i IQ poniżej 90 to będziesz musiał mieć metkę firmową bo inaczej to nie ma sensu. I to jest ta różnica:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paragon Re: Luksusowe ubrania? IP: 217.98.14.* 02.12.10, 11:03 Różnica jest podstawowa - cena. Tu płacisz duuużo więcej, więc możesz się "pochwalić" że zapłaciłeś "tylko tyle" że aż innym wyjdą oczy na orbitę.. A nikt przecież się nie odezwie że to samo kupił kilkanaście razy taniej w podrzędnym sklepie - bo to obciach i skreślenie z "towarzystwa". Do "tego" światka nie należę, lecz spotykam wciąż takie chodzące "luksusy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Jak upolować potężne obniżki, kupując luksusowe... IP: *.dclient.hispeed.ch 02.12.10, 00:32 ... od zlodziei! Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Jak upolować potężne obniżki, kupując luksuso 02.12.10, 09:01 No tak, t-shirt za 150 złotych to rzeczywiście pół-darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins dosyć droga ta chińszczyzna 02.12.10, 09:20 ale jak jest popyt, jest i podaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krscp Jak upolować potężne obniżki, kupując luksusowe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.10, 10:14 Super, pędzę kupować... Pogratulować tematu. Szkoda, że żaden z dziennikarzy gospodarczych wyborczej.pl i gazety.pl nie zauważył wczoraj chyba największego wydarzenia polskiego e-commerce w ostatnich latach, tj. 1. DNIA DARMOWEJ DOSTAWY w polskich e-sklepach. 3 dni czekałem na artykuł i się nie doczekałem. DDD i tak był sukcesem dla większości sklepów biorących udział w akcji, a redakcji opiniotwórczych polskich portali gratulujemy "reaserchu". Odpowiedz Link Zgłoś
zwyklyglupol T-shirt za 150 złotych...nieźli debile 02.12.10, 10:57 Ja tez lubię fajne t-shirty, mogę tez nawet odrobinę przepłacić, bo jak inaczej nazwać kupienie podkoszulka za 60 złotych. Ale wydawanie 150 złotych na koszulkę, której całkowity koszt produkcji przy takiej firmie i jej zamówieniach wynosi maksymalnie 8 złotych (licząc,że jest z najlepszych mieszanek, ładnie wykończona, z wypukłościami itp). jest zwykłą przerażającą głupota. Ludzie zacznijcie myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Jak upolować potężne obniżki, kupując luksusowe... IP: 178.73.29.* 02.12.10, 12:08 Kolejny krok na drodze do konsumpcyjnego obłędu. Najpierw tworzy się wirtualny produkt (markę), za który trzeba grubo przepłacać, a potem "ekskluzywny" klub, gdzie trzeba trochę mniej przepłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plywak Jak upolować potężne obniżki, kupując luksusowe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 13:43 Coz to jest za idiotyzm z tym zaproszeniem z zewnatrz? Do sklepu? Co za kretyn to wymyslil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Byłem, sprawdziłem. IP: *.gdcw.pl 02.12.10, 15:05 Biżuteria z kryształami Svarowskiego, na którą trzeba czekać do 20 grudnia jest tańsza o UWAGA 10 groszy (w przypadkach, które udało mi się sprawdzić) niż w sklepie producenta z zamówieniem od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Byłem, sprawdziłem. IP: *.gdcw.pl 02.12.10, 15:11 Aha i przesyłka kurierska tą samą firmą (DPD) jest droższa, więc taniej wychodzi kupić od razu u producenta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Jak upolować potężne obniżki, kupując luksusowe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 15:32 Forma sprzedaży jest na swój sposób rewelacyjna i zapewne doskonale spełnia swoje zadania. Gdyby tak nie było, zapewne własciciele sklepu postawiliby na tradycyjny e-commerce czyli ceneo, allegro i google. Zabawni są coniektórzy autorzy postów, twierdzący że tylko frajerzy przepłacają. Bo nie jest frajerem tylko ten, kto T shirty kupuje z max 20 pln. Oczywiście najgłośniej krzyczą Ci, których nie stać na drogie metki, dorabiając sobie do tego własne teorie usprawiedliwiające zasobność ich porfela. Psy szczekają, karawana jedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plywak Re: Jak upolować potężne obniżki, kupując luksuso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 07:21 Jasiu... Znasz takiiego pana Freddie Mercury? On nawet o cene lakieru do paznokci sie w sklepach targowal, a do golasow nie nalezal. Nie napinaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: może będzie, a może nie ;) IP: 46.113.115.* 02.12.10, 18:32 Ja bym wolała coś takiego: www.pakamera.pl/blou-0_s104115.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Jak upolować potężne obniżki, kupując luksusowe... IP: 95.108.66.* 28.12.10, 21:59 Jakie marki luksusowe? Paolo Scali? Adriano Guinari? Vernon? Zapraszam pod Łódź do Ptaka te tak zwane ,,marki luksusowe''(made in china) , są nawet tańsze niż na tych serwisach. Dla niepoznaki kilka pozycji uznanych projektantów i badziew można wciskać kmiotkom jako luksus:-) Odpowiedz Link Zgłoś