Gość: maly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 20:52 Ja też już mam dość slajdów. Przeczytałem tylko pierwszą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: 6 wydarzeń na rynki IT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 21:23 kolejny pokaz slajdów, żeby mieć więcej kliknięć i pokazać więcej reklam. W dodatku zawartość jest oderwana od polskich realiów. Nie wystarczy tylko przetłumaczyć anglosaskich źródeł, czasem warto zastanowić się nad co jest rzeczywiście ważne. Taki cloud to nie jest super nowy model, firmy takie jak Amazon, Google czy Microsoft miały 2008 rok jako rok inwestycyjny w tą dziedzinę. Wtedy był początek wielkich inwestycji, a to czy Dell czy HP zainwestował więcej czy mniej to już obiekt do wyścigów przerośniętych ambicji decydentów tych firm. Pytanie kto więcej zyska? Odpowiedz Link Zgłoś
az.anonim won ze slajdami!!! 01.01.11, 21:23 Gość portalu: maly napisał(a): > Ja też już mam dość slajdów. Przeczytałem tylko pierwszą stronę. Najpierw gemiusa podpieliscie w linku do forum a teraz ta kreatywna multiplikacja odslon. Żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem 6 wydarzeń na rynki IT 01.01.11, 21:26 nie da się normalnie jedna rzecz pod drugą, tylko 6 stron? A co do tematu np. to: "Nokia ma nowego szefa i odpowiedź na iPhone'a" Działania nowego szefa wejdą w życie od przejęcia sterów za 6 miesięcy do dwóch lat, efekty zobaczymy od roku do 3-4 lat w zależności od tego czego będą dotyczyć. Nokia N8 nie jest odpowiedzią na iPhone, no chyba, że na 3GS xD Ten telefon powinien wyjść jakiś rok wcześniej z nową wersją Symbiana - niech się Nokia cieszy, że ma jakieś oparcie w "marce" wyrobionej u konsumentów bo inaczej dawno by płakali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupi Eh, wiem że to bez sensu IP: *.net 01.01.11, 23:06 ale mnie trafia trochę, ten portal mimo wszystko podaje się za gazetę... "Ale Dell nie zasypał gruszek w popiele" pl.wiktionary.org/wiki/nie_zasypia%C4%87_gruszek_w_popiele Odpowiedz Link Zgłoś
nie.bez.loginu 6 wydarzeń na rynki IT 01.01.11, 23:09 kiedy oni dadzą sobie spokój ze slajdami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus_gromowladny Ręce opadają IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.11, 23:24 > zasypał gruszek w popiele Zasypiał. Zasypiać gruszki w popiele, nie zasypywać. Minnesota, nie minesota. Literówka w tytule artykułu. Ręce opadają, czy wy tam korekty nie macie? Odpowiedz Link Zgłoś
jean.jacques Re: Ręce opadają 02.01.11, 00:36 Gość portalu: zeus_gromowladny napisał(a): > Ręce opadają, czy wy tam korekty nie macie? Masz jeszcze jakieś wątpliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia nokia 5800 biznesową porażką? IP: 178.73.50.* 02.01.11, 09:04 Przecież tego sprzedaje się na miliony. W tej chwili na allegro jest dostępne kilkaset sztuk. Czy można rozwinąć te myśl? BTW 5800 nie jest telefonem biznesowym tylko typowym konsumenckim. Zadowolony posiadacz (od ponad roku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q 6 wydarzeń na rynki IT IP: 178.73.48.* 02.01.11, 09:17 Zakładam, że wydarzenia 2-6 (:D) to wprowadzenie przez portal gazeta.pl slajdów, przez które dramatycznie spada czytelnictwo tego portalu. Zakładam, bo nie mam zamiaru sprawdzać. W dupę wsadźcie sobie te slajdy, szanowna redakcjo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: 6 wydarzeń na rynki IT IP: *.kielce.vectranet.pl 02.01.11, 10:34 znowu slajdy, sram na gazete. Czas poszukać innego źródła informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logopeda;) nie zasypiać gruszek w popiele !!!!!!!!!!!! IP: *.stacje.agora.pl 02.01.11, 11:17 "Ale Dell nie zasypał gruszek w popiele" - jeśli by je zasypał to byłoby równie źle jak "nie zasypał". Ech ta amerykanizacja polskiej edukacji - coraz więcej wykształconych analfabetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Android IP: *.175.149.106.piasta.pl 02.01.11, 11:31 Znalazło się miejsce dla Nokii - a zapomniano o telefonach z Androidem - gdzie ich sprzedaż wyprzedziła już parę gigantów tego rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Android IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 12:08 To jest jeszcze nic :) Najgorsze jest to, że nie było nic nt. nowego japkofona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Depi Precz ze slajdami! IP: *.knc.pl 02.01.11, 12:16 Co za *&%^##$ sie uparl na ten idiotyzm?!? Nie dochodzi do was, że ludzi to doprowadza do furii??? Odpowiedz Link Zgłoś