Dodaj do ulubionych

Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszkodo...

• Gość: wojtek Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszkodo... IP: 212.14.61.* 22.01.11, 13:13
      U mnie przy przedłużaniu umowy wyłączyli pakiety internetowe, mimo zapewnięń przez telefon że taryfa i pakiety internetowe pozostają bez zmian. Co przy ich najwyższych cenach za internet w telefonie (4gr za 10kB) spowodowało to bardzo niemiłą niespodziankę na fakturze. Trzeba uważać na tych cwaniaków. Ja w swoich telefonach z ich internetu nie skorzystam.
      • Gość: poszkodowany Re: Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 13:30
        Mam identyczną sytuację. Piszą w aneksie, że jak wejdą w życie nowe warunki przedłużenia umowy to dostanę sms'a. W między czasie weszła w życie nowa umowa, po kryjomu wyłączyli pakiety internetowe i już mam 200 PLN więcej na fakturze. A sms'a do dziś nie dostałem, bo twierdzą, że podpisałem zablokowanie sms'ów marketingowych. Owszem podpisałem marketingowych (czyli czytaj reklamowych) a nie, że przy zmianie mają mnie naciągnąć na koszty. Mało tego, uważam, że wyłączanie pakietów jest niezgodne z umową i regulaminem, ponieważ owszem piszą o anulacji pakietów ale pakietów objętych poprzednią umową - pakiety internetowe są wykupywane poza umową na 24 miesiące bo się je kupuje co miesiąc i na cały miesiąc. Niestety reklamacje nie pomagają, więc narazie zgłosiłem do UKE. Niech cwaniaków ścigają.
        • Gość: poszkodowany Re: Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 13:38
          Dodam jeszcze o jednym procederze oszukiwania ludzi przez Play. Liczniki danych uaktualniają sie dopiero po rozłączeniu sesji. W dzisiejszych czasach jak smartfony podtrzymują sesję nie raz przez kilka dni to można się nieźle ździwić, że pakiet został przekroczony i na fakturze mamy kolejne 600 PLN. UKE powinien przeprowadzić kontrole i dowalić ze 2 kary to od razu jakość poprawiła by się o 100%.
          • Gość: sa Re: Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszko IP: *.silesiamultimedia.com.pl 22.01.11, 18:19
            To nie wina playa że masz smartfona tylko twoja nieumiejętność korzystania z aplikacji w telefonie,możesz sobie przecież wyłączyć ten transfer danych i włączać kiedy używasz,ale tu trzeba widzieć jak z telefonu korzystać.
      • Gość: sa Re: Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszko IP: *.silesiamultimedia.com.pl 22.01.11, 18:15
        4gr za 10kb?gdzie ty masz taki drogi net w telefonie bo takiej oferty to chyba nie ma nigdzie?
        • Gość: wojtek Re: Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszko IP: *.pcmedia.com.pl 22.01.11, 20:30
          Właśnie tyle kroją w Play w taryfach dla firm. Chodzi chyba im o to abyś nie korzystał z pakietów(miałem 100MB) , tak jak u mnie wyłączonych bez mojej wiedzy.
        • Gość: wojtek Re: Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszko IP: *.pcmedia.com.pl 22.01.11, 21:35
          A 4gr/10kB to jest cena netto, tak że np. za 2MB maila dostałem do zapłaty prawie 10 zł, (dla przypomnienia 100MB pakiet który miałem wykupiony był za 5zł). Takich pozycji na fakturze miałem niestety więcej. Jakiś urząd powinien się nimi zająć, takie stawki za internet to zdzierstwo jakich mało(np. w kredytach jest ustawa antylichwiarska). Na dzisiaj z telefonów usunąłem punkty dostępu z Play'a bo przekroczenie pakietu lub przypadkowe wejście do net'a, może kosztować bardzo dużo.
    • Gość: M Re: Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszko IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.11, 13:25
      Chcialam rozwiazac umowe z orange: zlozylam dokumenty, podpisalam formularz. czekam wiec na date wylaczenia karty sim i nic... Dowiedzialam sie, ze zadny wniosek nie zostal zlozony. Niestety zgubilam gdzies moja kopie i nie moglam im tego udowodnic - w koncu i tak, pomyslnie, sie z nimi rozstalam. Raz zadzwonil do mnie pan z obslugi klienta z pytaniem, czy chce przedluzyc umowe - powiedzialam panu, ze nie chce miec nic wspolnego z takimi oszustami - opowiedzialam o zaistnialej sytuacji z wnioskiem, ktorego nie bylo. Nawet nie byl zdziwiony. Sadze wiec, ze to czesta praktyka.
      Wczesniej udaremnili mi przejscie do Playa - nie zmienili w komputerze danych (niby robili to przy mnie) potrzebnych do zmiany sieci.
      • Gość: taka prawda Re: Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 13:28
        Tak z ORANGE. Ale IP to masz niemieckie. Ile dostajesz za oczernianie innych?? I ty mogłaś zgubić a oni nie. Jak nie masz potwierdzenia to ty jesteś oszustem.
        • Gość: Nowy Re: Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 13:38
          Te detektyw.
          Jest sobota i gość nie może być w na wycieczce?
          Albo pracuje tam? Znam tez jednego spawacza, a rodzina jest w domu w Polsce.
          • Gość: M Re: Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszko IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.11, 13:45
            Spokojnie, nie denerwuj sie... studiuje w Niemczech. Umowe chcialam rozwiazac przed rozpoczeciem nauki.
        • Gość: M Re: Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszko IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.11, 13:48
          a Ty co tak bronisz Orange, rodzina "robi w telefonach"?
    • Gość: Rozczarowany Play Re: Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszko IP: *.static.vip-net.pl 22.01.11, 13:27
      To co się dzieje teraz w Play jest po prostu chore.
      To wina obsługi klienta, a ONI udają że jest wszystko wporządku. Wystarczy wejść na forum TELEPOLIS i każdy się dowie jak PLAY traktuje swoich klientów. A na dodatek zwołują konferencje na poniedziałek, gdzie zapewne zaczną się chwalić czego to oni nie zrobią w tym roku, a o BOKu będzie albo cisza albo chwalenie się, że tak ją "poprawili". Mam nadzieję, że któryś dziennikarz ich o to zapyta.

ZA OBSŁUGĘ SIĘ ZABIERZCIE A NIE O FARMAZONACH MÓWICIE!
    • Gość: dryft To artylul sponsorowany przez innych operatorow IP: *.acn.waw.pl 22.01.11, 13:38
      Po prostu sa drozsi i ludzie od nich zaczeli uciekac, taka prawda, a oszutwa zdazaja sie niestety wszedzie :)
    • Gość: ted Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszkodo... IP: 94.75.80.* 22.01.11, 13:52
      Bardzo prosze dziennikarzy o zajecie sie rowniez firma PLUS GSM, ktora rowniez okrada swoich klientow. Bez informacji wylaczaja pakiet danych, przez co zaczynaja nam liczyc po zwyklych, zlodziejskich stawkach!
    • Gość: adam. Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszkodo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 14:02
      Tylko pre-paid i po sprawie .
    • Gość: gosc Play teraz kojarzy sie z oszustami - znam inne IP: *.40.237.61.sub.mbb.three.co.uk 22.01.11, 14:28
      ofiary a jedna oszukana osoba zniecheci do oszusta wiekszosc swoich znajomych
      • Gość: swan Re: Play teraz kojarzy sie z oszustami - znam inn IP: 89.174.254.* 22.01.11, 14:46
        > ofiary a jedna oszukana osoba zniecheci do oszusta wiekszosc swoich znajomych

dokładnie tak właśnie to działa; jedna oszukana (albo chociażby pozostawiona z takim uczuciem) skutecznie zaszepi swoja niechęć do jakis firmy wszystkim dookoła siebie...
    • Gość: gabi Play? - Nie, dziekuje IP: *.40.237.61.sub.mbb.three.co.uk 22.01.11, 14:45
      ...
    • Gość: Kalosz Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszkodo... IP: *.cable.net-inotel.pl 22.01.11, 14:57
      Czy Play to nie to samo co Netia? Wystarczy poczytać opinie w sieci o tej firmie i nie dziwi nic.
    • Gość: xyz Zglosić do prokuratury i po sprawie. n/t IP: *.play-internet.pl 22.01.11, 15:07
      • Gość: Rozbawiony Re: Zglosić do prokuratury i po sprawie. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 15:22
        Sprawa wtedy to się dopiero zacznie jak to zgłosisz.
        Masz dużo wolnego czasu?
    • Gość: Doris UWAGA IP: *.tvk3.pl 22.01.11, 15:20
      Zwróćcie uwagę na to jak telemarketerzy dzwonia do Was... Najpierw pełna kurtuazja, przedstawiają się z szybkością karabinu maszynowego, że nie jesteś w stanie spamiętać imienia i nazwiska, potem informują, że w celu zapewnienia wysokiej jakości obsługi rozmowa jest nagrywana, następnie znów z szybkością karabinu maszynowego podają Ci jakąś tam ofertę iiiiiiiiiiiiiiiiii... na koniec pada pytanie "Czy Pan/Pani zgadza się na TĘ ofertę?" Szczęście w nieszczęściu jest to, jak stanowczo na początku odmówisz, że NIE dziękuję. Gorsza sprawa, jak powiesz TAK (i tu jest cały kruczek) i prosisz o przedstawienie oferty. Nie ma problemu, gdy oferta faktycznie Ci przypasuje i ją weźmiesz, gorzej kiedy powiesz TAK, wysłuchasz oferty, stwierdzisz, ze Ci nie pasuje i odmawiasz. Tylko problem polega na tym, że na początku po pytaniu, czy zgadzasz się na tą ofertę powiesz TAK... i tu Cię mają!!!!!!! ZGODZIŁEŚ SIĘ! a oni mają to nagrane i żelazny dowód. To jest fortel, który wykorzystują wszyscy operatorzy.... Smutne, ale prawdziwe.
    • Gość: przema transfer-danych IP: *.play-internet.pl 22.01.11, 15:45
      w tym miesiacu mam mi przyjsc dosc wysoka faktura z playa - ponad 500zł (normalnie płacę ~70). wiec cos mi tu nie pasowalo i zacząłem sprawdzać historię połączeń. do ostatniego okresu rozliczeniowego korzystałem z play online 500MB w telefonie za 15 zł. w histori połączeń pojawiły się dwie pozycje transfer danych i playnet.
      nigdy wczesniej nie wykorzystywałem całego pakietu MB a tu nagle rachunek za transfer danych poza pakietem na ponad 400zł. i tak play sobie liczył, że raz mam połączenie bezpłatne raz płatne. np. 10;00 połączenie bepłatne 10;15 transfer danych x zł. korzystam z internetu w domu (warszawa) gdzie z zasiegiem nigdy nie miałem problemu.
      szkoda czasu żeby opisywać jak wyglądały moje rozmowy z BOK nikt nic nie wie czeski film. kompromitacja. przeprowadzilem tez rozmowe w saloni ale ci nazelowani panowie nic nie potrafia powiedziec.
      szkoda mi czasu zeby sie z nimi szarpać - zapewne zaplace ten rachunek i za dwa miesiace dziekuje im za wspolprace (korzystam tez z mobilnego internetu).
      Wiem że ciężko wygrac z takim molochem ale mam nadzieje że im wiecej będzie takich artykułów, wpisów na różnych forach to ktoś im się wkońcu zabierze za d...
      ps. dodam też że dużo jeżdżę po kraju i jestem mocno rozczarowany ich zasiegiem. nie jest prawdą że gdy ich siec nie ma zasiegu to korzystaja z nadajników plusa. telefon służbowy mam w plusie i tak czasami porównuję zasieg - plus 4kreski play 0.
      kolejny przyklad cwaniactwa.
      • Gość: ghidon Re: transfer-danych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 15:54
        Tak to jest jak się ktos nie zna na telefonie, który się sam łaczy z netem, a potem płacz i zgrzytanie zebów.
      • Gość: 666 Re: transfer-danych IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.11, 22:17
        Tu jest problem bo ta usługa wymaga aby samemu włączyć "blokadę transferu danych" jest to naciąganie klientów. Sprawa jest prosta "Play Online" działa tylko w sieci Play a poza zasięgiem telefon automatycznie przełącza się na sieć Plusa ( wewnętrzny roaming ) i transfer danych jest naliczany po normalnej stawce.
        Ja miałem podobny przypadek ( blokada była włączona ale nie używałem Play Online ) i sprawa na dniach trafia do sądu. Nie popuszczę oszustom. W innych sieciach blokada jest automatycznie włączana.
    • Gość: ws Przecież tak robią wszyscy operatorzy. IP: *.xdsl.centertel.pl 22.01.11, 16:03
      Ameryki nie odkrywa się.Począwszy od TP SA (np. w 2006 r w Jeleniej Górze wyrzucili panią dyrektor obszaru za takie przekrety tylko bez rozgłosu) a skończywszy na Play.
    • marszal78 Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszkodo... 22.01.11, 16:25
      Byłem w salonie Play w Lublinie na Krakowskim Przedmieściu i oglądałem telefony a przy okazji przysłuchiwałem się rozmowie pracownika Play i dwóch kobiet, które miały pretensje, że przyszło im do zapłacenia kilkaset złotych, a rozmawiały tylko przez telefon i nie podpisywały żadnych dokumentów. Oczywiście nie załatwiły sprawy i zagroziły że pójdą do "Interwencji". Pracownik Play tylko powiedział, że nie należy zgadzać się na żadne umowy przez telefon i najlepiej przeczytać co się podpisuje.
    • Gość: teteatete Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszkodo... IP: *.ip.netia.com.pl 22.01.11, 16:26
      Czytam co się dzieje i mnie krew zalewa...

Jestem doradcą klienta w jednym z Salonów Play. Swoich klientów traktuję tak jak sama bym chciała być traktowana.
      NIE WYOBRAŻAM SOBIE podrabiania JAKICHKOLWIEK podpisów.
      Sama korzystam z telefonu Play (nie mam żadnych "specjalnych łączy" - konsultanci sami do mnie czasami dzwonia z ofertą, bo nie mają nigdzie wynotowane "pracownik") i jestem zadowolona, przygód żadnych nie miałam, ale nie o to w tym wszystkim chodzi.

Po 1. w przypadku dostarczenia umów przez kuriera nie zwalajcie sfałszowania podpisu na Play - równie dobrze mogła zrobić to firma kurierska, żeby "mieć z głowy"

Po 2. człowiek uczy się na swoich i cudzych błędach - słyszę od klientów co się dzieje w BOK - za każdym razem mówię klientom, że jak dzwonią w JAKIEJKOLWIEK ważniejszej sprawie, niech ZAWSZE zapiszą sobie na karteczce imię i nazwisko konsultanta, godzinę i datę połączenia; o wiele łatwiej jest wtedy złożyć i rozpatrzeć ewentualną reklamację, gdyż konsultanci wykonują tysiące połączeń dziennie; sama tak robię dzwoniąc do JAKIEGOKOLWIEK konsultanta - czy to moje sprawy w Play czy w UPC czy w banku... bo konsultanci przez telefon mylą się nie raz i nie dwa i mylić się będą jeszcze dłuuuugo, dopóki na wszystkich call center nie zastopuje ciągła rotacja pracowników. Swoją drogą - sami byście się zwalniali jakby Wam placili takie ochłapy.

Po 3. LUDZIE! Czytajcie co podpisujecie! Kurier MA OBOWIĄZEK zaczekać (tak wiem, im zawsze się spieszy, bo im szybciej rozwiozą paczki tym szybciej będą mieć wolne). Czytajcie co podpisujecie WSZĘDZIE. U nas w punkcie był przypadek, że Klient podpisał PUSTY DRUK umowy (w międzyczasie jak jedna osoba podpisywała umowę, druga drukowała pusty formularz w celu uzupełnienia braku do umowy), dobrze że to w porę zauważyliśmy.

Po 4. Play nie ma NIC WSPÓLNEGO Z NETIĄ już od prawie 0,5 roku

Po 5. ŻADNA firma nie jest święta. Niech wylecą na zbity pysk osoby fałszujące dokumenty, ale nie po tym ocenia się operatora. Jak chcecie to przepłacajcie ;)

Po 6. Sprawę uważam za BAARDZO poważną i mam nadzieję, że szybko zostanie wyjasniona.
    • Gość: ktosik_ Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszkodo... IP: *.ip.netia.com.pl 22.01.11, 16:46
      Ludzie idzie się do salonu i tam podpisuje umowę a nie zalatwia sie przez telefon. A potem do kogo pretensje miec?Nie znajdziesz nikogo bo nawet nie wiesz z kim podpisujesz umowe.

Przez telefon to pizze mozna zamowic, a nie umowe z jakims operatorem podpisac.
    • Gość: AREKTE Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszkodo... IP: 193.238.19.* 22.01.11, 17:02
      MAM PLAYFRESH SA W TYM PAKIECIE RÓZNE PROMOCJE DZIEKI KTÓRYM MÓGŁBYM MNIEJ PŁACIC ZA ROZMOWY JEDNAK ILEKROĆ WPISUJE KOD DZIEKI KTÓREMU AKTYWUJE SIE USŁUGE TANSZYCH POLACZEN ZAWSZE WYSKAKUJE KOMUNIKAT "USŁUGA W TEJ CHWILI NIEDOSTEPNA " ITP. TO OSZUSCI I TYLE
    • drugilukasz2983 Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszkodo... 22.01.11, 17:27
      Play w tej chwili na rynku ma najlepszą ofertę:

1. dostępu do internetu,
      2. opcji pre-paid (na kartę)
      3. opcji post-paid (abonament lub mix)

Jeśli nie umiecie czytać albo się wam nie chce czytać umów to wasz problem a nie Playa.

Jeśli macie powody sądzić, że ktoś podrabia wasze podpisy to zgłoście to na policję - bo to wasz obowiązek.

Później ludzie się dziwią, że nie mogą sobie pracy znaleźć, poradzić sobie w dzisiejszych czasach. No ale jak ? Skoro nawet niektórzy nie mogą sobie poradzić w abonamentem na telefon ?
      • quri3 Re: Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszko 22.01.11, 17:47
        drugilukasz2983 napisał:

> Play w tej chwili na rynku ma najlepszą ofertę:
        >
        > 1. dostępu do internetu,
        > 2. opcji pre-paid (na kartę)

Pkt 1. Może cenowo, bo jeżeli chodzi o jakość (szybkość) to są daleko za murzynami (wiem, bo miałem - korzystałem 400 m od nadajnika 3G Playa - net to dziadocha, ale tani, to fakt)

Pkt 2. Tu się zgodzę. W tym punkcie Playa trudno przebić.

• Gość: Acapulco Taki system mamy. Promocja oszustów i cwaniaków IP: *.spray.net.pl 22.01.11, 17:58
      trzecioświatowy liberalizm
      • Gość: M_Miki Re: Taki system mamy. Promocja oszustów i cwaniak IP: *.play-internet.pl 22.01.11, 19:37
        Trzecioświatowy NEOliberalizm
    • Gość: pierwsza.only Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszkodo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 18:29
      Też czuję się oszukana przez PLAY-a
      8-go czerwca 2009 r podpisałam z nimi dwie umowy na przeniesienie numerów. Zgodnie z ustaleniami, przeniesienie miało nastąpić do dnia 21 lipca 2009 r. Tego dnia, dotychczasowy operator wyłączył telefony, natomiast nie mogąc doczekać się ich włączenia w sieci PLAY, rozpoczęłam trwające do dzisiaj wyjaśnianie sprawy.
      Najpierw dowiedziałam się, że wniosek o przeniesienie numerów się przedawnił, i numerów mi nie przeniosą, ale dadzą inne - swoje.
      Potem twierdzili że dotychczasowy operator się nie zgodził na przeniesienie tych numerów.
      Kolejno, stwierdzili że nie udzieliłam im pełnomocnictwa i sama miałem to załatwiać.
      W końcu (za każdym razem udowadniałam im że kłamią, bo na wszystko mam dokumenty) że chociaż podpisałam pełnomocnictwo, to ich przedstawiciel na moje żądanie nie zaznaczył tej opcji w umowach.
      W międzyczasie nękali mnie windykatorami, żądając kwoty ok 2,5 tys (oczywiście nie korzystałam ich numerów i nie płaciłam żadnych faktur, gdyż nie wykonali umowy)
      Sprawę skierowałam sądu- rozprawa będzie 15 lutego w Bydgoszczy. Dziennikarzy zapraszam, bo nie zamierzam tego puścić PLAY-owi płazem (zwłaszcza to nękanie firmami windykacyjnymi mnie zirytowało)
    • Gość: Klient PLAY Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszkodo... IP: *.play-internet.pl 22.01.11, 20:20
      Ile razy pomyślę o PLAY tyle razy chce mnie się rzucić "pawia". Ta firma to Fatal Error!
    • Gość: Czesław Baumgart Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszkodo... IP: *.xdsl.centertel.pl 22.01.11, 23:23
      Przekonałem się szybko na własnej skórze,że PLEY to zgraja oszustów.Czekam tylko na pozwanie do sądu.Otworzą im się oczy!!!
    • Gość: Marcin Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszkodo... IP: 193.17.54.* 23.01.11, 10:48
      PLAY stosuje pułapki finansowe. Jednym z przykładów jest zaporowa cena na 1kb internetu, która grozi wydaniem majatku na połaczenie, bez ostrzeżenia. Na nieumyśbym skorzystaniu z takiej usługi zarabia firma. Bez zmiłowania. Przydarzyła mi się poniższa sytuacja:

W zwiazku z awaria internetu w miejscu zamieszkania używam od tygodnia
      playonline z karty prepaidowej naładowalej za 30PLN (2GB) z
      wykorzystaniem mojej Nokii E51 jako modemu. Wymieniam karte SIM przed
      podlaczeniem do komputera. Wczoram pomyliły mi sie karty i użylem
      SIM-a abonamentowego (....). Komputer polaczyl sie z internetem
      bez zadania PINU tak jak w przypadku karty prepaidowej (spodziewałbym
      się, że dostęp do SIM-a abonentowego jest zabezpieczony PINem).
      Dzisiaj odkryłem moj błąd jednak wczorajsze połaczenie kosztowało mnie
      prawie 600 PLN na koncie abonamentowym. Jest łatwo sprawdzić, ze
      rzeczywiscie używalem wcześniej karty prepaid play 2 dni temu (np.
      Wasze logi ze stacji nadawczej oraz karta którą nadal posiadam).

Ponieważ miałem wykupione obie usługi w Waszej firmie to PLAY nie
      poniósł ŻADNYCH kosztów czy strat zwiazanych z omyłkowym użyciem karty
      abonamentowej ani ja nie otrzymalem ŻADNEJ dodatkowej usługi związanej
      z użyciem karty abonamentowej zamiast prepaidowej. Dlatego wnoszę o
      anulowanie mojego wczorajszego (28-29.12.2010) rachunku za transfer
      danych.

Odpowiedz od PLAY: transmisja danych została rozliczona w sposób prawidłowy

• Gość: coffe plus Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszkodo... IP: *.toya.net.pl 23.01.11, 14:33
      Czyżby ktos zainwestował w czarna propagandę?? Bo umowy z operatorami się wypowiada miesiąc wstecz...każdy to wie, jesli umowy nie wypowiemy to jest przedłużana i nie potrzeba do tego aneksów. Nie rozumiem oburzenia, tak było i jest u każdego operatora sieci komórkowej.
    • Gość: dntkml@gmail.com Telesfałszowani: Zgłaszają się kolejni poszkodo... IP: *.xdsl.centertel.pl 24.01.11, 20:15
      Mój podpis sfałszował EXATEL.Przy pomocy TP SA.Dopiero po ok.4 m-cach TP wskazała mi operatora ,do którego przekazała mój nr telefonu bez mojej wiedzy i zgody,nie uznając reklamacji.Dalej sprawa jest niezałatwiona.W prokuraturze sprawa jest od listopada.Może to obecnie standard?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka