Dodaj do ulubionych

Gold FM w Łodzi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:08
Nie wiedziałem że program 10 godzinny będzie nadawany z W-wy. Jak jest w
pozostałych stacjach ??
Obserwuj wątek
    • Gość: seba Re: Gold FM w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 18:19
      Co się z Wami dzieje ?? Nikt nie chce tego skomentować ...
      • Gość: foton Re: Gold FM w Łodzi IP: 212.244.39.* 11.05.04, 09:09
        Stosunkowo mało ludzi słucha radia innego niż superkomercyjne molochy grające
        codziennie o tej samej porze to samo !!! Radio TKM FM , a teraz w jego miejscu
        Radio Gold jest pewnym oderwaniem od tej typizny wszechbytnej. Tu można
        posłuchać muzyki z całego świata, a nie współczesne odgłosy cyfrowej maszyny
        parowej wmawiającej ci codziennie : Lubisz mnie, podobam ci się musisz mnie
        słuchać idź i kup moją płytę za 59,99 z pięcioma utworami i dziesięcioma ich
        remiksami. Na satelicie, w internecie jest pełno podobnych stacji, które w
        nazwie mają też Gold, 70 80 90 lub coś w tym stylu. Bardzo podoba mi się ta
        stacja, mówienia nie jest za dużo, muzyka jest na wysokim poziomie, bardzo miło
        się słucha. Wiele z tych melodii jest na świecie parę ładnych lat, a codziennie
        się ich słucha nie dopuszczając do ich czerstwienia.
        • Gość: K.W. Re: Gold FM w Łodzi IP: *.interdata.net.pl 14.05.04, 14:36
          Bardzo trafnie powiedziane. Zgadzam się w zupełności. Wszystkim gorąco polecam
          Golda.
    • Gość: Ja Re: Gold FM w Łodzi IP: 80.51.47.* 13.05.04, 15:14
      super radio! tylko ze TKM bylo lepsze :( teraz wiecej reklam i widac ze
      bardziej skomercjalizowane jest :( niestety, ale mimo tego nadal trzymaja swoj
      styl. I nie mowcie ze tego sluchaja tylko ludzie powyzej 30 lat, bo ja mam 16!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka