Gość: seba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:08 Nie wiedziałem że program 10 godzinny będzie nadawany z W-wy. Jak jest w pozostałych stacjach ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seba Re: Gold FM w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 18:19 Co się z Wami dzieje ?? Nikt nie chce tego skomentować ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foton Re: Gold FM w Łodzi IP: 212.244.39.* 11.05.04, 09:09 Stosunkowo mało ludzi słucha radia innego niż superkomercyjne molochy grające codziennie o tej samej porze to samo !!! Radio TKM FM , a teraz w jego miejscu Radio Gold jest pewnym oderwaniem od tej typizny wszechbytnej. Tu można posłuchać muzyki z całego świata, a nie współczesne odgłosy cyfrowej maszyny parowej wmawiającej ci codziennie : Lubisz mnie, podobam ci się musisz mnie słuchać idź i kup moją płytę za 59,99 z pięcioma utworami i dziesięcioma ich remiksami. Na satelicie, w internecie jest pełno podobnych stacji, które w nazwie mają też Gold, 70 80 90 lub coś w tym stylu. Bardzo podoba mi się ta stacja, mówienia nie jest za dużo, muzyka jest na wysokim poziomie, bardzo miło się słucha. Wiele z tych melodii jest na świecie parę ładnych lat, a codziennie się ich słucha nie dopuszczając do ich czerstwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.W. Re: Gold FM w Łodzi IP: *.interdata.net.pl 14.05.04, 14:36 Bardzo trafnie powiedziane. Zgadzam się w zupełności. Wszystkim gorąco polecam Golda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Gold FM w Łodzi IP: 80.51.47.* 13.05.04, 15:14 super radio! tylko ze TKM bylo lepsze :( teraz wiecej reklam i widac ze bardziej skomercjalizowane jest :( niestety, ale mimo tego nadal trzymaja swoj styl. I nie mowcie ze tego sluchaja tylko ludzie powyzej 30 lat, bo ja mam 16!! Odpowiedz Link Zgłoś