Dodaj do ulubionych

Najbogatsi goście na ślubie księcia Williama i ...

IP: 94.75.112.* 29.04.11, 12:28
Gdy zobaczyłem Eltona Johna, zadeklarowanego sodomitę, śpiewającego z chórem w katedrz - zwymiotowałem i wyłączyłem TV.
Obserwuj wątek
    • Gość: przechodzień Trzeba uważać w kiblach i na portfele IP: *.krawarkon.pl 29.04.11, 12:34
      • Gość: LOL....kazirodcy Re: Trzeba uważać w kiblach i na portfele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 13:33
        Polacy PAMIĘTAJCIE. Imperium Brytyjskie to banda TCHÓRZY którzy złamali umowy z Polska w 1939roku a po wojnie mimo walki żołnierzy polskich o ich dupę nie zaprosili POLAKÓW na PARADĘ ZWYCIĘSTWA w 1945 roku bo się HUJE bały STALINA!

Nie rozczulajcie się nad tą KAZIRODCZĄ monarchią. Jeszcze CIPA w TVP info mówi ze to dla nas Polaków święto! ZYGAĆ SIĘ CHCE
        • Gość: buahahhaha Na kolana polaki przed mojom nowom krulowom !!! IP: *.zone7.bethere.co.uk 29.04.11, 14:18
          Mozecie nam conajwyzej garnki zmywac !
        • bengaszir Re: Trzeba uważać w kiblach i na portfele 29.04.11, 17:14
          100 procent racji.
          w dupach się przewraca niektórym....
    • eruiluvatar Re: Najbogatsi goście na ślubie księcia Williama 29.04.11, 13:25
      Gość portalu: eddy napisał(a):

> Gdy zobaczyłem Eltona Johna, zadeklarowanego sodomitę, śpiewającego z chórem w
      > katedrz - zwymiotowałem i wyłączyłem TV.

Urzekła mnie twoja historia.
    • swiety_76 Re: Najbogatsi goście na ślubie księcia Williama 29.04.11, 13:46
      Widzę że same doborowe towarzystwo.
      Poza Bransonem, Beckhamem (jak był młody) to cała kompania raczej nie skalała się ciężką pracą w dochodzeniu do swoich fortun.
      • Gość: beno Re: Najbogatsi goście na ślubie księcia Williama IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.11, 14:01
        nie no d.beckham sie tak ciezko w zyciu napracowal(swoim hobby -kopaniem pilki),ze powinien miec wlasciwie nie 200mln $ a 500 mln $
        • Gość: x Re: Najbogatsi goście na ślubie księcia Williama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 00:45
          Co Ty wiesz o zawodowym sporcie?
          Aby wejść na szczyt trzeba już zaczynać jako kilkuletni dzieciak mordercze treningi, dietę.
          Zero zycia prywatnego.
          Same wyrzeczenia.
    • salgold Elton........... 29.04.11, 13:57
      W TVN24 podali, że Elton John przybył z.......mężem. A kto to wie, może z żoną?Jakby nie patrzeć - NIENORMALNE.
      Kto wie jak to u Etona jest, On jest żona czy mąż???????????
      Znawcy - czekam na wyjaśnienie.
      • eruiluvatar Re: Elton........... 29.04.11, 14:27
        A układ mąż-mąż Ci do główki nie przyszedł, rozumiem?
        • Gość: czytelnik Re: Elton........... IP: *.zanet.pl 29.04.11, 19:53
          Hahaha, przecież jak jest dwóch facetów w związku to nie ma żony! Więc nie rozumiem głupoty pytania, który z nich jest żoną? No chyba, że chodzi ci o postrzeganie związków stereotypowo i sobie myślisz, kurde, jak nie ma żony, to kto siedzi w kuchni i pierze skarpetki? No, ale wtedy gratuluję sposobu postrzegania świata jak w średniowiecznej wsi :)
    • Gość: polonia Najbogatsi goście na ślubie księcia Williama i ... IP: 188.93.163.* 29.04.11, 14:22
      Piękny ślub i wszystko pozostaje w rodzinie (Goldsmith) jednej z najbardziej wpływowych rodzin żydowskich.
      Kate Middleton córka Carole Elizabeth z domu Goldsmith (źródło: en.wikipedia.org/wiki/Kate_Middleton)
      książę William (matka Diana Spencer - nieślubne dziecko Sir Jamesa Goldsmith'a)

Dla wnikliwych: www.helpfreetheearth.com/news305_wedding.html
      • eruiluvatar Re: Najbogatsi goście na ślubie księcia Williama 29.04.11, 14:26
        Żydzi! Masoni! Cykliści! Komuniści! Spisek! Oszukani o świcie!
        • Gość: polonia Re: Najbogatsi goście na ślubie księcia Williama IP: 188.93.163.* 29.04.11, 14:39
          A kto ty jestes? Michnik?
          • Gość: mufi Re: Najbogatsi goście na ślubie księcia Williama IP: *.tktelekom.pl 29.04.11, 15:20
            Michnik z domu Goldsmith :P
          • eruiluvatar Re: Najbogatsi goście na ślubie księcia Williama 06.05.11, 10:57
            Jestem, który jestem i polewam z takich jak Ty, głoszących żydowskie teorie spiskowe.
      • Gość: Max Re: Najbogatsi goście na ślubie księcia Williama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 06:58

To żadna rewelacja,od dawna wiadomo,iż kapitał żydowski rządzi w USA,Holandii,UK
        Francji(największe banki,prezesi największych koncernów przemysłowych)
        Chciałbym mieć 5% tego ich sprytu do robienia interesów.
    • Gość: Sławek Re: Najbogatsi goście na ślubie księcia Williama IP: *.play-internet.pl 29.04.11, 15:18
      A ja przeczytałem twój komentarz, zwymiotowałem i wyłączyłem komputer.
    • tow.janwinnicki Kobiety nie lecą na pieniądze!!! 29.04.11, 16:04
      Najlepszym dowodem jest na to niezwykłej urody z łysinką na czubku łba ZNANY W CAŁEJ EUROPIE KOBIECIARZ Książę Albert z Monako. Z pewnością po prostu ma bogate wnętrze, jest szarmancki, miły, uśmiechnięty, wykształcony - jak każdy przeciętny 52-letni, lekko otyły facet z zakolami. Miliardy i tytuł??? Pffff - zbędne dodatki, żadna szanująca się kobieta nie zwraca na nie uwagi i każda to powie.

BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :D :D :D :D
    • Gość: Mikael Koziersky Stanisław Celebryta z Trójmiasta IP: *.fidoit.park.gdynia.pl 29.04.11, 16:28
      także tam był
      więcej czytaj na:
      stanislawcelebryta.blogspot.com
    • Gość: ted Najbogatsi goście na ślubie księcia Williama i ... IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.11, 08:15
      Mam klikać 11 razy, żeby przeczytać jeden artykuł? Możecie o tym zapomnieć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka