gniewkosynrybaka 11.05.11, 19:56 czyli wg. Gazety stworzenie sieci 40 restauracji dzialajacych na calym swiecie przez 10 lat to wpadka biznesowa. ech .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lista666 Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Jak ... 11.05.11, 20:06 Pomijając fakt, że kilka restauracji Planet Hollywood nadal działa, co miałem okazję sprawdzić własnoustnie, choćby w Kucie na Bali albo w Londynie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vostro Re: Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Ja IP: 109.255.237.* 11.05.11, 20:39 Jak rowniez w Disneyland Paris :) Nie ma to jak rzetelna dziennikarska informacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Największa porażka to klikanie w każde zdjęcie 11.05.11, 20:57 ja nie klikam, znudziło mi się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jbx Re: Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Ja IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 21:20 Masz coś do powiedzenia na temat tych restauracji czy chciałeś nam się pochwalić swoimi podróżami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Ja IP: 65.49.14.* 11.05.11, 22:09 + 1 w Disneylandzie w Paryzu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swięty Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Jak ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 20:21 Skoro książę Andrzej sprzedał coś za 15 milionów co miało wartość 12 milionów to dlaczego uznawane jest to za wpadkę ? Neverland Michaela Jacksona raczej trudno nazwać nietrafioną inwestycją bo to nie była inwestycja tylko kaprys bogatego gwiazdora, który chciał coś takiego posiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny_frustrat Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Jak ... 11.05.11, 21:15 wciąż ch... wam w dupę za rozbijanie artykułów na strony Odpowiedz Link Zgłoś
pantalonik666 Re: Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Ja 23.05.11, 10:26 gniewkosynrybaka napisał: > czyli wg. Gazety stworzenie sieci 40 restauracji dzialajacych na calym swiecie > przez 10 lat to wpadka biznesowa. ech .... Jeśli nie przynosiły zysków to jak inaczej to nazwać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Jak ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 15:36 Ja bym chętniej poczytała o jakiś trafionych inwestycjach... Coś optymistycznego na odmianę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Ja IP: 123.2.158.* 28.05.11, 06:49 Tylko w ubieglym roku sp.M. Jackson zarobil 250 milionow dollarow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Le.O.N. Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Jak ... IP: 167.1.176.* 28.05.11, 18:33 Precz z rozbijaniem artykulow na kawalki !!! Ja wiem, ze wtedy sie wiecej reklam wyswietla - ale przeginacie. Wiec, niebawem nikt takich artykolow nie bedzie czytal i sie pozegnamy w Waszym szanownym portalem. Eh.! Odpowiedz Link Zgłoś
ggrdl Mydło i powidło 30.05.11, 09:19 Pierwsze slajdy dotyczą interesów, ostatnie - sposobu topienia pieniędzy. Przecież Tyson niczego nie zainwestował - on po prostu przetracił swoje pieniądze! Poza tym - warto zapytać jaki jest bilans Planet Hollywood. Zamknęli, bo nie szło, ale przez te 10 lat mogli się na tym nieźle wzbogacić. Nie każdy interes trwa wiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
infancia_magica Soho? 30.05.11, 12:49 "Kilka lat temu znany wokalista zainwestował w krakowski pub Soho 150 tys. zł. Interes nie przyniósł jednak wymarzonych zysków i został zamknięty." Chwila. Przecież Soho działa i swoją drogą jest to jedno z fajniejszych miejsc na Monciaku jeśli ktoś lubi muzykę House i Old-Skul Breaks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisMis Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Jak ... IP: *.multimo.pl 03.06.11, 06:35 A kto to taki "KATARYNA" Figura? Poziom jak zwykle, adekwatny do newsa z faktu i super dupesu. Odpowiedz Link Zgłoś