Dodaj do ulubionych

Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Jak ...

11.05.11, 19:56
czyli wg. Gazety stworzenie sieci 40 restauracji dzialajacych na calym swiecie przez 10 lat to wpadka biznesowa. ech ....
Obserwuj wątek
    • lista666 Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Jak ... 11.05.11, 20:06
      Pomijając fakt, że kilka restauracji Planet Hollywood nadal działa, co miałem okazję sprawdzić własnoustnie, choćby w Kucie na Bali albo w Londynie :-)
      • Gość: Vostro Re: Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Ja IP: 109.255.237.* 11.05.11, 20:39
        Jak rowniez w Disneyland Paris :) Nie ma to jak rzetelna dziennikarska informacja :)
        • parazyd Największa porażka to klikanie w każde zdjęcie 11.05.11, 20:57
          ja nie klikam, znudziło mi się
      • Gość: jbx Re: Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Ja IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 21:20
        Masz coś do powiedzenia na temat tych restauracji czy chciałeś nam się pochwalić swoimi podróżami ?
      • Gość: Rob Re: Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Ja IP: 65.49.14.* 11.05.11, 22:09
        + 1 w Disneylandzie w Paryzu ;-)
    • Gość: Swięty Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Jak ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 20:21
      Skoro książę Andrzej sprzedał coś za 15 milionów co miało wartość 12 milionów to dlaczego uznawane jest to za wpadkę ?

Neverland Michaela Jacksona raczej trudno nazwać nietrafioną inwestycją bo to nie była inwestycja tylko kaprys bogatego gwiazdora, który chciał coś takiego posiadać.
    • naczelny_frustrat Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Jak ... 11.05.11, 21:15
      wciąż ch... wam w dupę za rozbijanie artykułów na strony
    • pantalonik666 Re: Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Ja 23.05.11, 10:26
      gniewkosynrybaka napisał:

> czyli wg. Gazety stworzenie sieci 40 restauracji dzialajacych na calym swiecie
      > przez 10 lat to wpadka biznesowa. ech ....

Jeśli nie przynosiły zysków to jak inaczej to nazwać?
    • Gość: a Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Jak ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 15:36
      Ja bym chętniej poczytała o jakiś trafionych inwestycjach... Coś optymistycznego na odmianę!
      • Gość: PIOTR Re: Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Ja IP: 123.2.158.* 28.05.11, 06:49
        Tylko w ubieglym roku sp.M. Jackson zarobil 250 milionow dollarow.
    • Gość: Le.O.N. Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Jak ... IP: 167.1.176.* 28.05.11, 18:33
      Precz z rozbijaniem artykulow na kawalki !!!
      Ja wiem, ze wtedy sie wiecej reklam wyswietla - ale przeginacie.
      Wiec, niebawem nikt takich artykolow nie bedzie czytal i sie pozegnamy w Waszym szanownym portalem. Eh.!
    • ggrdl Mydło i powidło 30.05.11, 09:19
      Pierwsze slajdy dotyczą interesów, ostatnie - sposobu topienia pieniędzy. Przecież Tyson niczego nie zainwestował - on po prostu przetracił swoje pieniądze!

Poza tym - warto zapytać jaki jest bilans Planet Hollywood. Zamknęli, bo nie szło, ale przez te 10 lat mogli się na tym nieźle wzbogacić. Nie każdy interes trwa wiecznie.
    • infancia_magica Soho? 30.05.11, 12:49
      "Kilka lat temu znany wokalista zainwestował w krakowski pub Soho 150 tys. zł. Interes nie przyniósł jednak wymarzonych zysków i został zamknięty."

Chwila. Przecież Soho działa i swoją drogą jest to jedno z fajniejszych miejsc na Monciaku jeśli ktoś lubi muzykę House i Old-Skul Breaks.
    • Gość: MisMis Największe inwestycyjne wpadki celebrytów. Jak ... IP: *.multimo.pl 03.06.11, 06:35
      A kto to taki "KATARYNA" Figura? Poziom jak zwykle, adekwatny do newsa z faktu i super dupesu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka