Dodaj do ulubionych

Przenosimy numery. Wciąż wygrywa Play

• Gość: Darek "magia międzynarodowej marki T-mobile" ? hahaha IP: *.internetia.net.pl 20.07.11, 11:51
      "nie zadziałała jeszcze magia międzynarodowej marki T-Mobile" - jaka magia? Przecież tego typu zmianom jest przeciwna większość użytkowników zawsze!
    • Gość: reality Sprawdź numery znajomych! IP: *.multi-play.net.pl 20.07.11, 12:05
      witam
      właśnie przeliczyłem ilu moich znajomych uciekło z ery do innych sieci. Sprawdzałem tylko osoby, które miały telefony w erze od wielu lat (numery rozpoczynające się od 600, 602, 604, 606, 608).

Z 17 osób z aktywnymi starymi numerami - tylko 7 jest w erze! Pozostałe 10 są w: Orange (3 numery), Plusie (3 numery) i w Play-u (4 numery).

Na stronie download.t-mobile.pl/updir/?t=48 można to łatwo sprawdzić

Jak znajdę więcej czasu to sprawdzę wszystkie numery, bo może ktoś z innej sieci przeniósł się do ery ;P
    • Gość: Moherowy_potwór ZTMobile kojarzy się z warszawskim tramwajem IP: 89.174.58.* 20.07.11, 12:07
      ZTMobile możesz więcej. Tak zaczynała się jedna z reklam. Tramwajów nie lubię, nowej nazwy też.
    • loban1980 Tylko Play + stan darmowy do Play 20.07.11, 12:08
      i zapominasz o wysokich rachunkach
      • Gość: Moherowy_potwór 45 000 minut za 27 zł netto. IP: 89.174.58.* 20.07.11, 12:22
        A dodatkowo 350 minut do innych sieci komórkowych :))
    • Gość: zniesmaczony Erą dopóki nie wywalicie ludzi dawnej Ery, chamskich IP: 93.159.164.* 20.07.11, 12:23
      i "z buta" traktujących, długoletnich często, klientów to będziecie nadal tracić i lecieć na twarz. Arogancja i opryskliwość pracowników Ery nie miała sobie równych (czyżby woda sodowa od początkowych sukcesów?). Teraz sama zmiana szyldu nie wystarczy a obrzydliwe praktyki i fatalna opinia wyniesione z byłej Ery obciążać zaczyna markę T-Mobile nie tylko w Polsce (w stosunku do Czech i Słowacji, Polska to duży kraj - opinię taka masa może zepsuć). Czas na zmiany bo wszyscy uciekną - nawet ja.
      • Gość: Moherowy_potwór Jeszcze 1 numer mam w Demobilu, czekam ... IP: 89.174.58.* 20.07.11, 13:20
        do końca kontraktu (4 miesiące) i uciekam od tych zdzierców.
    • Gość: lili play IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.11, 12:44
      podpisalam umowe abonamentowa 16 czerwca. telefon aktywowali 6 lipca, po tygodniu codziennych telefonów wpierw do BIKu, potem już laczylam sie tylko z dzialem technicznym. NIKT nie wiedzial, dlaczego numer nie jest aktywny (WTF?). Lecz pomimo ciężkeigo poczatku jestem jak na razie zadowolona z przejscia (wczesniej bylam w orange) głownie dlatego, ze roznica kosztow jest mocno zauwazalna. szczegolnie poniewaz rozmowy w play mam za darmo, a wiekszosc mojej rodziny i znajomych ma numery w tej sieci (moj maz juz 3ci raz podpisal dwuletnia umowe). tak jak ktos napisal wyzej, relacja ceny uslugi do jakosci jak na razie rewanzuje z nawiazka poczatkowa irytacje.
    • cezaryga Przenosimy numery. Wciąż wygrywa Play 20.07.11, 12:58
      Moja era zaproponowała mi przedłużenie umowy i nowy rachunek za 200 zł miesięcznie. Do tej pory płaciłem ca 150 zł miesięcznie. Trudno zrozumieć takie zasady marketingowe. Czy oni chcą utrzymać klienta czy tylko na nim zarobić? Duzo zarobić. Dla porówania zrobiłem symulacje w play i plusie. Play okazał sie być najtańszy. Marka T mobile jest dla mnie obojetna, rebranding ery ma nastąpic na mój koszt jak widzę z zachowania operatora.
    • Gość: maliniak Przenosimy numery. Wciąż wygrywa Play IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.11, 13:16
      Jestem w Play bo ma najlepszą ofertę, ale ceny smatfonów już poszły w górę, chociaż nadal są konkurencyjne w porównaniu do W3, a w wielu miejcach nie ma zasięgu i telefon nie loguje się automatycznie do sieci Plus. W lipcu wiele razy doswiadczałem tego na trasie Lublin-Rzeszów (w samochodzie) oraz na trasie Lublin-Gdańsk (w pociągu)!
    • Gość: baltazar_gabka to chyba normalne IP: *.elpos.net 20.07.11, 13:23
      play daje darmowe rozmowy bez limitow w sieci oraz kilkaset minut do reszty za smieszne pieniadze, a t mobile emituje masakrycznie wkurzajace reklamy w hrutowej ilosci, dajac jakies smieszne oferty roamingu:) niech spadaja.
    • Gość: gg Jak można opierać sie na opinii gościa, który IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 20.07.11, 13:25
      używa iPhona? Przecież to pedalski telefon!
    • Gość: Szogun Ja zostaje w Plusie IP: *.centertel.pl 20.07.11, 14:04
      Ludzie ulegają taniej reklamie. Ja tam się nigdzie nie wybieram, od lat jestem w Plusie i jestem zadowolony.
      • Gość: zigi Re: Ja zostaje w Plusie IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 00:25
        ja też.
    • hugow T-mobile? dziękuję 20.07.11, 14:07
      jak T-mobile ma nie tracić, skoro rozpoczynają od okłamywania? Od 1999 jestem klientem idei / centertel / orange, krótkim epizodem Heyah, na tyle krótkim, że rozładowana karta orange, schowana do szufaldy, nie straciła ważności, gdy Heyah mnie zniechęciło do siebie.
      Orange jest bardzo trudnym i wołającym o pomstę do nieba za swoje złośliwe traktowanie klientów. ALE mimo o na tle pozostałych jest najmniej zły. Po wejściu T-mobile, na próbę wziąłem starter dwukartowy, miał działać za darmo przez rok, między dwoma numerami (to taki starter z 2 kartami SIM, rozmowy między nimi mają być za darmo), tak zapewniał sprzedawca z salonu T-mobile w Opolu, specjalnie spytałem, czy jeśli nawet nie doładuję nic a nic - to czy będzie działał. Zapewnił, że tak - że nie będzie można dzwonić do innych, ale między tymi dwoma numerami oczywiście łączność będzie. Nie miałem więcej pytań, uwierzyłem T-mobile i kupiłem. Po 4 tygodniach koniec rozmów, środki na koncie PRZEPADŁY bo nie było doładowania a rozmowy między dwoma numerami z tego dwukartowego zestawu przestały działać. Wszystkie opowieści szwagrów, ciotek i kolegów z pracy o tym jak źle im w Erze od razu mi się przekodowały jako coś co będzie kontynuowane w T-mobile.
      Play próbowałem kilkakrotnie - ale za każdym razem nie działało - czy to telefon, czy internet, nie działa i już. Plus kilka razy testowałem (internet, sami swoi, itp.) ale choć działał, to po kilku latach ich internet stał się mało atrakcyjny cenowo w porównaniu z Orange Free na Kartę
      • ix-on Re: T-mobile? dziękuję 27.08.11, 19:07
        Słuchajcie,już miesiąc czasu czekam na rozpatrzenie reklamacji prze t-mobile,która dotyczy,n-rów w sieci rodzinnej,za połączenia najzwyczajniej zaczęły naliczać się spore kwoty.Reklamację napisałem 4 sierpnia 2011 i do tej pory,a jest 27 sierpnia 2011 nic,cisza.I co pozostaje chyba wypowiedzieć umowę?
        Zauważyłem,że od czasu zmiany szyldu ta sieć schodzi na psy!
        • Gość: pst... Re: T-mobile? dziękuję IP: *.play-internet.pl 29.08.11, 15:50
          W takich przypadkach najlepiej pisać reklamacje i żądać kilkutysięcznego odszkodowania. Jeśli nie odpowiedzą na Twoją reklamację w przeciągu 30dni to masz te kilka tysiączków do przodu. Takie mamy prawo w naszym kraju. Jeśli firma nie odpowie na Twoją reklamację do 30dni to tak jakby uznała Twoje roszczenia. Tak myślę do kilku tysięcy, najlepiej nie przesadzać bo będą się odwoływać do sądu jak się im to opłaci a to potrwa. Pracuję w pewnej firmie telekomunikacyjnej to wiem. Pozdra :)
    • 1stanczyk Jak zwykle oceny dziennikarskich debilów w naszym 20.07.11, 14:08
      kraju wyrosłych z naszego półświatka półinteligencji sprawdzają się do patrzenia na własny czubek nosa: Francuzi i Niemcy walczą o nasz rynek telekomunikacyyjny.
      Siec telefonii komórkowej jest tylko zapowiedzią kolejnych zmian a nie zmianą sama w sobie.
      Francuzi ubiegli Niemców za sprawa Kulczyka: maja na naszym rynku przewagę.
      Zmiana wymaga tego obecnego układu sil na naszym rynku telekomunikacyjnym wymaga przemyslanej strategii ze strony Niemcow.
      Tak czy inaczej zyski z naszego rynku zainkasują albo Francuzi albo Niemcy.
      Jedyna korzyścią dla nas jest, jeśli nie dojdą miedzy sobą do porozumienia, walka cenowa na naszym rynku o klienta.

Przenosimy numery. Wciąż wygrywa Play
    • cemini A mnie to kopytko obchodzi 20.07.11, 14:21
      Od 4 lat jestem w Plusie (moja rodzina tez) i wszystko jest OK. Nie wazne gdzie jestem, czy na wakacjach, czy u rodziny pod wschodnia granica nigdy nie mialam problemow z zasiegiem itd. Po co niby sie mam przenosic? Tania sztuczka z "super" oferta a pozniej same problemy?
      • Gość: swawolny Dyzio Re: A mnie to kopytko obchodzi IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 21:38
        No to nie wiesz że można za te same usługi płacić dwukrotnie mniej lemingu...
    • mela-blonda Re: Era 20.07.11, 14:25
      ERA gdzieś miała klientów, nie dbała o starych, a rozwiązanie jakiegokolwiek problemu w BOK nadawałoby się na serial serialu z czasów PRL. Zmiana logo niewiele zmieni. To klienci zmieniają loga.
    • Gość: JB Na T to tramwaj staje! IP: 80.50.126.* 20.07.11, 14:33
      Ja siędziwię, że ktokolwiek chce mieć telefon w firmie o tak żałosnej nazwie. A do tego te debilne reklamy z bańkami i pedalski różowy kolor.

Sam kiedyś miałem abonament w Idei, ale jak sięprzemianowali na orenżadę to zrezygnowałem. Ale to co zrobiło PTC to zawstydziło Centertela. Osoba odpowiedzialna za zmianę powinna pokryć koszty tej zmiany jak i powrotu do starej prestiżowej maeki Era.
    • Gość: Jacek Łapią się na kłamstwa play'a IP: *.home.aster.pl 20.07.11, 14:40
      Aż dziwi, jak ludzie łapią się na KŁAMSTWA sieci PLAY - choćby te brednie o sieci 4G, której Play zwyczajnie nie ma. Wystarczy sprawdzić w internecie, co to jest 4G. No ale w reklamie brzmi ładnie.
      Kolejna bzdura to rzekomo wysoka jakość usług Play'a i zasięg sieci - gdyby nie korzystanie z nadajników Plus'a (a raczej - Polsatu po przejęciu sieci przez Solorza), abonenci Play'a mogliby porozumiewać się sygnałami dymnymi. Z resztą Polsat/Play już się szykuje do pozbycia się pasożytującego na ich sieci Play'a. Skończą się więc darmowe cuda w Play'u, a zacznie szara rzeczywistość.
      • Gość: Georg342 Re: Łapią się na kłamstwa play'a IP: *.centertel.pl 20.07.11, 14:58
        Jacek, pełna zgoda - jest dokładnie tak jak napisałeś.
      • cezbak Re: Łapią się na kłamstwa play'a 20.07.11, 15:38
        A na czym niby polegają te "kłamstwa"? Płacę tyle, ile zadeklarowano, korzystam bez ograniczeń, a jeśli zmienią się parametry (jakościowe lub cenowe) nikt mnie łańcuchem do Play nie przywiązał (korzystam z telefonu na kartę) i mogę zmienić operatora bez żadnych problemów.
    • Gość: Zeus kosmateus Przenosimy numery. Wciąż wygrywa Play IP: *.201.159.178.ip4.galileusz.pl 20.07.11, 14:58
      Internet w erze/ T-Mobile, to jakaś porażka. Mam mixa na fakturę i jedyne co mi era zaproponowała, to 50 mb za bodaj 15 zł. Po wykorzystaniu tej kwoty- internet żre z konta. Żadnej innej taryfy w moim "fakturowym mixie" nie można aktywować. Dużo lepiej mają ci, którzy kupią sobie kartę z ery na tak taka- oni mają 100 mb, a później internet zwalnia, a nie kasuje im pieniędzy z karty. Ogólnie inni operatorzy mają tu sporo lepszą ofertę. Nie mówię już nawet o zasięgu- mam telefon dual sim na play i erę. Z Ery zasięg tragiczny, z Playa dobry. Gdy informowałem o tym T- Mobile, to poradzili mi, żebym sobie na dachu antenę zainstalował. Zaznaczam, że mieszkam w centrum dużego miasta w Aglomeracji Śląskiej! O niekompetencji pracowników Era/ T- Mobile już nawet nie wspominam. Za 2 miesiące kończy mi się umowa i uciekam z tego dziwnego tworu t- mobile...
    • Gość: vojdeg Przenosimy numery. Wciąż wygrywa Play IP: *.adsl.highway.telekom.at 20.07.11, 15:40
      Jako, że aktualnie jestem w sezonowej pracy na terenie Austrii to z ciekawości sprawdziłem tutejszą ofertę T-mobile. Jak mi w Polsce dadzą 1000 minut do wszystkich sieci, nielimitowane do T-Mobile i 1000 SMS do wszystkich i nielimitowane w T-Mobile za 19,90 Euro to chętnie do nich przejdę.

Ps. Euro może być nawet po 5 PLN ;)

shop.t-mobile.at/00/1_1/10012/index.html
      • Gość: off A ja odchodzę z t-mobile IP: *.devcom.com.pl 20.07.11, 16:07
        Odchodzę z T-mobile bo robia ze mnie kretyna. Miałem genialnie skonfigurowaną do moich potrzeb taryfę i dzwonie do nich i mówię ze kończy mi się umowa, chciałbym ja przedłużyć na dotychczasowcyh warunkach. A Pan mówi - nie można, bo pozmieniały się nam oferty. No to ja mówię, spoko to ja przejdę na tych warunkach na umowę na czas nieokreślony. A Pan na to nie może PAn, bo wtedy cofamy wszystkie promocje z tamtej umowy i wzrośnie PAnu opłata o 20 złotych ( przy obecnym abonamencie 40 )
        No to pytam szanownego Pana co w takim razie mają mi do zaoferowania, aPan stwierdza, że jeśli abonament ma być podobny to dokłada 50 minut do obecnych i wtedy abonament będzie droższy o 13 złotych. Grzecznie acz stanowczo spuściłem Pana konsultanta na drzewo i po 11 latach w Erze zaczynam proces przenoszenia numeru do innej sieci prawdopodobnie do Play.

A wystarczyło tylko sotawić mi taką umowę jaką mam z nimi. Chore!!!!
        • Gość: Wolność Re: A ja odchodzę z t-mobile IP: *.zdnet.azartsat.pl 19.02.13, 20:47
          Chciałem się pochwalić!! Też odszedłem z T-Mobile, które robiło mnie w balona na każdym kroku. żeby wycyckać mnie z każdej złotówki!
          Chciałem napisać o moim fantastycznym uczuciu ulgi, wolności, świeżego powiewu powietrza!
    • ulanzalasem Przenosimy numery. Wciąż wygrywa Play 20.07.11, 15:51
      Co ofertuje Teuer-mobile, Plus i Orange czego nie ma Play? Więcej minut do wszystkich, lepsze i tańsze telefony? Nic z ww więc po co przepłacać ;)
    • Gość: baranek Owczy pęd! IP: *.centertel.pl 20.07.11, 15:54
      Wszyscy pędzą za sper ekstra promocjami, nie wiadomo czym, a później się okazuje, że ich operator ma to samo w ofercie. Ja od początku jestem wierny Plusowi, bo to solidna firma. Nigdy nie miałem problemów.
      • Gość: tralala Re: Owczy pęd! IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 22:16
        A interencik to czemu nie w Plusie? Tylko u konkurencji, co?;)
    • Gość: Marian Nigdy więcej PLAY, kupiłem telefony IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.11, 17:05
      w Play dla całej rodziny i szlag mnie trafia bo nie idzie się dogadać. Brak zasięgu. Już nie mogę się doczekać kiedy skończy się umowa i pożegnam tych szmaciarzy.
      • Gość: Moherowy_potwór Dziwne, u mnie w lesie pod białoruską granicą ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 22:40
        zasięg jest na max. Na BTS-ach Plusa, ale jest. Nigdy nie zerwało mi żadnej rozmowy.
    • Gość: SS Przenosimy numery. Wciąż wygrywa Play IP: 80.54.119.* 20.07.11, 17:13
      Era od jakiegoś czsu zaczeła mi przysyłać wiadomości od jakis Szkopów z Tmobile-zablokowałem ich,ale jak jak bede mial podpisywać nową umowę zacznę szukać innego operatora !
    • Gość: tupkal Przenosimy numery. Wciąż wygrywa Play IP: *.ists.pl 20.07.11, 17:24
      jak sobie takiego ogiera jak Nowicki zapodali na reklamie,to się nie dziwie, że im nie idzie
    • avaga Kolejna skarga na T-mobile do UKE 20.07.11, 17:27
      I nie ma się co dziwić, skoro pogrywają sobie z klientami. To nie tylko ich tracą, ale potem muszą płacić odszkodowania. Wypowiedziałem im stacjonarny internet w marcu a do dzisiaj (20 lipca) w dalszym ciągu blokują mi łącze w tp.
      Na początku nie dotarło wypowiedzenie umowy z salonu do centrali (na szczęście miałem potwierdzenie), musiałem rezygnować jeszcze raz. Potem, gdy po wielu perypetiach udało mi się uskutecznić wypowiedzenie, jeden dział "zapomniał" do drugiego przesłać informację o mojej rezygnacji i nie wysłali do tp info o zwolnieniu łącza....
      W międzyczasie, jako że było to wszystko z ich winy, anulowali mi kilka rachunków w nadziei, że będę frajerem i jednak zostaną u nich. Potem już nie byli tacy mili i za kolejne błędy nie mówili nawet "przepraszam". A ozywali się tylko, jak groziłem kolejnymi konsekwencjami. W końcu złożyłem skargę do UKE a od t-mobile będę się domagał zwrotu kosztów poniesionych na mobilny internet, z którego będę korzystał do czasu, kiedy podpiszę umowę z nowym operatorem.
      Więc słowem podsumowania: uciekać z t-mobile, pilnować wszystkich formalności i po 3 razy pytać się, czy przesłali wszystkie dokumenty oraz czy dotarły. A jak robią problemy, to straszyć skargami i domagać się rekompensat. Tylko to na nich działa :-)

ps. pisze po raz kolejny, bo poprzedni post został skasowany :-)
      • Gość: naiwna Re: Kolejna skarga na T-mobile do UKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 02:08
        też jestem ofiarą tych przekrętów, gonić zwłaszcza tych co pchają się do klienta, kłamią w żywe oczy, tak zakręcą, dostajesz aneks i okazuje się,że umowa nie na 24 a 36 m-cy, unikać ich bonusów jak ognia
        • Gość: anozeb Re: Kolejna skarga na T-mobile do UKE IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.13, 17:25
          unikajcie tej sieci jak ognia odkad ere przejeło t-mobail to tak oszukuja i okradaja jestem, od dwuch miesiecy okradziona na 260 zł przy abon. podpisanym na 45 zł oszukuja ich konsultanci a rozmowy nie sa nagrywane albo kłamia zeby nie przesłac ci dowodów
      • Gość: naja Re: Kolejna skarga na T-mobile do UKE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.02.12, 21:10
        Rzeczywiście, mam abonament osiem lat u tego aroganckiego operatora. Tym razem [ nie pierwszy raz]nie przysłali mi faktury za styczeń 2012.Próbowałam się dodzwonić do konsultanta przez biuro obsługi.Czekałam 15min i nic więc jeszcze raz zadzwoniłam wybrałam inną z proponowanych opcji-cennik usług i zmiany na koncie bo w opcji faktury i płatności nikt się nie zgłaszał.Znów czekałam prawie15min odezwała się pani powiedziała ,że jest od doładowań i dla klientów na umowę nic nie może. Mam zadzwonić jeszcze raz a na pytanie czy znów tak długo będę czekać?odpowiedziała że tak, bo mają mało konsultantów a za rozmowę z nią i tak zapłacę.Czy powinno się płacić za rozmowę z biurem obsługi operatora z którym ma się umowę? który zawinił w sprawie i marnuje mój czas, energię ?i jeszcze mam mu płacić ?Czy przynajmniej jedna rozmowa w miesiącu z konsultantem nie powinna być bezpłatna?Miałam już z nimi problem kilkakrotnie np.przysłali mi nie ten telefon który chciałam a na prośbę o wymianę ,odmówili choć zaraz dzwoniłam.Dwukrotnie obiecywałam sobie, że nie przedłużę z nimi umowy ale teraz mam już dosyć.
      • Gość: TCM Re: Kolejna skarga na T-mobile do UKE IP: *.uznam.net.pl 25.06.12, 19:48
        Witam. Mam firmę transportową i ponad 40 numerów telefonu. Miałam kiedys opiekuna klienta ale ten bezczelny człowiek tak sobie zagrywał że nie oddzwaniał, nie odpisywał na mejla i zrezygnowałam z niego. Teraz od ponad roku dzwonie do obsługi klienta oraz pisze mejle do t-mobile żeby mi jakiegoś przydzielili.
        ZERO ODZEWU !
        Nikt sie nie interesuje tym żebym po prostu nie zrezygnowała z t-mobile.
        CHORE CHORE I JESZCZE RA CHORE. BRAK SŁÓW. MÓJ PRAWNIK JUŻ ZACZYNA PISAC PISMA DO NICH ALE NIE WIADOMO CZY KTOS W OGÓLE ZAREAGUJE.
      • Gość: mi Re: Kolejna skarga na T-mobile do UKE IP: *.csm.pl 05.10.12, 11:53
        Wypowiedziałam im stacjonarny telefon w lipcu 2011 roku a oni mi przysyłają fakturę wziętą z sufitu po ponad roku (02 10 2012) poleconym za jakieś rzekome wszystkie zaległości zawartych rzekomo z operatorem umów. Nic się na fakturze nie zgadza poza moim adresem. Jakiś nie znany mi numer telefonu komórkowego i taryfa. W T-mobile (erze) nigdy nie miałam telefonu komórkowego a ten który był przypisany do stacjonarnego ale zawieszony był zupełnie inny numer. Opłacałam zawsze regularnie za stacjonarny w erze a potem w T-mobile. Mało tego poprosiłam koleżankę by zadzwoniła na ten podany przez nich w załączniku do faktury numer a tam "gada" że numer nie istnieje! O co chodzi ?? Oczywiście nie zamierzam płacić ale straszą mnie sądami i innymi aż dwoma rejestrami długów!! O co chodzi i jak sie z tego wyrwać!!!!! Naciągacze ?? Łapanie klienta na wędkę!!!??? SZOK!!!!
      • Gość: anozeb Re: Kolejna skarga na T-mobile do UKE IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.13, 17:19
        zostałam oszukana przez t-mobail bez mojej wiedzy przy podpisaniu nowego abonamentu połaczono mi go na jedna fakture z pierwszym numerem gdy powiedziałam ze oto nie prosiłam i niechce rozdzielili rachunki ale nr.faktury pierwszego telefonu ktory ma juz 10 lat dali na nowy rachunek a tam dolozyli opłate 50zł za rozdzielnosc 40zł za nowy okres rozliczeniowy i z abonamentu ktury wynosił45 zł zrobiło się 184 zł a to nie mało po napisaniu dwuch reklamaci odpowiec jest ta sama tak wygladaja ich umowy o kturych oczywiscie ich konsultanci nie maja pojecia i zwalaja wine na warszawe a warszawa ma klijentow gdzies tylko wyłudzaja pieniadze jak tylko sie da.mam aneks do umowu podpisany na kwote 50zł minus 5 zł za e-fakture ale od dwuch miesiecy odkad narobili mi tyle swinst to jeszcze bez mojej widzy sami podniesli mi abonament i mi wpiraja ze to ja sobie oczywiscie zwiekszylam abon. o 20 zł bez dodatkowych ulg jak dotat nie moge sie doprosic podpisanych umow i nagran bo biuro obsługi klijentow w warszawie cały cas odpisuje nie na temat jest to odbijanje piłeczki coraz wiecej osob odchodzi z tej nieuczciwej stac iwcale sie nie dziwie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka