Dodaj do ulubionych

Rekordowe zainteresowanie nowym produktem Apple'a

IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.11, 13:06
3, 2, 1... czekam na pierwsze opinie polskich hejterów!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ezekiel 25 !7 Re: Rekordowe zainteresowanie nowym produktem App IP: *.washdc.fios.verizon.net 23.07.11, 16:21
      Za kilka tygodni przyjezdzam do Polski. Chcialbym sie dowiedziec, ktory z telefonow ma lepszy pussy magnet : I-phone czy Droid ?
    • rockville Re: Rekordowe zainteresowanie nowym produktem App 23.07.11, 18:12
      Gość portalu: łowca trolli napisał(a):

> 3, 2, 1... czekam na pierwsze opinie polskich hejterów!
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Nie wiem, co w Polsce ludzie nienawidza. Firma Apple jest warta 1 012 000 000 000 zlotych. Polski GDP to 1 997 000 000 000 zlotych , czyli Apple jest warte 50% polskiego GDP. Dochod/pracownika to 1 323 636 zlotych, firma zatrudnia 50 000 pracownikow.......... Powod do nienawisci ? Ciekawe jest, ze przy polskich srednich zarobkach trzykrotnie nizszych od tych w U.S.A. , ceny I-phonow w Polsce sa pieciokrotnie wieksze niz w Ameryce, gdzie telefony te sa bardzo popularne wsrod nastolatkow, bo kosztuja niewiele wiecej niz inne telefony. A w Polsce I-phones firmy Apple uzywaja tylko bizneesmeny.... Osilek z wygolona glowa, nienaturalnie grubym karkiem , ubrany w dres nonszlancko wyciaga I-fona.... To robi wrazenie !!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Arek Zainstalowalem Liona na 4-letnim MacBook Pro IP: *.134-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 23.07.11, 19:58
      Zainstalowalem Liona na 4-letnim MacBook Pro pierwszego dnia. Sciagnal sie w pare minut i zainstalowal w 30 minut. Zaryzykowalem i nie robilem zadnej kopii zapasowej przed instalacja, ktora kosztowala mnie 23,99euro. Komputer wlacza sie w 26s, a wylacza w 3s (Intel Core2 Duo i SSD 48GB przez ExpressCard + 500GB standardowego dysku). Osobiscie nie widze jakiejs rewolucji w porownaniu ze Snow Leopard. Nie mam jednak track pada do "gestow". Wydaje sie, ze pelnoekranowe aplikacje moga ulatwic zycie na moim 15calowym notebooku. Apple troche strzelil sobie w stope, bo zakup nowego komputera odlozylem o 2 lata po instalacji wspomnianych wyzej 2 dyskow (pierwotnie bylo 120GB) i bezproblemowej pracy Liona :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka