Gość: agentura IP: 77.236.26.* 13.08.11, 19:09 A jeszcze w ciągu ostatniego zawału na giełdach wartość akcji tej trash-tv spadła o 1/4, więc dobra okazja do przejęcia. życzę im, by kupiła ich białoruś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deplatformizacja Sprzedaż TVN: co najmniej 5 firm zainteresowany... 13.08.11, 19:10 Ta sprzedaż to z Kuźniarem czy bez Kuźniara? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: Sprzedaż TVN: co najmniej 5 firm zainteresowa IP: *.aster.pl 13.08.11, 19:18 Aż tak bardzo zalazł ci za skórę swoimi celnymi ripostami? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnybanqier Goodbye ITI 13.08.11, 19:27 O kulisach powstania ITI i powodach nagłej sprzedaży TVN pisze Stanislaw Balcerac nw swoim blogu pod w/w tytułem na www.nowyekran.pl. Ciekawie, bardzo ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj To ciekawsze niż kulisy życia Kalksteinów? IP: *.aster.pl 13.08.11, 19:43 To ciekawsze niż kulisy życia Kaczynskich Odpowiedz Link Zgłoś
deplatformizacja Re: To ciekawsze niż kulisy życia Kalksteinów? 13.08.11, 20:05 Tak, ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: To ciekawsze niż kulisy życia Kalksteinów? IP: *.aster.pl 13.08.11, 20:07 Przeczytałem, ale nie potwierdzam twojej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
knock.out.4 Jak się płaci pół miliona za jeden program 13.08.11, 19:48 no to musi być mało rentowne... Odpowiedz Link Zgłoś
miroo Znakomite wyniki finansowe a akcje spadają... 13.08.11, 20:30 kupa śmiechu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsewator propozycja IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.11, 22:05 niech michnik kupi. będzie miał komplet - szmatławca szechter zaitung i dziadowską tv, same niezależne mediam będą wspierały "ludzi honoru" i byłych sbeków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veet wreszcie. jak długo mogło to dalej trwać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 02:19 widziałem już w księgarniach książki prezenterów tvn24 z ich wspomnieniami, doświadczeniami czyli jak się szmacić na antenie. jak mozna było oglądać taką stację? a jeszcze rok temu nawet lewicowi dziennikarze chwalili się, że dzień rozpoczynają od tvn24. mam nadzieję , że wykupi ich białoruś albo jakiś kumpel putina. heh na pohybel PO, szkoda tylko, że PiSowi nikt nie będzie robił kuku. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz_nie_ma_szans Jest jedno ale do Twojej wypowiedzi ! 14.08.11, 07:21 Tvn24 nie jest na sprzedaż ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tvn24_od_dawna_jest_tabloidem Jest jedno ale do Twojej wypowiedzi ! 14.08.11, 07:40 Otóż tvn24 póki co nie jest na sprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
hdtvpolska Dobrej ceny nie dostaną. 14.08.11, 07:51 TVN24 jest w pakiecie oferowanym do kupienia. Przez TVN należy rozumieć Grupa TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
tvn24_od_dawna_jest_tabloidem Re: Dobrej ceny nie dostaną. 14.08.11, 09:08 Z okazji 10-cio lecia stacji zaproszono Waltera do studia i tam mówił, że tvn24 nie jest na sprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
hdtvpolska Markus i Walter jr. nie mają nic do gadania. 14.08.11, 09:30 Nikt nie odpowiada na pytanie: Co nowy właściciel będzie chciał osiągnąć. Nie kupuje się tracącego systematycznie wartość holdingu by kontunuować błędne zarządzanie. Treści puszcza sie takie jakie są oczekiwane przez grupy docelowe na podstawie wyników badań marketingowych. Jeżeli więc wychodzi, ze polak lubi być informowany i katowaniu zwierząt czy gwałceniu dziedci to to im puszczamy. Celebrytów pokazujemy w TZG itp. Przyszłość to nie platforma SAT tylko rozsiew via mobilny internet z dostawą treści, których końcowy odbiorca ma całkowitą swobodę wyboru. To po to mamy fazę integrację odbiorników TV z siecią internetową. Czekamy więc na TV z wew. modemem LTE. Podobnie jak to ma właśnie miejsce w USA. Przykładowo tablet SAMSUNG 10.2 z LTE dla sieci VIZAR. Reasumując: Nowy właściciel pójdzie w kierunku produkowania kontentu i marginalizacji deficytowej platformy sat N-ki. Będzie także dla obniżenia kosztów karmił nas własnymi produkcjami. Tak to widzę. Pamiętajmy na koniec, że udziały Wejcherta to aż 65%. Markus i Walter jr. nie mają nic ale to nic do gadania. To o wypowiedzi Waltera. Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Sprzedaż TVN: co najmniej 5 firm zainteresowany... 14.08.11, 10:12 Mam nadzieję że to nie będzie polski "byznes" i że TVN nie będzie już tak tendencyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Sprzedaż TVN: co najmniej 5 firm zainteresowany... 14.08.11, 10:13 Mam nadzieję że to nie będzie polski "byznes" i że TVN nie będzie już tak tendencyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozi Sprzedaż TVN: co najmniej 5 firm zainteresowany... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 11:03 Tuba propagandowa POmylonych powinna zostać kupiona przez Korea Północną. Bo tylko tam mieliby wzięcie typy pokroju Miecugowa,Olejnik. TVN do likwidacji a nie kupna. Odpowiedz Link Zgłoś